Volg ons

Nintendo spelcomputers vergelijken

Nintendo logo
Een spelcomputer van Nintendo kopen? Bekijk alle verkrijgbare spelcomputers van Nintendo in het onderstaande overzicht. Klik op de spelcomputers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
18 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids spelcomputers
In 6 stappen naar een nieuwe spelcomputer. Lees hier alles over aanschaf van een nieuwe spelcomputer.
Lees de koopgids

Best geteste spelcomputers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste spelcomputers van Nintendo door BesteProduct.nl

8,5
Geen prijzen
Nintendo was onderdeel van de opkomst van spelcomputers en is nog steeds heer en meester als het gaat om innovatieve nieuwe ideeën. Zo ook weer met de Switch, een spelcomputer voor bij de televisie die je ook onderweg in de trein kunt gebruiken. De grafische kracht is ten koste gegaan van die functionaliteit, maar de leukste spellen hebben die grafische kracht eigenlijk ook helemaal niet nodig. Of je nou rustig wilt zitten voor een puzzelspelletje, of actief dansjes wilt leren, met de Switch kan het allemaal. Bij aanschaf van de console is het ook direct mogelijk om met twee personen te spelen door het bijzonder ontwerp van de controllers. 330 euro voor een console is misschien veel geld, al helemaal als daar 60 euro per spel bij komt, maar met de Nintendo Switch haal je wel een unieke ervaring in huis. Momenteel is de Switch vanwege het coronavirus en de hoge vraag slecht verkrijgbaar, maar soms is hij opeens op voorraad.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
Indien je tot nu toe elke gameconsole van Nintendo in huis hebt gehaald, mag je deze Wii U met zijn HD graphics in indrukwekkende controller absoluut niet overslaan. En juist vanwege zojuist genoemde redenen kunnen ook mensen die Nintendo links lieten liggen ten faveure van de concurrentie het apparaat best een kans geven.Nee: Wanneer je momenteel al een console hebt en daar naar alle tevredenheid op speelt. Ben jij iemand die vooral FIFA of Call of Duty (online) speelt, dan zijn er niet direct heel veel redenen om een Wii U aan te schaffen zodat je het ineens daar op kunt gaan spelen. En wanneer het gebrek aan grafische kracht je toch een beetje zorgen baart, is het aan te raden om even te wachten tot duidelijk wordt waar Sony en Microsoft straks mee komen om vervolgens de afweging te maken.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review
6,6
Geen prijzen
Wanneer je gamen op een iets groter scherm prefereert, dan is de DSi XL die 25 euro extra dubbel en dwars waard. Wanneer je van een wat handzamer formaatje houdt, kun je beter de originele DSi aanschaffen. Ook voor de DSi XL geldt overigens; als je reeds in het bezit bent van een ouder model, dan is de aanschaf van dit stukje hardware overbodig.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review
6,2
Geen prijzen
Met de Nintendo DSi waarborgt Nintendo de elementen die zijn voorgangers tot succesvol handheld maakten. Het dubbele scherm, de mogelijkheid via een touchscreen te gamen en een strak uiterlijk waardoor je er gerust in een drukke ruimte mee aan de slag kunt. Juist om die elementen kun je dit apparaat tegen de huidige prijs best aanschaffen. Met de dubbele camera en de mogelijkheid om via de handheld online DSiWare aan te schaffen, voegde Nintendo iets nieuws toe dat van de DSi meer moest maken dan een simpele upgrade van de DS Lite. Maar daar wringt nu juist de schoen, want de camera is niet best en het gebruik maken van de online service is erg traag. Reeds een ouder model in je bezit? Lekker daar op blijven gamen!
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review

Spelcomputer: de populairste merken