Volg ons

De beste soundbars vergelijken

Model.FullName
Jan-Willem van den Hurk
Expert soundbars
Met een soundbar heb je veel meer plezier van je LED-tv
De platte LED-televisies hebben als grote nadeel dat het geluid vaak matig is. Wil je echt genieten van goed geluid bij flims en series, dan adviseren we een soundbar bij je televisie te kopen. Bepaal voor de aanschaf waar je de soundbar wil plaatsen. Je hebt soundbars die je voor je televisiescherm kunt zetten, die je kunt ophangen en soundplates waarop je je televisie plaatst. Controleer daarna de verbindingen: heeft de soundbar bijvoorbeeld voldoende HDMI-aansluitingen. Bij soundsbars geldt: hoe luxer hoe meer digitale en ook analoge aansluitingen. Bij het testen van soundbars let ik in eerste instantie op de geluidskwaliteit. De beste soundbars hebben vaak een losse subwoofer. De lage tonen zorgen vooral bij films voor extra beleving.Nieuwe soundbar kopen in 6 stappen
t/m
171 producten
Sorteren op:

Top 4
Laad meer producten
Koopgidsen
Soundbar kopen in 6 stappen
Negentig procent van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels een platte televisie. We genieten volop van al die strakke beelden maar minder doen we dat van het geluid van onze platte tv. Had de oude beeldbuis-televisie nog volop ruimte voor grote, goede
Lees de koopgids

Door ons geteste soundbars (meest recent)

6,5
De Samsung HW-MS650 lijkt echt gemaakt te zijn voor muziek! Hij heeft een breed en helder klankbeeld, waarbij alleen aan de onderkant de diepe dreunde bas ontbreekt. Bij muziek is dit niet zo'n ramp tenzij je een echte hardcore- of metal liefhebber bent. Bij films mis je deze dragende baslijnen helaas wél! Dit zorgt ervoor dat de actie in een film niet voldoende wordt gesteund door de audio. Een ruim voldoende soundbar, maar bedenk even goed waar je 'm voor wil gebruiken.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 1 review
Lees de hele review
6,5
De Philips Fidelio B1 is een kleine compacte soundbar inclusief subwoofer. Dat de soundbar compact is merk je ook terug in de kwaliteit. Voor een kleine ruimte lijkt de Fidelio te voldoen, maar het ontbreekt aan finesse. De soundbar produceert een prima geluid in volume, de bas is krachtig, maar niet subtiel. Daarnaast synchroniseert de soundbar niet goed met de tv waardoor er vertraging optreedt tussen beeld en geluid. Met een prijskaart van een kleine 500 euro is deze soundbar, gezien de kwaliteit die geleverd wordt, te hoog geprijsd.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 1 review
Lees de hele review
7,8
De vergelijking met de Sonos Playbar is snel te maken, de Denon Heos HomeCinema positioneert zich in dezelfde (prijs)klasse en maakt dit ook waar. In combinatie met de meegeleverde subwoofer is het geluid echt te gek zowel bij films, muziek, gamen of simpelweg als toevoeging voor het tv kijken. Daar komt nog bij dat de soundbar en subwoofer er erg mooi en kwalitatief hoogwaardig uitzien. De HomeCinema is stevig geprijsd, variëren van ongeveer 600 tot 800 euro, maar deze prijs is zeker verantwoord gezien de prestaties van deze soundbar.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 2 reviews
Lees de hele review
7,1
De HW-J7500R curved soundbar van Samsung past in de, wat nu nog een redelijk kleine markt van curved tv's is. Wanneer je beschikt over een curved tv is het mooier daar een curved soundbar aan te koppelen, dan een rechte soundbar. Voor het geluid doet dit echter niet veel en zo ook bij deze J7500R van Samsung. Er zijn rechte soundbars voor minder geld die een betere prestatie leveren. Toch is dit geen slechte soundbar, in tegendeel zelfs. Maar de prestaties en de looks maken de behoorlijke prijs niet goed.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 3 reviews
Lees de hele review

Soundbar: de populairste merken