Volg ons
Alle uitvoeringen (2)

Dyson V8 Absolute

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Bestel- en levertijden Beschikbaar in 2 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Dyson V8 Absolute

Voordelen

 • Erg wendbaar
 • Goede zuigkracht, vooral in maximum modus
 • Veel hulpstukken
 • Weegt niet veel
 • Accuduur (35 min normaal vermogen en 7 min max vermogen)
 • Nog gemakkelijker schoon te maken
 • Sterkere motor
 • Alle denkbare accessoires in één pakket

Nadelen

 • Geluidsniveau
 • Zeer duur
 • Geen voorziening om al die extra accessoires op te hangen

Onze test
Expertreview | op
7,7

Dyson V8 Absolute: Zeer hoge prijs, maar daar heb je dan ook een uitstekende stofzuiger voor

8 - Score Badge BesteProduct.nl

Ik ben enthousiast over deze zak- en snoerloze stofzuiger. Hij heeft een lange accuduur, drie gemotoriseerde vloerzuigmonden, een uitstekende zuigkracht én hij is prima te tillen. Dat de ontwikkeling van onder andere de vernieuwde digitale motor en een accu met een nieuwe chemische samenstelling veel geld heeft gekost, is te zien aan de prijs van 575,00(!) euro. Ondanks de hoge prijs geef ik deze stofzuiger een kooptip. Een Rolls Royce koop je immers ook niet voor een appel en een ei.

Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Redacteur
vanaf 389,00
7,0
Prijs
(Weging 10%)
De Dyson V8 Absolute kost op het moment dat ik dit testverslag schrijf ongeveer 575 euro. Dit is een hoop geld, maar de kwaliteit van de stofzuiger in ogenschouw nemend, vind ik het de prijs waard.
8,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Bij deze stofzuiger worden diverse onderdelen meegeleverd. Zo is er een gemotoriseerde vloermondstuk met roller voor alle ondergronden en een zacht gemotoriseerd vloermondstuk voor harde vloeren. Tevens ontvang je een gemotoriseerde miniborstel om vuil te verwijderen uit moeilijk bereikbare plaatsen (zoals trappen, bekleding, matrassen en auto interieur) en een combinatie-accessoire waarbij met een druk op de ontgrendelingsknop het mondstuk omgezet kan worden tot een afstofborstel. Tot slot zit er ook een kierenzuiger bij. Al deze hulpstukken zijn solide uitgevoerd. Er wordt ook nog een ophangbeugel meegeleverd. Dit is erg gemakkelijk voor het opbergen van de stofzuiger.
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
Ik vind dat deze stofzuiger erg mooi is vormgegeven. De roestbruine kleur van de steel in combinatie met de kleuren zilver, antraciet, blauw en rood van de kruimelzuiger geeft deze stofzuiger een smaakvol eindresultaat. De stofzuiger, maar ook de hulpstukken zijn solide uitgevoerd evenals het kliksysteem dat de hulpstukken met de steel en met de kruimelzuiger verbindt. De V8 Absolute kan met de bijgeleverde beugel opgehangen worden. Schroeven en pluggen zitten in de doos. Je kunt deze stofzuiger ook op de vloermond zetten maar dan moet hij wel een steuntje in de rug krijgen.
8,0
Gebruikersgemak
(Weging 30%)
De rollers van de drie vloerzuigmonden zijn voorzien van een motor en gaan automatisch draaien wanneer de stofzuiger wordt aangezet. De rollers zijn heel gemakkelijk uit de mondstukken te verwijderen. Dit is erg prettig wanneer je deze wilt schoonmaken. De vloerzuigmond met zachte roller is bestemd voor het reinigen van harde vloeren. Fijn en grover vuil worden eveneens verwijderd. Er wordt ook een vloerzuigmond meegeleverd die voor alle vloertypen is geschikt. Verder is er ook nog een mini zuigmond die uitstekend geschikt is om op de trap of in de auto te gebruiken. De voeding van deze stofzuiger wordt geleverd door een nieuw ontwikkelde nikkel-kobalt-aluminium-accu waarvan de kracht niet afneemt. De fabrikant staat garant voor meer vermogen en tot tweemaal de gebruiksduur van zijn voorganger. Op de kruimelzuiger zit een schakelaar waarmee het vermogen in twee standen kan worden geregeld. Gedurende circa 7 minuten kan een vol vermogen worden gevraagd. Wanneer dit vermogen niet wordt gevraagd dan kan er ongeveer 35 minuten worden gestofzuigd. Het opladen van de batterijen duurt circa twee en een half uur. Deze stofzuiger kun je ook als kruimelzuiger gebruiken. Dit is er handig wanneer je snel iets wilt opzuigen of wanneer je de trap of de auto wilt stofzuigen. Omdat deze V8 niet zwaar is. is het ook gemakkelijk om boven het hoofd te werken. Ik vind het ook heel gebruiksvriendelijk dat deze stofzuiger erg wendbaar is. Door aan het rode hendeltje dat op de kruimelzuiger te trekken wordt het dekseltje dat aan de onderkant van het stofreservoir zit, geopend en valt het stof en vuil naar beneden.
8,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Het vermogen van deze steelstofzuiger is 425 watt. De stroomvoorziening wordt geleverd door een 22. V Nikkel-kobalt-aluminium batterij. De bouw van de V8 en de mondstukken zorgen een uitstekende zuigkracht. Ik ben dan ook heel erg tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een gladde vloer maar ook op een tapijt.

7,7
Eindscore test
Dyson V8 Absolute

Reviews van de Dyson V8 Absolute

Gemiddelde score gebruikers

8,7
De V8 Absolute Stofzuiger van Dyson wordt door 548 gebruikers met een gemiddelde van 8,7 beloond. Dat is een zeer goede score. De Dyson voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
8,0
hele fijne stofzuiger, wel op tijd leeg ...
Door W.J.Arts op 15-11-2019

hele fijne stofzuiger, wel op tijd leeg maken (wat dus heel makkelijk gaat) , geen gedoe met een snoer, en zuigt beter als alle andere stofzuigers die ik gehad hebt.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

3,0
We zijn voornamelijk druk met het repareren ...
Door Dijk op 12-11-2019

We zijn voornamelijk druk met het repareren van de stofzuiger. Loopt steeds vast of er gaat een onderdeel los. Daarnaast heeft het weinig zuigkracht en is het schoonmaken een crime.

- - -

In bezit:
Via Kieskeurig.nl

4,0
De accu werkt maar 25 minuten en ...
Door JBA op 30-10-2019

De accu werkt maar 25 minuten en niet 40 zoals in de aan koop staat vermeld . Het schoon maken van de filters is niet zo makkelijk als het oude type dat we hebben, en daar is de accu los te vervangen dat kan nu niet meer.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Nav de reclame op televisie dachten wij ...
Door PeterH1964 op 29-10-2019

Nav de reclame op televisie dachten wij we gaan hem gewoon eens proberen. 30 dagen op proef en achteraf betalen. Binnen een paar dagen werd de stofzuiger netjes bezorgt inclusief de losse onderdelen die in de actie meegeleverd werden. Na een dag te hebben gebruikt waren wij al overtuigd van het gemak van deze snoerloze stofzuiger. het gemak van de oplader en de zuigkracht zijn echt fenomenaal. We hebben de stofzuiger nu een paar weken in ons bezit en steeds hoor ik mijn vrouw tijdens gebruik zeggen dat ze er zo ontzettend blij mee is. Het enige minpunt vond ik dat er bij de losse onderdelen geen beschrijving wordt meegeleverd waarvoor het onderdeel bestemd is. Dit moet je zelf zien uit te vogelen. Maar al met al een prachtig product waarvan we de komende tijd zeker plezier van zullen hebben.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

1,0
Ik heb door een handicap weinig kracht ...
Door Marianne Temming op 20-10-2019

Ik heb door een handicap weinig kracht in mijn armen en rug, de dyson V8 is lekker licht en handzaam en voor mij goed te hanteren. Hij zuigt geweldig, echter ik kan het vuil compartiment niet legen, want de rode knop aan de bovenkant doet het niet. Ik kan de stofzuiger dus niet gebruiken, want ik kan hem niet legen. Heb niets fout gedaan, alles goed doorgelezen en video op you tube bekeken. Mijn man krijgt het compartiment ook niet open, met geen mogelijkheid. Kosten 399 euro. Afgelopen vrijdag had ik hem precies een week, gebeld met de helpdesk, gesprek werd afgebroken, heb teruggebeld, helpdesk niet te bereiken, maandag maar weer proberen. Ik verwacht voor dit geld wel een degelijk product en verwacht een nieuwe stofzuiger van Dyson. En ik verwacht dat ik behoorlijk wordt geholpen door de helpdesk, het kan een telefoonstoring zijn geweest, anders vind ik het op zijn zachtst gezegd onbehoorlijk. Ik ben niet tevreden. Hopelijk is het een fabrieksfout die snel herstelt kan worden. heb hem 2 x kunnen gebruiken, hij zuigt geweldig, je bent zo klaar met schoonmaken. Ik ga er van uit dat dit correct opgelost wordt door Dyson, daarom beveel ik dit product wel aan.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Heel bewust voor deze stofzuiger gekozen en ...
Door Monique op 4-9-2019

