Volg ons
Alle uitvoeringen (9)

Canon EOS 5D Mark IV

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Alle prijzen (10) Beschikbaar in 9 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Canon EOS 5D Mark IV

Voordelen

 • Hoge resolutie
 • Hoge beeldkwaliteit
 • Weinig ruis
 • Degelijk gebouwd
 • Hoog dynamisch bereik
 • 4K-video-opname
 • Meer mogelijkheden en beter dan de 5D mk3
 • Goede AF bij video
 • Maatwerk Q menu
 • Extra afgedicht tegen stof- en spatwater
 • Touch screen en nieuwe AF-punt selectie knop
 • Crop factor van bijna 2 bij video
 • Uitstekende hoge ISO kwaliteit
 • 61-punten AF systeem met uitgebreid bereik
 • Dual Pixel AF is een game changer voor video
 • 7 bps continu-opnamen

Nadelen

 • Verkoopprijs boven de 4.000 euro
 • Beeldscherm niet draai- en/of kantelbaar
 • Video 4K met externe recorder niet mogelijk
 • Video M-jpg video opnames onnodig groot
 • Video geen C-log, focus of histogram
 • Video: rolling shutter
 • Ernstig bijgesneden 4K video
 • HDMI out beperkt tot 1080p

Reviews van de Canon EOS 5D Mark IV

Gemiddelde score gebruikers

9,2
De EOS 5D Mark IV Spiegelreflex Camera van Canon wordt door 27 gebruikers met een gemiddelde van 9,2 beloond. Dat is een zeer goede score. De Canon voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
10,0
Na jarenlang te hebben gewerkt met de ...
Door Gino op 24-1-2020

Na jarenlang te hebben gewerkt met de Canon 6D, wat ik trouwens een goede camera vind, ben ik uiteindelijk overgestapt naar de Canon 5D Mark IV. Ik veronderstel dat het iets moet zijn als van een GT wagen in een Formule I stappen. Een alleskunner die op elk gebied een overtreffende trap in zich heeft. Lang nagedacht over de aankoop ervan maar hij is het echt waard. Hier ga ik nog jaren plezier aan beleven.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Heerlijk om van de WiFi modus gebruik ...
Door Paul op 14-1-2020

Heerlijk om van de WiFi modus gebruik te kunnen maken. Shoot en gelijk je beeld op je laptop. Draadloos! Top!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ben van een 60D overgestapt naar de ...
Door W.J.Knot op 9-1-2020

Ben van een 60D overgestapt naar de 5D mark IV wel even een overgang maar absoluut geen spijt van, wat een geweldig camera. De plaatjes tot 1600 ISO zijn zuiver, beeldruis is goed onder controle. Boven de 1600 ISO treedt meer ruis op maar tot 6400 ISO blijft deze goed onder controle en zijn zelfs grotere prints geen probleem. Boven 6400 ISO zijn de beelden nog steeds bruikbaar mits men niet al te hoge eisen aan het uitvergroten stelt. Het autofocus systeem van de 5D Mark IV is een stuk beter als van de 60D. Voor mijn cameragebruik is het gebruik van 7 opnamen per seconden prima. Het touchscreen is zeer welkom, ik was geen touchscreen gewend bij de EOS 60D en ben er dan ook zeer content mee, met name bij het terugkijken van opnames, het inzoomen en scrollen door de opname, is het touchscreen een geweldige functie. De mogelijkheden voor video-opnames overstijgen mijn behoefte en waarschijnlijk zal ik daar niet veel gebruik van maken. Verder nog wel even bezig me het uitzoeken van de vele mogelijkheden.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik heb deze camera gekocht als upgrade ...
Door Jaap Schipper op 24-12-2019

Ik heb deze camera gekocht als upgrade voor mijn Eos 7D. In combinatie met de 100-400 II komt er nu een dubbele cashback, wat een mooi voordeel geeft. Het verschil met de 7D is enorm, de foto's hebben een veel hogere resolutie en ook veel minder ruis bij hogere ISO waarden. De camera voelt goed aan. Ook de autofocus is nauwkeurig en zeer snel.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Als professioneel fotograaf is het gebruiken van ...
Door Martin op 3-12-2019

Als professioneel fotograaf is het gebruiken van een degelijke body essentieel. De Canon 5D Mark IV voldoet aan al mijn eisen, heeft de beste kleuren en heeft geweldige autofocus. Als je beeld kwaliteit over snelheid kiest, is dit een beter optie dan de 1DX mark2, wat voornamelijk kwaliteit inlevert voor snelheid. De grip erbij zorgt ervoor dat je comfortabel verticaal kan schieten en 2 batterijen kwijt kan in de body.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Na uitstekende ervaring met mijn vorige Canons ...
Door Adri op 7-11-2019

Na uitstekende ervaring met mijn vorige Canons (laatste een 5D Mark3) ook nu gekozen voor deze Mark 4. De eerste indrukken zijn prima en de nieuwe mogelijkheden bevallen uitstekend. Hoop er net zo veel plezier aan te beleven als aan mijn vorige Canons

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Eind vorige maand de Canon 5D IV ...
Door Robin op 17-10-2019

Eind vorige maand de Canon 5D IV gekocht als opvolger van de Canon 7D II. Wat een prachtige camera met erg veel mogelijkheden. Beeldkwaliteit is gigantisch ! Ik heb deze camera bij Foto de Vakman in Uden aangeschaft en ben lekker snel geholpen. In het begin van de avond gebeld en gevraagd of ik hem al op dezelfde avond kon ophalen, dit was absoluut geen probleem en zo kon ik de camera al de dag erna gebruiken !

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Overgestapt van Nikon D90 naar deze camera. ...
Door Roel op 10-8-2019

Overgestapt van Nikon D90 naar deze camera. Reden: Ondanks vele instellingen toch zeer gebruiksvriendelijk. Anatomisch goede vorm en hanteerbaarheid; Degelijke bouw; Fullframe en 4K video; Perfecte belichtingsmogelijkheden en zeer goed scherpstelling, beide nog op allerlei mogelijkheden te wijzigen en aan te passen. Handige en goed bereikbare instelwielen. Camera is door de degelijkheid wel wat zwaarder maar door de vorm goed vast te houden. Kost een paar centen maar dan heb je ook zeker wat voor de komende jaren.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Beste aankoop. Mijn fotografie is extreem geupgrade, ...
Door Charlotte op 12-7-2019

Beste aankoop. Mijn fotografie is extreem geupgrade, en dit is niet ongemerkt gebleven bij mijn klanten.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik werk al meer dan 10 jaar ...
Door Frederik Van Allemeersch op 11-7-2019

Ik werk al meer dan 10 jaar als freelance-assistent in de wereld van de professionele mode- en reclamefotografie. Heel wat fotografen waarmee ik samenwerk hebben zich de voorbije tijd de Canon 5D Mark IV aangeschaft. Uit ervaring kan ik stellen dat deze body voldoet aan de strengste professionele vereisten. Dit is een volbloed werkpaard waarmee je dag in dag uit duizenden foto's kunt trekken in de meest diverse omstandigheden, gaande van studiowerk (ideaal om rechtstreeks op Mac/PC te shooten via lange usb-kabel en Capture One Pro) tot veeleisende locatieshoots (strand, regen, hoge of lage temperaturen). Deze camera laat je nooit in de steek! Daarom heb ik voor mezelf ook een 5D Mark IV gekocht, ter vervanging van mijn oude 5D Mark II.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Canon EOS 5D Mark IV
Gemiddelde score redacteuren
4,3
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Canon EOS 5D Mark IV
Aantal testen:
14
Genormeerde score:
7,8
Actualiteit van de testen
55 %
Actuele expertscore
4,3
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Canon EOS 5D Mark IV.
Website testen
Canon Eos 5D mark IV
8,4
4-10-2016
Zoom.nl

5D mark III-bezitters wachten al een tijd op deze update. Met reden. Dit uitermate populaire werkpaard, erg geliefd bij gevorderde fotografen en professionals, begon een beetje sleets te worden. Op een aantal vlakken had de camera een flinke upgrade nodig. En die kreeg de mark IV na vier jaar gelukkig ook. De eerste enorme verbetering is de sensor. Dat werd een dual pixel cmos-sensor, met een veel hogere resolutie. Dat betekent al een enorme sprong met 35% van 22 naar 30 megapixel. Meer pixels, meer data, dus kwam ook een snellere processor. Zo werd het niet alleen mogelijk om in deze resolutie met 7 bps te schieten, het opende ook de mogelijkheid tot 4K-filmen.

Zoom.nl
Canon EOS 5D Mark IV
9,0
1-8-2016
Photoreview.com.au

Like its predecessor, the Canon EOS 5D Mark IV enters the market with several advantages in the form of high resolution for still pictures, 4K video recording, top-rate autofocusing, a decent continuous shooting speed and touch-screen monitor controls. Add an up-to-date image processor and interesting innovations like the Dual Pixel RAW functions. Add to that comfortable handling, fast autofocus, and strong performance in our image quality testing and you'll see why we've awarded 5D Mark IV an Editor's Choice in the Pro DSLR category.

Photoreview.com.au
Canon EOS 5D Mark IV Sensor Review: Game changer?
9,1
14-9-2016
dxomark.com

Canon enthusiasts and pros alike have been chomping at the bit for the latest upgrade to the 5D series. For stills photographers, the EOS 5D Mark IV doesn’t disappoint, boasting an array of enhancements to the autofocus, metering system, and resolution, as well as adding intriguing new features such as Dual Pixel RAW mode. Carefully balancing resolution, features and body design, the 5D Mark IV sits nicely in the current Canon DSLR range between the 14fps / 20.3Mp EOS 1D X Mark II professional sports camera and the super high-resolution 50Mp 5DS / 5DS R models. What’s more, the significant sensor improvements over its predecessor in both resolution and dynamic range makes the new 5D Mark IV look an attractive upgrade for Mark III owners shooting weddings, events, landscapes, editorial and advertising work, as well as for photographers stepping up to their first full-frame camera. With an initial $3500 price tag (body only), it’s a little more expensive compared to the $2,800 Nikon D810 or the $3150 Sony A7R II competition, but that’s less significant if you’ve already invested heavily in Canon EF lenses. Further, with the EOS 5D Mark IV, you get an awful lot of camera for your money, including a sensor that boasts the best DxOMark sensor score to date for a Canon DSLR.

dxomark.com
Striding Forth: Canon EOS 5D Mark IV Review
8,7
14-9-2016
DPreview.com

With the EOS 5D Mark IV, Canon has further refined its semi-professional full frame all-rounder. With a solid build and improved weather sealing, faster burst speed, increased resolution, increased dynamic range, updated autofocus system and Dual Pixel live view functionality, the Mark IV will be as much camera as many people need, even if it doesn't revolutionize the 5D-line the way its predecessors have.

DPreview.com
Canon EOS 5D Mark IV
10,0
15-9-2016
TechRadar.com

if you can justify the outlay, then the Canon EOS 5D Mark IV has to be one of the most well-rounded and complete DSLRs we've seen. Suited to a range of subjects, from landscapes to sports and wildlife, it'll perform superbly in any situation.

TechRadar.com
Canon EOS 5D Mark IV: Parteiische DSLR-Ikone
9,4
19-9-2016
Chip.de

Fazit: Die Canon EOS 5D Mark IV überzeugt im Test als eine der besten DSLRs mit Vollformat-Sensor. Die Bildqualität der 30 Megapixel gefällt bis in die hohen ISO-Stufen, Extras wie WLAN, Touchscreen und GPS lassen nur wenig vermissen. Auch die Video-Funktion punktet mit 4K-Auflösung und HDR-Funktion, wenngleich hierauf klar der Schwerpunkt liegt. Wer daher wenig filmt, kann weiterhin zum günstigeren Vorgängermodell greifen.

Chip.de
CANON 5D MK4 TEST
8,5
26-9-2016
Camerastuffreview.com

De Canon 5D mk4 is een robuuste stof- en spatwaterdichte camera, die prettig is in gebruik. Zowel in gebruiksmogelijkheden (connectiviteit, video, GPS) als beeldkwaliteit is de Canon 5D mk4 een stap vooruit ten opzichte van de Canon 5D mk3. Vergeleken met de - iets goedkopere - Canon 5Ds & 5DsR is de resolutie van de 5D mk4 20% (5Ds) tot 25 % 9DsR) lager. Daar staan weer een hoger bruikbaar dynamisch bereik en 4K video van de Canon 5D mk4 tegenover. De kleurweergave en resolutie van Full-HD video-opnames gemaakt met de Canon 5D mk4 zijn vergelijkbaar met die van eerdere Canon camera's die we getest hebben. De 4K (4:2:2) video beeldkwaliteit van de Canon 5D mk4 is een verbetering in resolutie en ruimte die je overhoudt voor beeldbewerking voordat je zichtbare posterisatie krijgt. Voor wie 4K video gebruikt omj te fotograferen met 25 of 30 beelden per seconde, is het M-jpg formaat waarin de 5D mk4 zijn bestanden opslaat, misschien niet eens zo'n geen oplossing. Maar de professionele fotograaf die een heel kort filmpje van enkele gigabytes naar de fotoredactie opstuurt, krijgt vast de vraag of hij dat een volgende keer in een compacter (H264) bestandsformaat kan doen. Dat kan niet met de Canon 5D mk4. Wie zich uit wil leven met 4K video, zal op de Canon 5D mk4 een forse crop-factor op de kop toe moeten nemen en zal het bovendien moeten doen zonder focus-peaking, histogram, zebra of 4K over HDMI.

Camerastuffreview.com
Canon EOS 5D Mark IV
10,0
28-9-2016
Pocket-lint.com

It's been four years since the 5D Mk III hit the market, so has the Mark IV version been worth the wait? Absolutely.

Pocket-lint.com
Canon EOS 5D mark IV review
10,0
28-9-2016
Stuff.tv

If there’s one thing advanced enthusiasts and pro photographers are going to lust after this year, the 5D Mark IV is it. And with good reason: It’s not necessarily an all-singing, all-dancing model, but what it does, it does extremely well. Canon has continued to build and improve, making this a fantastic new addition to the range. It’s a fantastic all-rounder that should see you well for a variety of different subjects, producing beautiful, detailed and vibrant images. It’s intuitive to use, too - both to anyone familiar to the system and those moving up from something a little lower down the range. Tweaks like adding the touch-sensitive screen and the extra customisable button don’t distract from using it, but instead add to the experience. This is not a cheap camera by any stretch. For now at least, it’s more expensive than the 5D Mark III was when it made its debut. Hopefully the price will drop a little in the coming months, but if you’ve got the readies this is a very, very nice camera indeed.

Stuff.tv
Canon EOS 5D Mark IV Expert Review
9,0
6-10-2016
ephotozine.com

The Canon EOS 5D Mark IV is the fourth version of the highly popular 5D series, and brings with it a number of improvements that make it a highly competitive full-frame Digital SLR. For the working professional, the updates, including IPTC meta-data, Wi-Fi (with FTP support), and GPS, will be extremely welcome, and the 5D Mark IV is likely to find itself equally popular, and extremely desirable for many.

ephotozine.com
Canon EOS 5D Mark IV
9,0
14-10-2016
TrustedReviews.com

Canon has produced another camera that’s likely to be drooled over by both professionals and experienced amateurs. While it’s a shame that the price is so high, you do get a mighty fine camera for your money. Beautiful images, intuitive controls and 4K video-shooting make an excellent 5D camera.

TrustedReviews.com
Canon EOS 5D Mark IV review: Approaching perfection
8,0
7-12-2016
Expertreviews.co.uk

The 5D Mark IV builds on the exquisite Mark III to deliver a camera that is bang up to date and leaves barely anything to be desired. The £3,599 launch price is higher than the Mark III (£2,799) or the 5Ds (£2,999) cost at launch, though. It’s also vastly more than the superb Nikon D750, which currently sells for £1,599. This is the first 4K camera I’ve reviewed that I would consider relying on its autofocus for mission-critical tasks. It isn't completely infallible, but the success rate is close enough to be an acceptable risk. That’s a big breakthrough for news reporting, weddings, concerts and theatre performances, where it’s often not convenient to focus manually but you don’t have the option to shoot again if the autofocus messes up. It’s just frustrating that this breakthrough comes with such massive file sizes. If video is a priority, the Panasonic GH4 remains my top recommendation, especially as it costs just £999. Still, Canon users now have yet another excellent model to choose from. It’s the best 5D model for video capture, performance, autofocus and — narrowly — image quality. I don’t think it’s an essential upgrade for Mark III and 5Ds owners, but this is the full-frame Canon SLR that I’d choose.

Expertreviews.co.uk
CANON EOS 5D MARK IV REVIEW
8,0
13-4-2017
Digitaltrends.com

Canon is not known for radically changing its high-priced DSLRs with the tides. It took four years before the Mark IV succeeded the Mark III, so this one should be around for years. It’s well constructed, and it’s weather sealed against splashes and dust. Should you buy it? Yes, if you’re looking for a strong, all-around full-frame camera. While it doesn’t have every new bell and whistle, the combination of performance and image quality is hard to beat. Canon owners looking to upgrade, who can afford to drop three-and-a-half grand shouldn’t be afraid to take the plunge. With that said, the users who might want to stay away are video professionals – for video production, we think there are better, possibly even cheaper options.

Digitaltrends.com
Magazine testen
8,9
FOCUS
1-12-2016
1,0
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Spiegelreflex Camera's betaal je voor de Canon EOS 5D Mark IV te veel geld. Dit product is slecht beoordeeld en / of verouderd. Bekijk de nieuwste Spiegelreflex Camera's.
expertscore
4,3
laagste prijs
€ 2.699,00
prijs/kwaliteit
1,0

Laagste prijzen Canon EOS 5D Mark IV

Bekijk
€ 2.699,00
9,2
Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 2.699,00
9,0
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 2.699,00
9,0
Op werkdagen voor 13.00 besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 2.699,00
8,9
Op werkdagen voor 16:45 besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)

Canon EOS 5D Mark IV uitvoeringenSpecificaties van Canon EOS 5D Mark IV

Algemene Kenmerken

Kleur(en)
zwart
Type/soort
digitale camera
Camera type
slr-camera (body) , slr-camera (kit)
HD type
4K Ultra HD

Opties

Opties
PictBridge, DirectPrint, histogram, video, zelfontspanner, waterdicht
Kantelbaar LCD-scherm
Nee
Touchscreen
Nee , Ja
GPS
Ja
Waterdicht
Ja
Schermopties
touchscreen

Aanpasbare Instellingen

Zelf in te stellen
dioptrie, flits, witbalans
Helderheidsregeling
Ja
Dioptrieaanpassing
Ja
Diopter aanpassingen (D-D)
-3 - 1

Aansluitingen En Interfaces

Connectiviteit
wifi, NFC, statief-aansluiting, externe flitser, gps
Wifi
Ja
WLAN type
802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n) , 802.11n
Bluetooth
Nee
HDMI
Ja
HDMI-connector type
mini
USB-aansluiting
Ja
USB versie
3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) , 3.0 (3.1 Gen 1)
Direct printen
Ja
PictBridge
Ja
Near Field Communication (NFC)
Ja
Statiefaansluiting
Ja

Sensor

Megapixel
30,4 megapixel
Totaal aantal megapixels
31,7 MP
Maximale resolutie
6720 x 4480 pixels
Formaat beeldsensor
36 x 24 mm
Type beeldsensor
CMOS
Fotoresolutie(s)
1920x1080, 480x480, 640x480, 1280x1280, 1696x1280, 1920x1280, 720x480, 2240x2240, 2976x2240, 2976x2976, 3360x1888, 3360x2240, 3968x2976, 4464x2512, 4464x2976, 4480x4480, 5040x3360, 5952x4480, 6720x3776, 6720x4480, 720x408 pixels, 640 x 480 pixels, 1920 x 1080 pixels, 480 x 480 pixels, 720 x 408 pixels, 3360 x 2240 pixels, 1920 x 1280 pixels, 1280 x 1280 pixels, 1696 x 1280 pixels, 2240 x 2240 pixels, 6720 x 4480 pixels, 4464 x 2976 pixels, 3968 x 2976 pixels, 2976 x 2240 pixels, 4464 x 2512 pixels, 3360 x 1888 pixels, 4480 x 4480 pixels, 2976 x 2976 pixels
Resolutie bij opnamesnelheid
1920x1080@30fps, 1920x1080@25fps, 1280x720@120fps, 4096x2160@24fps, 4096x2160@25fps
Afbeeldingsprocessor
DIGIC 6+
Beeldverhouding
3:2, 4:3, 16:9, 1:1 , 17:9
Type processor
Ja , Y

Lens

Zoom
0,71 x
Lensvatting
Canon EF

Focus

Focus
automatisch/handmatig , TTL
Autofocusmethode
AI Focus, Multi-Point-autofocus, Servo-autofocus , One-shot focus
Auto Focus (AF) slot
Ja
Auto Focus (AF) punten selectie
Auto, Handmatig
Auto Focus (AF) punten
61
AF hulplicht
Ja

Foto's Maken

Zoeker
optisch , elektronisch
Field of view
100 %
Orientatie sensor
Ja
Beeldscherm
LCD
Schermgrootte
1,3 inch, 1,3
Schermdiameter (cm)
8,1 cm
Beeldschermresolutie (numeriek)
1620000 pixels
Foto effecten
zwart-wit , neutraal
Beeldbewerking
hermeting, roteren, Bijsnijden
Ondersteunde beeldformaten
JPG, RAW , JPEG
RAW beeldformaat
Ja , Nee
Weergavefunctie
Enkel beeld, Film, Hoogtepunten , Diavoorstelling
Sluitertype
elektronisch
Zelfontspanner
Ja
Zelfontspanner (vertraging)
2 sec
Ondersteunde talen
Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Portugees, Italiaans, Russisch, Pools, Noors, turks, Deens, fins, Frans, Grieks, Hongaars, Zweeds, Roemeens, vereenvoudigd Chinees, traditioneel Chinees, Tsjechisch, Japans, Koreaans, Arabisch, Thais, Oekraïens
LiveView
Ja

