Volg ons

Dyson V8 Absolute

Voordelen
 • Erg wendbaar
 • Goede zuigkracht, vooral in maximum modus
 • Veel hulpstukken
 • Weegt niet veel
 • Accuduur (35 min normaal vermogen en 7 min max vermogen)
 • Nog gemakkelijker schoon te maken
 • Sterkere motor
 • Alle denkbare accessoires in één pakket
Nadelen
 • Geluidsniveau
 • Zeer duur
 • Geen voorziening om al die extra accessoires op te hangen

Onze test
Expertreview | op
7,7

Dyson V8 Absolute: Zeer hoge prijs, maar daar heb je dan ook een uitstekende stofzuiger voor

8 - Score Badge BesteProduct.nl

Ik ben enthousiast over deze zak- en snoerloze stofzuiger. Hij heeft een lange accuduur, drie gemotoriseerde vloerzuigmonden, een uitstekende zuigkracht én hij is prima te tillen. Dat de ontwikkeling van onder andere de vernieuwde digitale motor en een accu met een nieuwe chemische samenstelling veel geld heeft gekost, is te zien aan de prijs van 575,00(!) euro. Ondanks de hoge prijs geef ik deze stofzuiger een kooptip. Een Rolls Royce koop je immers ook niet voor een appel en een ei.

Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 87 reviews
Redacteur
vanaf 398,00
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
Ik vind dat deze stofzuiger erg mooi is vormgegeven. De roestbruine kleur van de steel in combinatie met de kleuren zilver, antraciet, blauw en rood van de kruimelzuiger geeft deze stofzuiger een smaakvol eindresultaat. De stofzuiger, maar ook de hulpstukken zijn solide uitgevoerd evenals het kliksysteem dat de hulpstukken met de steel en met de kruimelzuiger verbindt. De V8 Absolute kan met de bijgeleverde beugel opgehangen worden. Schroeven en pluggen zitten in de doos. Je kunt deze stofzuiger ook op de vloermond zetten maar dan moet hij wel een steuntje in de rug krijgen.
8,0
Gebruikersgemak
(Weging 30%)
De rollers van de drie vloerzuigmonden zijn voorzien van een motor en gaan automatisch draaien wanneer de stofzuiger wordt aangezet. De rollers zijn heel gemakkelijk uit de mondstukken te verwijderen. Dit is erg prettig wanneer je deze wilt schoonmaken. De vloerzuigmond met zachte roller is bestemd voor het reinigen van harde vloeren. Fijn en grover vuil worden eveneens verwijderd. Er wordt ook een vloerzuigmond meegeleverd die voor alle vloertypen is geschikt. Verder is er ook nog een mini zuigmond die uitstekend geschikt is om op de trap of in de auto te gebruiken. De voeding van deze stofzuiger wordt geleverd door een nieuw ontwikkelde nikkel-kobalt-aluminium-accu waarvan de kracht niet afneemt. De fabrikant staat garant voor meer vermogen en tot tweemaal de gebruiksduur van zijn voorganger. Op de kruimelzuiger zit een schakelaar waarmee het vermogen in twee standen kan worden geregeld. Gedurende circa 7 minuten kan een vol vermogen worden gevraagd. Wanneer dit vermogen niet wordt gevraagd dan kan er ongeveer 35 minuten worden gestofzuigd. Het opladen van de batterijen duurt circa twee en een half uur. Deze stofzuiger kun je ook als kruimelzuiger gebruiken. Dit is er handig wanneer je snel iets wilt opzuigen of wanneer je de trap of de auto wilt stofzuigen. Omdat deze V8 niet zwaar is. is het ook gemakkelijk om boven het hoofd te werken. Ik vind het ook heel gebruiksvriendelijk dat deze stofzuiger erg wendbaar is. Door aan het rode hendeltje dat op de kruimelzuiger te trekken wordt het dekseltje dat aan de onderkant van het stofreservoir zit, geopend en valt het stof en vuil naar beneden.
8,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Het vermogen van deze steelstofzuiger is 425 watt. De stroomvoorziening wordt geleverd door een 22. V Nikkel-kobalt-aluminium batterij. De bouw van de V8 en de mondstukken zorgen een uitstekende zuigkracht. Ik ben dan ook heel erg tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een gladde vloer maar ook op een tapijt.
8,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Bij deze stofzuiger worden diverse onderdelen meegeleverd. Zo is er een gemotoriseerde vloermondstuk met roller voor alle ondergronden en een zacht gemotoriseerd vloermondstuk voor harde vloeren. Tevens ontvang je een gemotoriseerde miniborstel om vuil te verwijderen uit moeilijk bereikbare plaatsen (zoals trappen, bekleding, matrassen en auto interieur) en een combinatie-accessoire waarbij met een druk op de ontgrendelingsknop het mondstuk omgezet kan worden tot een afstofborstel. Tot slot zit er ook een kierenzuiger bij. Al deze hulpstukken zijn solide uitgevoerd. Er wordt ook nog een ophangbeugel meegeleverd. Dit is erg gemakkelijk voor het opbergen van de stofzuiger.
7,0
Prijs
(Weging 10%)
De Dyson V8 Absolute kost op het moment dat ik dit testverslag schrijf ongeveer 575 euro. Dit is een hoop geld, maar de kwaliteit van de stofzuiger in ogenschouw nemend, vind ik het de prijs waard.

7,7
Eindscore test
Dyson V8 Absolute

Reviews van de Dyson V8 Absolute

Gemiddelde score gebruikers

8,9
De V8 Absolute Stofzuiger van Dyson wordt door 502 gebruikers met een gemiddelde van 8,9 beloond. Dat is een zeer goede score. De Dyson voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
9,0
Na 30 jaar Miele overgestapt ivm functionaliteit ...
Door Simone op 10-10-2018

Na 30 jaar Miele overgestapt ivm functionaliteit en beter opzuigen kattenharen. Stofzuigen blijkt zóveel leuker te kunnen zijn, hoera! Een goed plek gevonden om op te laden en dan pak je ‘m gewoon even om alles bij te werken. Werk is gedaan in de tijd dat ik de oude stofzuiger uit te kast moest pakken. De eerste keer over ons hoogpolig kleed was een schrik want wij dachten dat deze al schoon was maar we konden onze ogen niet geloven na het zuigen met de V8. Het is zoveel fijner nu in huis en stofzuigen is iets wat ik nu gewoon “meeneem” i.p.v. een taak. SUPER aanrader! (Langere accuduur zou nóg fijner zijn maar we leren er praktischer mee om te gaan; uitstekend te doen!)

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

8,0
Ik heb de V8 nu ,n half ...
Door Corrie op 30-9-2018

Ik heb de V8 nu ,n half jaar en ben er zeer tevreden mee. Hij zuigt geweldig, is wendbaar en daardoor praktisch. Behalve dat hij snoerloos is en geen stofzak nodig is, heb je maar een stofzuiger nodig om het hele huis, zowel boven als beneden, in een oogwenk te cleanen. Ik herken me niet in de negatieve kritiek die ik hieronder jammer genoeg ook lees. Voor mij de beste koop van het jaar.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

6,0
batterij gaat ineens heel snel leeg, ik ...
Door Daan op 22-9-2018

batterij gaat ineens heel snel leeg, ik heb de dyson niets een zo heel lang, gebruiksgemak is wel heel erg goed

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
omdat mijn zoontje op het plastic van ...
Door Rianda op 7-9-2018

omdat mijn zoontje op het plastic van de stang ging staan brak het. Gebeld voor vervangend onderdeel. super te woord gestaan en razendsnel geleverd! Top service!

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

1,0
Accu is binnen 5 minuten leeg, voor ...
Door Thierry op 27-8-2018

Accu is binnen 5 minuten leeg, voor de rest werkt ie goed, als is de aansluiting van de steel op de machine wel een beetje gammel.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Compleet met alle denkbare accessoires. Voortreffelijk apparaat. Een ...
Door Harry op 14-8-2018

Compleet met alle denkbare accessoires. Voortreffelijk apparaat. Een aanrader voor mensen die van gemak houden

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

10,0
Geachte Dyson klantenservice, Ik ben in het bezit ...
Door Karin van den Oever op 9-8-2018

Geachte Dyson klantenservice, Ik ben in het bezit van een dyson dc62 pro sinds 2016, daarna nog twee andere stofzuigers gekocht van dyson. Ik wil de klantenservice van dyson een grote pluim geven ! De zuigmond van mijn dyson was stuk en heb dyson daarover een mail gestuurd. Binnen 1 week had ik gratis een nieuwe zuigmond in huis !! Klantenservice : bedankt voor de snelle reaktie. Karin van den Oever

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Voldoende zuigkracht, doet zijn werk maar de ...
Door william op 23-7-2018

Voldoende zuigkracht, doet zijn werk maar de accu is wat zwak(tijdsduur), ook een zwaardere accu geprobeerd maar dan past het niet meer in de houder

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

3,0
Twee weken geleden een Dyson V8 gekocht. ...
Door Boris Borger op 16-7-2018

Twee weken geleden een Dyson V8 gekocht. Lekker handig dachten wij: geen snoer en lekker ligt. Eerste Dyson al na twee keer stofzuigen een storing. lampje rood. Dyson terug naar dealer. Nu 2e Dyson V8 in huis. Kan op standje maximaal een slaapkamer, gang en toilet stofzuigen. Dan is de accu leeg en moet dan 2 a drie uur opladen. Kortom: als ik heel mijn huis wil stofzuigen dan doe ik daar 4 dagen over. De trap stofzuigen gaat ook super onhandig, omdat de geproduceerde wind al het stof wegblaast van de traptreden. Kortom: een failure.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Prachtig draadloze stofzuiger met grote zuigkracht. Oplader ...
Door Anja op 16-6-2018

Prachtig draadloze stofzuiger met grote zuigkracht. Oplader in houder is ideaal, vooral om ook even makkelijk te pakken. Door de diverse gebruikersmogelijkheden overal te gebruiken. 2 jaar garantie standaard.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Dyson V8 Absolute
Gemiddelde score redacteuren
7,6
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Dyson V8 Absolute
Aantal testen:
7
Genormeerde score:
7,6
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,6
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Dyson V8 Absolute.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Dyson V8 Absolute? Onze eigen test van de V8 Absolute staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
DYSON V8 ABSOLUTE
10,0
6-8-2017
Gadgetgear.nl

Ik krijg vaak te horen dat Dyson goed is in het verkopen van plastic. Dat het niet heel duidelijk is waarom je nou zo veel moet betalen voor een stofzuiger van het merk. Dyson claimt dat er 188.000 uur aan ontwikkeltijd in heeft gezeten door 150 technici. Er liggen inmiddels 264 patenten op de machine en dat alles kost enorm veel tijd. Zeker gezien dit werk niet in lagelonenlanden wordt uitgevoerd. Het werk betaald zich ook uit in de kwaliteit van de snoerloze stofzuigers. Ik gebruik al 6 jaar niets anders meer dan de Dysons in mijn huishouden en iedere keer zie ik weer de vooruitgang. Ook bij deze V8. Vooral qua schoonmaak van de machine heeft Dyson een enorme sprong gemaakt. Qua accessoires is het pakket gewoon zeer compleet en ben je eigenlijk op iedere schoonmaakklus voorbereidt.

Gadgetgear.nl
Dyson V8 Absolute review - the best cordless vacuum at a price
10,0
14-4-2016
Expertreviews.co.uk

The V8 Absolute proved adept at going from hard floors to carpeted areas without any issues, making it a very versatile cleaner and certainly capable of a full-house clean with its improved battery life. You would hope so, too, considering its eye-watering price. At £499 it’s undeniably expensive. Yes, it’s the best cordless vacuum you can buy today, and yes it has some wonderful refinements over the previous V6 Absolute. The V6 Absolute is still on sale, however, and at £389 is still an excellent cordless vacuum. Then there's the V6 Fluffy, too, depending on your needs either will save you a considerable amount over the newest model. Unless you absolutely need the best of the best, and have deep pockets, it’s a little difficult to justify the added expense of the V8 Absolute, but it certainly won’t disappoint.

Expertreviews.co.uk
Dyson V8 Absolute
10,0
24-5-2016
TrustedReviews.com

The Dyson V8 is in a different class to rival cordless vacuum cleaners.

TrustedReviews.com
TEST / Dyson V8 Absolute : plus de confort et plus d'autonomie
10,0
28-8-2016
Lesnumeriques.com

Le V8 Absolute a hérité des atouts de ses prédécesseurs : polyvalence, maniabilité et excellente efficacité d'aspiration sur tous les sols. Le nouveau système de vidange fonctionne à merveille, limitant les contacts avec la poussière. Quant à l'autonomie, comme promis par Dyson, elle est aussi améliorée. Enfin, quelques points d'ergonomie ont été revus, comme le système de raccord des accessoires ou l'affichage du niveau de batterie, optimisant le confort à l'usage. Avec ce V8, Dyson signe encore un balai hautement recommandable.

Lesnumeriques.com
DYSON V8 ABSOLUTE REVIEW
6,0
17-10-2016
Digitaltrends.com

While it may not have as many attachments or the sleek look of a Dyson, the Hoover Air Cordless has a longer runtime at 50 minutes and it takes three hours to recharge its interchangeable battery. It’s also $250. For $180, you could also get the Bissell Bolt Ion XRT 2-in-1, which is both a cordless vac and dustbuster. Both options provide long runtimes and good cleaning power at more affordable prices, though they do lack some of the versatility of the Dyson V8. Will it last? Entirely plastic, the Dyson feels pretty durable, though the aluminum wand did get a ding when we propped it against the counter and it properly fell over. The V8 roughly doubled the battery life of the V6, so it would be nice if the vacuums had swappable packs like the Hoover Air Cordless machines. In fact, it would be great if you could have a spare battery that you could exchange in when the first one ran out of juice. Should you buy it? If your place is spacious and you’re looking for something to be your one-and-only vacuum, you probably don’t want a cordless. But if your apartment has pets, hardwood floors, and carpet and you want something that can handle it all, the V8 is versatile enough to do so. It’s pretty enough that you might not mind hanging it on your wall, but there are cheaper, less elegant cordless vacs out there if the V8 doesn’t fit your budget.

Digitaltrends.com
Dyson V8 Absolute: Zeer hoge prijs, maar daar heb je dan ook een uitstekende stofzuiger voor
7,7
12-6-2017
BesteProduct.nl

Ik ben enthousiast over deze zak- en snoerloze stofzuiger. Hij heeft een lange accuduur, maakt niet veel geluid, heeft drie gemotoriseerde vloerzuigmonden, een uitstekende zuigkracht én prima te tillen. Dat de ontwikkeling van onder andere de vernieuwde digitale motor en een accu met een nieuwe chemische samenstelling veel geld heeft gekost, is te zien aan de prijs van 575,00(!) euro. Ondanks de hoge prijs geef ik deze stofzuiger een kooptip. Een Rolls Royce koop je immers ook niet voor een appel en een ei.

BesteProduct.nl
Dyson V8 Absolute: Zeer hoge prijs, maar daar heb je dan ook een uitstekende stofzuiger voor
7,7
1-10-2017
BesteProduct.nl

Ik ben enthousiast over deze zak- en snoerloze stofzuiger. Hij heeft een lange accuduur, drie gemotoriseerde vloerzuigmonden, een uitstekende zuigkracht én hij is prima te tillen. Dat de ontwikkeling van onder andere de vernieuwde digitale motor en een accu met een nieuwe chemische samenstelling veel geld heeft gekost, is te zien aan de prijs van 575,00(!) euro. Ondanks de hoge prijs geef ik deze stofzuiger een kooptip. Een Rolls Royce koop je immers ook niet voor een appel en een ei.

BesteProduct.nl
Dyson V8 Absolute: Zeer hoge prijs, maar daar heb je dan ook een uitstekende stofzuiger voor
7,7
8-1-2018
BesteProduct.nl

Ik ben enthousiast over deze zak- en snoerloze stofzuiger. Hij heeft een lange accuduur, drie gemotoriseerde vloerzuigmonden, een uitstekende zuigkracht én hij is prima te tillen. Dat de ontwikkeling van onder andere de vernieuwde digitale motor en een accu met een nieuwe chemische samenstelling veel geld heeft gekost, is te zien aan de prijs van 575,00(!) euro. Ondanks de hoge prijs geef ik deze stofzuiger een kooptip. Een Rolls Royce koop je immers ook niet voor een appel en een ei.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
7,5
Prijs / kwaliteit
De Dyson V8 Absolute is een prima Stofzuiger om te kopen. De V8 Absolute is vaak genoeg goed getest door deskundigen en biedt met € 398,00 een goede prijs / kwaliteitverhouding.
expertscore
7,6
laagste prijs
€ 398,00
prijs/kwaliteit
7,5

Laagste prijzen Dyson V8 Absolute

Bekijk
€ 398,00
8,6
Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 398,00
8,6
Voor 17:00u besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 398,00
8,5
Op werkdagen voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 398,00
8,0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis. Ook op zondag en in de avond. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)


Specificaties

Algemene Kenmerken
Type/soort
handstofzuiger
Kleur(en)
geel, grijs, zilver
Fabrikant kleur(en)
geel, grijs, nikkel
Stofopvang En Filtering
Nat en/of droog
droog
Stofopvang
zakloos
Capaciteit (droog vuil)
0,54 liter
Verwijderbare filter
Ja
Zuigbuis En Hulpstukken
Hulpstukken
standaard vloerborstel, kieren mondstuk
Zuigstang
Ja
Spleetzuigmond
Ja
Borstel
Ja
Energie
Oplaadstation
Ja
Tijdsduur
40 min
Accu type
Lithium Nickel Cobalt Aluminum Oxide (LiNCA)
Oplaadtijd
5 uur
Batterijvoltage
21,60 volt
Inhoud En Afmetingen
Hoogte
124,30 cm
Breedte
25,00 cm
Diepte
21,00 cm
Gewicht
2630 gram
Algemeen
EAN
5025155024133, 5025155031513
Partnumber
164533-01, V8 ABSOLUTE
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
July 2016
Introductie model
2016
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
10
Beoordeling experts
7,6
Beoordeling consumenten
8,9
Prijs / kwaliteit
7,5