Volg ons

De beste stofzuigers vergelijken

Model.FullName
Stef van Uum
Expert stofzuigers
Stofzuiger kopen: hier let je op
Een stofzuiger kopen is misschien niet de leukste bezigheid. Maar een goede stofzuiger kan er wel voor zorgen dat stofzuigen in huis een veel gemakkelijkere klus wordt. De nieuwste stofzuigers combineren een uitstekende zuigkracht met een prettig en eenvoudig gebruik. Bij het testen van stofzuigers let ik daarom altijd extra op het gebruiksgemak: is het snoer lang genoeg, zijn er voldoende accessoires en is bijvoorbeeld de stofzak gemakkelijk te vervangen. Heb je in dat laatste geen trek, dan zijn de stofzakloze stofzuigers een uitkomst. Belangrijk vind ik verder: het geluidsniveau. Bij nieuwe stofzuigers kun je tegenwoordig gewoon de spreken op tv nog volgen. Oh ja, stofzuigers hebben tegenwoordig ook energielabels. Door Europese regelgeving mogen stofzuigers niet meer zo'n hoog wattage hebben. Voor de zuigkracht maakt dat eigenlijk niet uit, zo merk ik in de praktijk. Wil je een stofzuiger kopen? Lees eerst de koopgids.
t/m
1189 producten
Sorteren op:

Top 4
Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: een Stofzuiger kopen, waar let je op?
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Door ons geteste stofzuigers (meest recent)

Black & Decker kan meer dan alleen gereedschap maken! Ik wist het nog niet maar nu wel... De Black en Decker SVJ520BFS is een mooie 2 in 1 steelstofzuiger. Hij doet zijn werk meer dan goed en is heel handig in gebruik met mooie extra's zoals de Floor Sensor en de multifunctionele handstofzuiger. Prijstechnisch vind ik het, gezien de kwaliteit een goede koop.
Christine Smithuis
Assen • 14 reviews
Lees de hele review
Ik vind de Bissell CrossWave 2-in-1 een ingenieus bedacht apparaat. Wie wil er nou niet en stofzuigen en stoomreinigen/dweilen met 1 apparaat? Nou, ik wel! De uitvoering en gebruiksvriendelijkheid van het apparaat zorgen ervoor dat het wel met 1 apparaat kán, maar helaas niet makkelijk en snel. Jammer! Het uiteindelijke resultaat is wel goed, de vloer werd echt schoon. Grote oppervlakten zoals een kapsalon of winkel zouden geschikter zijn voor dit apparaat.
Christine Smithuis
Assen • 14 reviews
Lees de hele review
Deze zakloze stofzuiger is erg compact en omdat je de telescoopbuis in kunt schuiven, neemt hij bij het opbergen weinig ruimte in beslag. Over het resultaat van een stofzuigbeurt op een harde vloer maar ook op een tapijt ben ik tevreden. Ik ben niet tevreden over de grootte van de stofcontainer. Deze is zo klein dat je hem na elke stofzuigbeurt moet leegmaken. Het terugplaatsen van het hoofd- en het duurzaamfilter vind ik niet gebruiksvriendelijk. Ik heb een tijdje zitten te klungelen voordat ik beide filters zodanig goed had zitten dat ik de stofcontainer terug kon plaatsen. Door de constructie van de stofzuiger kun je niet anders dan dat je met een hand stofzuigt. Dit maakt het stofzuigen, zeker op een tapijt, tot een vermoeiende bezigheid. Ik vind dat de prijs niet in verhouding staat met de kwaliteit.
Stef van Uum
Westervoort • 52 reviews
Lees de hele review
Over het resultaat van de Kärcher VC3 op een harde vloer ben ik tevreden. Op een tapijt daarentegen weer niet. Daar liet hij nog weleens wat vuil achter. Wanneer je in tegengestelde richting loopt dan kantelt hij vaak. Hij is solide gebouwd; energiezuinig; heeft een hele goede uitstroomfilter en is erg compact waardoor hij bij het opbergen niet veel ruimte in beslag neemt. De prijs vind ik in relatie staan tot de kwaliteit van de stofzuiger.
Stef van Uum
Westervoort • 52 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken