Volg ons

De beste stofzuigers vergelijken

Model.FullName
Stef van Uum
Expert stofzuigers
Stofzuiger kopen: hier let je op
Een stofzuiger kopen is misschien niet de leukste bezigheid. Maar een goede stofzuiger kan er wel voor zorgen dat stofzuigen in huis een veel gemakkelijkere klus wordt. De nieuwste stofzuigers combineren een uitstekende zuigkracht met een prettig en eenvoudig gebruik. Bij het testen van stofzuigers let ik daarom altijd extra op het gebruiksgemak: is het snoer lang genoeg, zijn er voldoende accessoires en is bijvoorbeeld de stofzak gemakkelijk te vervangen. Heb je in dat laatste geen trek, dan zijn de stofzakloze stofzuigers een uitkomst. Belangrijk vind ik verder: het geluidsniveau. Bij nieuwe stofzuigers kun je tegenwoordig gewoon de spreken op tv nog volgen. Oh ja, stofzuigers hebben tegenwoordig ook energielabels. Door Europese regelgeving mogen stofzuigers niet meer zo'n hoog wattage hebben. Voor de zuigkracht maakt dat eigenlijk niet uit, zo merk ik in de praktijk. Wil je een stofzuiger kopen? Lees eerst de koopgids.
t/m
1025 producten
Sorteren op:

Top 4
Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Door ons geteste stofzuigers (meest recent)

7,7
Ik ben enthousiast over deze zak- en snoerloze stofzuiger. Hij heeft een lange accuduur, maakt niet veel geluid, heeft drie gemotoriseerde vloerzuigmonden, een uitstekende zuigkracht én prima te tillen. Dat de ontwikkeling van onder andere de vernieuwde digitale motor en een accu met een nieuwe chemische samenstelling veel geld heeft gekost, is te zien aan de prijs van 575,00(!) euro. Ondanks de hoge prijs geef ik deze stofzuiger een kooptip. Een Rolls Royce koop je immers ook niet voor een appel en een ei.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 1 review
Lees de hele review
6,2
Naar mijn mening is deze Domo DO214SV steelstofzuiger een redelijk goede koop. Hij pakt veel vuil mee, en zelfs haren van de bank zijn niet echt een probleem door de draaiende borstel. Hij beweegt en draait ook soepel, en dat is fijn. Wel is hij wat zwaarder en log, dat zorgt weer dat het optillen met één hand minder prettig is. Maar dit is vind ik wel te verwaarlozen. Ook als er vuil als kattenbrokken of kattengrit tegen de plint ligt, vindt hij het wat moeilijk om het mee te pakken. De DO214SV heeft een prima zuigkracht, maar qua gebruiksgemak is er dus zeker wel wat op aan te merken.
Alex Gorter
Alex Gorter
Wervershoof • 1 review
Lees de hele review
7,4
Bij deze futuristisch uitziende steelstofzuiger moet ik een uitzondering maken op mijn stelling dat fabrikanten bij 2-in-1-apparaten concessies moeten doen. Hierdoor heb je vaak óf twee slechte óf een goede en een slecht apparaat. Toen ik deze Black & Decker uit de doos haalde, was ik meteen verkocht door zijn vormgeving. Ik ben ook tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een tapijt, maar ook op een harde vloer. De uitschuifbare slang die op de kruimelzuiger zit, vind ik ook erg handig. Heb ik dan helemaal niets op deze stofzuiger aan te merken? Jawel, ik vind dat deze steelstofzuiger een fluitend geluid maakt en dat de plastic beschermkap die voor het uitstroomfilter zit op een fragiele manier op de kruimelzuiger is bevestigd. Deze beschermkap is ook nog eens lastig terug te plaatsen. Verder vind ik de stofcontainer aan de kleine kant. De prijs vind ik in verhouding tot de kwaliteit van het product.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 2 reviews
Lees de hele review
8,4
Black & Decker kan meer dan alleen gereedschap maken! Ik wist het nog niet maar nu wel... De Black en Decker SVJ520BFS is een mooie 2 in 1 steelstofzuiger. Hij doet zijn werk meer dan goed en is heel handig in gebruik met mooie extra's zoals de Floor Sensor en de multifunctionele handstofzuiger. Prijstechnisch vind ik het, gezien de kwaliteit een goede koop.
Christine Smithuis
Christine Smithuis
Assen • 1 review
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken