Volg ons

Fossil smartwatches vergelijken

Fossil logo
Een smartwatch van Fossil kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartwatches van Fossil in het onderstaande overzicht. Klik op de smartwatches om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
297 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Smartwatches uitleg en de nieuwste smartwatches getest
Voor de fabrikanten is het geen vraag meer óf we een smartwatch gaan dragen, maar alleen nog wanneer. Op de elektronicabeurs IFA in Berlijn presenteerde elke zichzelf respecterende fabrikant een slim horloge. Als klap op de vuurpijl kwam Apple daar no
Lees de koopgids

Best geteste smartwatches door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartwatches van Fossil door BesteProduct.nl

7,4
Geen prijzen
Hybride smartwatches zijn er speciaal voor de liefhebbers van het klassieke uurwerk die ook willen genieten van een aantal smartfuncties. In tegenstelling tot de sportiever ogende smartwatches, hebben de hybride modellen op het eerste gezicht het uiterlijk van een normaal klassiek horloge. Verschil met je analoge horloge is dat wanneer je dit model met de speciale Fossil app koppelt, je toegang krijgt tot een aantal leuke smart functies. Met de Fossil Q Virginia Hybrid FTW5009 bedien je je muziekspeler en kun je je stappen bijhouden. Tevens kun je 'm zo instellen dat je middels de wijzers kunt zien wie jou belt. Een mooi klokje, niet écht smart, maar wel met een aantal leuke handigheidjes.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
De Fossil Q Grant Hybrid FTW1147 is écht een leuk horloge. Misschien niet de slimste smartwatch, maar ook niet dom. En in tegenstelling tot de meeste slimme klokjes is dit echt een mooi sieraad. Met deze FTW1147 heb je niet de functionaliteiten van een echte smartwatch, maar je krijgt er een mooi horloge met klassieke wijzerplaat voor terug. En de smartfuncties bieden genoeg toegevoegde waarde wat mij betreft. Prima app ook!
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
7,8
Geen prijzen
De hybride smartwatches zijn er voor hen die smartfuncties willen, maar tegelijkertijd vast willen houden aan de klassieke wijzerplaat. Op het eerste gezicht is het een normaal horloge. Wanneer je de Q Neely Hybrid FTW5007 koppelt met de Fossil app, zie je echter waarin dit model zich van de analoge horloges onderscheidt. Het bedienen van je muziekspeler of middels de wijzers zien wie jou belt, het kan allemaal met dit model. En toch draag je een mooi, klassiek en niet al te groot horloge om je pols. Weet wel dat de mogelijkheden lang niet zo ver gaan als bij een 'echte' smartwatch. Onder de hybride horloges is dit voorlopig wel een van de meest uitgebreide modellen.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
Klassieke wijzerplaat, maar toch de looks anno nu. De mix van de Q Commuter vinden we geslaagd. En net als bij de andere hybride smartwatches van Fossil is ook de Commuter een geslaagde uitvoering van een 'iets minder dom' horloge. De slimme functies zijn leuk en sommige handig al zal dat per persoon verschillen. Een indicatie op je telefoon als een belangrijk contact van je belt, vinden we prettig. Voor de wat slimmere functies moet je het voorlopig niet in hybride klokjes zoeken, maar in smartwatches. Heb je die uitgebreide functies niet nodig, dan raden we dit hybride horloge zeker aan.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review

Smartwatch: de populairste merken