Volg ons

Ticwatch smartwatches vergelijken

Ticwatch logo
Een smartwatch van Ticwatch kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartwatches van Ticwatch in het onderstaande overzicht. Klik op de smartwatches om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
297 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Smartwatches uitleg en de nieuwste smartwatches getest
Voor de fabrikanten is het geen vraag meer óf we een smartwatch gaan dragen, maar alleen nog wanneer. Op de elektronicabeurs IFA in Berlijn presenteerde elke zichzelf respecterende fabrikant een slim horloge. Als klap op de vuurpijl kwam Apple daar no
Lees de koopgids

Best geteste smartwatches door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartwatches van Ticwatch door BesteProduct.nl

8,0
Geen prijzen
Een smartwatch die aan de goeie kant van de 200 euro zit. De Ticwatch E smartwatch is met z’n 165 euro zeer betaalbaar. Maar, kan hij met dat bedrag opboksen tegen de duurdere Sony’s en Samsungs in deze categorie? De eerste indruk is positief. Hij zit lekker, het koppelen gaat super en hij biedt op het eerste oog ontzettend veel mogelijkheden. Dat biedt perspectieven Ticwatch! Tel daarbij de Google assistent spraakbesturing, de tracking van de dagelijkse activiteiten en de koppeling met vele van je smartphone apps op en je hebt een allround smartwatch voor dagelijks gebruik! Met een BesteProduct.nl kooptip!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Smartwatch: de populairste merken