Belichting

Lichtmeting
meerveldsmeting, centrumgericht, spotmeting, gedeeltelijke meting
Blootstelling type
automatisch, handmatig , aperture voorgang AE , sluiter-prioriteit AE
AE programma's
portret, liggend
Belichtingsinstelling
Programma AE
Witbalans-instellingen
automatisch, daglicht, schaduw, bewolkt, flitsen, custom, fluorescerend, Tungsten
Histogram
Ja
ISO-gevoeligheid
32000,100,25600,51200,102400 , 100 , 25600 , 32000 , 51200 , 102400 , 100,12800,25600,32000,51200,102400 , 100,25600,32000,51200,102400
Belichtingscorrectie (+/-)
±3EV (1/3 EV step) , ± 5EV (1/2EV; 1/3EV step)
Kortste sluitertijd
1/8000 sec
Langste sluitertijd
30 sec
Auto Exposure (AE) slot
Ja
Laagste ISO-waarde
100
Hoogste ISO-waarde
32000 , 102400

Video Mogelijkheden

Video recording
Ja
Videoresoluties
1920 x 1080, 1280 x 720, 4096 x 2160 pixels, 3840 x 2160 pixels
Videoresolutie
4096 x 2160
Ondersteunde videoformaten
MPEG4, AVC, H.264, MP4, MOV , M-JPEG
Afspeel modi
diashow, vorige, zoom, Next
Afspeel zoom
10 x

Flitsen

Flitsprogramma
auto, handmatig , 2e gordijnsluitersynchronisatie
Flitssynchronisatie
1/200 sec
Flitsopnameslot
Ja
Flitscorrectie
Ja
Externe flitser
Ja
Bevestigingspunt flitsschoen
Ja
Soort bevestigingspunt flitsschoen
heet

Opslag

Compatibele geheugenkaarten
SD, SDHC, SDXC, CF
Geheugenslots
2x
Camera-bestandssysteem
DPOF 1.1, Exif 2.3
Ondersteunde Windows OS
Windows 8, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 10 Education, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home x64, Windows 10 Pro x64 , Windows 8.1 , Windows 10 , Windows 7
Ondersteunde Mac OS
Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
11,64 cm
Breedte
15,07 cm
Diepte
7,59 cm
Gewicht
800 gram

Meegeleverd

Draagriem
Ja
Batterijen meegeleverd
Ja
Meegeleverde software
Digital Photo Professional 4.5 or later (RAW Image Processing), EOS Utility 3.5 (Remote Capture ), Picture Style Editor, Map Utility, EOS Lens Registration Tool, EOS Web Service Registration Tool, Canon Camera connect app (iOS/ Android) , Digital Photo Professional 4.5 , EOS Utility 3.5
Batterijoplader meegeleverd
Ja

Energie

Voeding soort
batterij/accu
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Batterij-indicator
Ja
Batterijduur (CIPA standaard)
900 opnames
Aantal batterijen
1

Geluid

Inclusief microfoon
Ja
Aansluiting microfoon
Ja
Audio
mono
Ondersteunde audioformaten
AAC , LPCM

Algemeen

EAN
8714574645957, 4549292075755, 1000000000870 , 7434013103060 , 8719274101635 , 7434012991989 , 7434012993983 , 7434012992986 , 8719274102175 , 7434013103053 , 7434012991972 , 1000000004380 , 8718531327306 , 8719274101628 , 8719274101642 , 7434013103084 , 7434012991965 , 7434012993969 , 7434013076029 , 8719274102168 , 9504544156236 , 7434013103077 , 7434012991958 , 9507623648134 , 7434012993990 , 7434012991996 , 8799146113669
Partnumber
1483C025 , 7434013103060 , , 8719274102175 , 8719274102168 , 7434013103077 , 7434012991958 , 8799146113669
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
August 2016 , November 2017 , May 2019
Introductie model
2016 , 2017 , 2019 , 2018
Lensvatting
Canon EF
Focus
automatisch/handmatig
Toelichting type
-
Type/soort
digitale camera
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
10
Beoordeling experts
4,3
Beoordeling consumenten
9,2
Prijs / kwaliteit
1,0