Heel bewust voor deze stofzuiger gekozen en hij voldoet aan de verwachting. Je hanteert deze stofzuiger heel eenvoudig, hij zuigt goed en de hulpstukken zijn heel makkelijk te verwisselen. De trap doe ik nu bijvoorbeeld op kruimelzuiger-stand, waardoor ik niet met een grote stofzuiger rond loop. Geen snoer of onhandig apparaat achter je aan. Legen van de opvangbak is in een paar seconden gedaan en je klikt hem ook zo weer dicht. Makkelijk schoon te maken. (tip: handig te openen met een muntje) Wel opletten dat je hem weer aan de oplader zet, zodat hij zijn werk de volgende keer ook weer kan doen. Ik kan er mijn hele huis makkelijk mee doen zonder dat de zuigkracht afneemt. Er ligt hier altijd wel wat, aangezien ik op een boerderij met paarden woon met 1 hond in huis, maar hondenharen zuigt hij makkelijk weg. Geen nadelen, hooguit dat je even moet wennen, maar dat gaat snel en ruimte over in de kelder, aangezien de stofzuiger weinig plaats in neemt. Mijn man is ook tevreden en pakt deze ook makkelijk even tussendoor. De prijs is wel pittig, maar hij is het wel waard er vanuit gaande dat hij nog lang mee gaat.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ik ben niet meer dan vol lof ...
Door Zakaria op 29-8-2019

Ik ben niet meer dan vol lof over de V8 absolute, waar ik hiervoor met een normale stofzuiger 10 min of zelfs langer over deed om de kattenharen van een vloerkleed te zuigen duurt het nu niet eens een minuut. Ook heb je meer zin om letterlijk (zelfs randjes of plekken waar je niet aan denkt) het hele huis te stofzuigen wat alleen maar goed is voor de gezondheid en hygiene in huis. Naast de luchtreiniger cool me de 2 gekochte producten waar ik het meest blij mee ben in 2019.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ik heb 2 katten en 1 hond ...
Door Janny Overschie op 22-8-2019

Ik heb 2 katten en 1 hond en de haren worden zonder problemen opgezogen. Ook mijn hoogpolig kleed is nog nooit zo schoon geweest en dat zonder teveel moeite. Een echte aanrader.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

4,0
Hoge verwachtingen, helaas niet veel van terecht ...
Door Lieke op 22-8-2019

Hoge verwachtingen, helaas niet veel van terecht gekomen. Op de gewone stand zuigt hij erg matig. Op de max stand kom ik niet verder dan mijn kleed onder de salontafel, dan is hij alweer leeg. Vervolgens moet hij een paar uur laden voordat je er weer even mee kunt stofzuigen. Als je hem als kruimerzuiger gebruikt, blaast de motor het stof eerst alle kanten op. Ook wordt de motor (onder de blauwe deksel) erg heet, wat het niet fijn maakt om hem nog vast te houden.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik heb deze steelstofzuiger gekocht omdat ik ...
Door PeterFoekema op 17-8-2019

Ik heb deze steelstofzuiger gekocht omdat ik een stofzuiger zocht die ik thuis kan gebruiken maar ook in mijn camper kan meenemen Hij is compact handzaam en doet waar ik hem voor gekocht heb! De meegeleverde accesoires zijn erg handig met veel mogelijkheden in een handomdraai Daarom geef ik deze stofzuiger een 9

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Dyson V8 Absolute
Gemiddelde score redacteuren
7,5
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Dyson V8 Absolute
Aantal testen:
7
Genormeerde score:
7,5
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,5
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Dyson V8 Absolute.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Dyson V8 Absolute? Onze eigen test van de V8 Absolute staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
DYSON V8 ABSOLUTE
10,0
6-8-2017
Gadgetgear.nl

Ik krijg vaak te horen dat Dyson goed is in het verkopen van plastic. Dat het niet heel duidelijk is waarom je nou zo veel moet betalen voor een stofzuiger van het merk. Dyson claimt dat er 188.000 uur aan ontwikkeltijd in heeft gezeten door 150 technici. Er liggen inmiddels 264 patenten op de machine en dat alles kost enorm veel tijd. Zeker gezien dit werk niet in lagelonenlanden wordt uitgevoerd. Het werk betaald zich ook uit in de kwaliteit van de snoerloze stofzuigers. Ik gebruik al 6 jaar niets anders meer dan de Dysons in mijn huishouden en iedere keer zie ik weer de vooruitgang. Ook bij deze V8. Vooral qua schoonmaak van de machine heeft Dyson een enorme sprong gemaakt. Qua accessoires is het pakket gewoon zeer compleet en ben je eigenlijk op iedere schoonmaakklus voorbereidt.

Gadgetgear.nl
Dyson V8 Absolute review - the best cordless vacuum at a price
10,0
14-4-2016
Expertreviews.co.uk

The V8 Absolute proved adept at going from hard floors to carpeted areas without any issues, making it a very versatile cleaner and certainly capable of a full-house clean with its improved battery life. You would hope so, too, considering its eye-watering price. At £499 it’s undeniably expensive. Yes, it’s the best cordless vacuum you can buy today, and yes it has some wonderful refinements over the previous V6 Absolute. The V6 Absolute is still on sale, however, and at £389 is still an excellent cordless vacuum. Then there's the V6 Fluffy, too, depending on your needs either will save you a considerable amount over the newest model. Unless you absolutely need the best of the best, and have deep pockets, it’s a little difficult to justify the added expense of the V8 Absolute, but it certainly won’t disappoint.

Expertreviews.co.uk
Dyson V8 Absolute
10,0
24-5-2016
TrustedReviews.com

The Dyson V8 is in a different class to rival cordless vacuum cleaners.

TrustedReviews.com
TEST / Dyson V8 Absolute : plus de confort et plus d'autonomie
10,0
28-8-2016
Lesnumeriques.com

Le V8 Absolute a hérité des atouts de ses prédécesseurs : polyvalence, maniabilité et excellente efficacité d'aspiration sur tous les sols. Le nouveau système de vidange fonctionne à merveille, limitant les contacts avec la poussière. Quant à l'autonomie, comme promis par Dyson, elle est aussi améliorée. Enfin, quelques points d'ergonomie ont été revus, comme le système de raccord des accessoires ou l'affichage du niveau de batterie, optimisant le confort à l'usage. Avec ce V8, Dyson signe encore un balai hautement recommandable.

Lesnumeriques.com
DYSON V8 ABSOLUTE REVIEW
6,0
17-10-2016
Digitaltrends.com

While it may not have as many attachments or the sleek look of a Dyson, the Hoover Air Cordless has a longer runtime at 50 minutes and it takes three hours to recharge its interchangeable battery. It’s also $250. For $180, you could also get the Bissell Bolt Ion XRT 2-in-1, which is both a cordless vac and dustbuster. Both options provide long runtimes and good cleaning power at more affordable prices, though they do lack some of the versatility of the Dyson V8. Will it last? Entirely plastic, the Dyson feels pretty durable, though the aluminum wand did get a ding when we propped it against the counter and it properly fell over. The V8 roughly doubled the battery life of the V6, so it would be nice if the vacuums had swappable packs like the Hoover Air Cordless machines. In fact, it would be great if you could have a spare battery that you could exchange in when the first one ran out of juice. Should you buy it? If your place is spacious and you’re looking for something to be your one-and-only vacuum, you probably don’t want a cordless. But if your apartment has pets, hardwood floors, and carpet and you want something that can handle it all, the V8 is versatile enough to do so. It’s pretty enough that you might not mind hanging it on your wall, but there are cheaper, less elegant cordless vacs out there if the V8 doesn’t fit your budget.

Digitaltrends.com
Dyson V8 Absolute: Zeer hoge prijs, maar daar heb je dan ook een uitstekende stofzuiger voor
7,7
12-6-2017
BesteProduct.nl

Ik ben enthousiast over deze zak- en snoerloze stofzuiger. Hij heeft een lange accuduur, maakt niet veel geluid, heeft drie gemotoriseerde vloerzuigmonden, een uitstekende zuigkracht én prima te tillen. Dat de ontwikkeling van onder andere de vernieuwde digitale motor en een accu met een nieuwe chemische samenstelling veel geld heeft gekost, is te zien aan de prijs van 575,00(!) euro. Ondanks de hoge prijs geef ik deze stofzuiger een kooptip. Een Rolls Royce koop je immers ook niet voor een appel en een ei.

BesteProduct.nl
Dyson V8 Absolute: Zeer hoge prijs, maar daar heb je dan ook een uitstekende stofzuiger voor
7,7
1-10-2017
BesteProduct.nl

Ik ben enthousiast over deze zak- en snoerloze stofzuiger. Hij heeft een lange accuduur, drie gemotoriseerde vloerzuigmonden, een uitstekende zuigkracht én hij is prima te tillen. Dat de ontwikkeling van onder andere de vernieuwde digitale motor en een accu met een nieuwe chemische samenstelling veel geld heeft gekost, is te zien aan de prijs van 575,00(!) euro. Ondanks de hoge prijs geef ik deze stofzuiger een kooptip. Een Rolls Royce koop je immers ook niet voor een appel en een ei.

BesteProduct.nl
Dyson V8 Absolute: Zeer hoge prijs, maar daar heb je dan ook een uitstekende stofzuiger voor
7,7
8-1-2018
BesteProduct.nl

Ik ben enthousiast over deze zak- en snoerloze stofzuiger. Hij heeft een lange accuduur, drie gemotoriseerde vloerzuigmonden, een uitstekende zuigkracht én hij is prima te tillen. Dat de ontwikkeling van onder andere de vernieuwde digitale motor en een accu met een nieuwe chemische samenstelling veel geld heeft gekost, is te zien aan de prijs van 575,00(!) euro. Ondanks de hoge prijs geef ik deze stofzuiger een kooptip. Een Rolls Royce koop je immers ook niet voor een appel en een ei.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
7,0
Prijs / kwaliteit
De Dyson V8 Absolute is een prima Stofzuiger om te kopen. De V8 Absolute is vaak genoeg goed getest door deskundigen en biedt met € 389,00 een goede prijs / kwaliteitverhouding.
expertscore
7,5
laagste prijs
€ 389,00
prijs/kwaliteit
7,0

Laagste prijzen Dyson V8 Absolute


Dyson V8 Absolute uitvoeringenSpecificaties van Dyson V8 Absolute

Algemene Kenmerken

Type/soort
handstofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger
Kleur(en)
geel, grijs, zilver
Fabrikant kleur(en)
geel, grijs, nikkel
Inclusief kruimelzuiger
Ja
Reinigt ondergronden
tapijt, harde vloer
Materiaal behuizing
aluminium, kunststof

Stofopvang En Filtering

Nat en/of droog
droog
Stofopvang
zakloos
Capaciteit (droog vuil)
0,54 liter
Wasbaar filter
Ja
Stof capaciteit
0,5 liter
Verwijderbare filter
Ja
Luchtfilters
HEPA, hygiëne-filter

Zuigbuis En Hulpstukken

Hulpstukken
standaard vloerborstel, kieren mondstuk , turbo borstel
Zuigstang
Ja
Spleetzuigmond
Ja
Borstel
Ja
Afstofborstel
Ja
Multifunctionele borstel
Ja
Turboborstel
Ja

Energie

Oplaadstation
Ja
Tijdsduur
40 min
Oplaadtijd
5 uur
Voeding
accu
Accu type
Lithium Nickel Cobalt Aluminum Oxide (LiNCA)
Batterijvoltage
21,60 volt
AC input voltage
230,0 volt
Netfrequentie
50 Hz

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
124,40 cm, 124,30 cm
Breedte
25,00 cm
Diepte
21,00 cm
Gewicht
2630 gram, 2630
Hoogte verpakking
739 mm
Breedte verpakking
154 mm
Diepte verpakking
271 mm
Gewicht verpakking
5480 g

Algemeen

EAN
5025155041611 , 5025155038420 , 5025155024133 , 5025155031513 , 8690842117176
Partnumber
5025155041611 , , 164533-01 , V8 ABSOLUTE
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
October 2019 , July 2016
Introductie model
2019 , 2018 , 2016

Prestaties

Vermogen
115 watt
Zuigkracht (maximaal)
22,0 watt
Geluidsniveau
82 dB

Opties

Opties
inclusief kruimelzuiger
Indicator voor volle stofreservoir
Ja
LED indicatie lampjes
stroom

Meegeleverd

Handleiding
Ja
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
3
Beoordeling experts
7,5
Beoordeling consumenten
8,7
Prijs / kwaliteit
7,0