Volg ons

Acer smartphones vergelijken

Acer logo
Een smartphone van Acer kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartphones van Acer in het onderstaande overzicht. Klik op de smartphones om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
519 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Acer door BesteProduct.nl

6,6
Geen prijzen
Ben je op zoek naar een goedkope smartphone? Als back-up toestel of misschien als je eerste smartphone. En kijk je er graag video's op? Dan kan de Acer Liquid Gallant best wel eens geschikt zijn voor jou dankzij zijn lage prijs en vrij hoge schermresolutie. Investeer jij je geld liever in een extra rekenkern dan in de resolutie van het scherm? Dan zijn smartphones als de Xperia U en de Samsung Galaxy Ace 2 betere opties.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review
6,7
Geen prijzen
Wanneer je op zoek bent naar een mooi toestel, dat vlotjes draait en een leuke camerafunctie heeft. En zo'n Acer is weer eens wat anders dan een smartphone van Samsung, HTC of Sony. Dit toestel heeft eigenlijk een te lichte accu, dus ben jij erg afhankelijk van je smartphone en moet je altijd en overal bereikbaar zijn, dan is het verstandig om of altijd je oplader overal mee naar toe te nemen of om gewoon voor een ander toestel te kiezen.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review
5,2
Geen prijzen
Heb je een aanzienlijke collectie collectie speelfilms in 21:9 verhouding die je graag op je mobiele telefoon wilt zien? Heb je uitzonderlijk langwerpige handen? Ben je Acer fanboy? De kans is groot dat je bovenstaande vragen met een 'nee' beantwoord. Dan zou ik verder ook weinig redenen kunnen bedenken waarom je de Acer Iconia Smart moet kopen. Zeg niet dat ik het niet geprobeerd heb. In dezelfde prijsklasse vind je Android-smartphones die beter, sneller, stabieler, platter en lichter zijn. Zoals de Sony Ericsson Xperia Arc S of de Samsung Galaxy S Plus. Ik zou daar voor gaan.
Dennis de Vries
Dennis de Vries
Krakau • 47 reviews
Lees de hele review
6,4
Geen prijzen
Langzaamaan druppelen de eerste Windows Phone 7.5-toestellen de winkels binnen. Na Nokia, HTC en Samsung is het nu de beurt aan Acer. De fabrikant doet al jaren verwoede pogingen voet aan de grond te krijgen op de smartphonemarkt. Tot nog toe echter zonder succes. De Acer Allegro M310 is niet de meest spectaculaire Windows Phone 7.5 Mango-telefoon op de markt. Het is wél één van de goedkoopste telefoons met dat besturingssysteem. En dat is dan ook gelijk de grootste reden om de Allegro M310 aan te schaffen. Internetten gaat soepel, bellen is geen probleem en dankzij de Marketplace kun je een zeker een jaartje of wat vooruit. De camera is slecht. Het beeldscherm is niet bijzonder scherp. De fanatieke smartphonegebruiker zal dat als hinderlijk ervaren.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken