Volg ons

Dyson V8 Absolute

Voordelen
 • Erg wendbaar
 • Goede zuigkracht, vooral in maximum modus
 • Veel hulpstukken
 • Weegt niet veel
 • Accuduur (35 min normaal vermogen en 7 min max vermogen)
 • Nog gemakkelijker schoon te maken
 • Sterkere motor
 • Alle denkbare accessoires in één pakket
Nadelen
 • Geluidsniveau
 • Zeer duur
 • Geen voorziening om al die extra accessoires op te hangen

Onze test
Expertreview | op
7,7

Dyson V8 Absolute: Zeer hoge prijs, maar daar heb je dan ook een uitstekende stofzuiger voor

8 - Score Badge BesteProduct.nl

Ik ben enthousiast over deze zak- en snoerloze stofzuiger. Hij heeft een lange accuduur, drie gemotoriseerde vloerzuigmonden, een uitstekende zuigkracht én hij is prima te tillen. Dat de ontwikkeling van onder andere de vernieuwde digitale motor en een accu met een nieuwe chemische samenstelling veel geld heeft gekost, is te zien aan de prijs van 575,00(!) euro. Ondanks de hoge prijs geef ik deze stofzuiger een kooptip. Een Rolls Royce koop je immers ook niet voor een appel en een ei.

Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 107 reviews
Redacteur
vanaf 359,00
7,0
Prijs
(Weging 10%)
De Dyson V8 Absolute kost op het moment dat ik dit testverslag schrijf ongeveer 575 euro. Dit is een hoop geld, maar de kwaliteit van de stofzuiger in ogenschouw nemend, vind ik het de prijs waard.
8,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Bij deze stofzuiger worden diverse onderdelen meegeleverd. Zo is er een gemotoriseerde vloermondstuk met roller voor alle ondergronden en een zacht gemotoriseerd vloermondstuk voor harde vloeren. Tevens ontvang je een gemotoriseerde miniborstel om vuil te verwijderen uit moeilijk bereikbare plaatsen (zoals trappen, bekleding, matrassen en auto interieur) en een combinatie-accessoire waarbij met een druk op de ontgrendelingsknop het mondstuk omgezet kan worden tot een afstofborstel. Tot slot zit er ook een kierenzuiger bij. Al deze hulpstukken zijn solide uitgevoerd. Er wordt ook nog een ophangbeugel meegeleverd. Dit is erg gemakkelijk voor het opbergen van de stofzuiger.
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
Ik vind dat deze stofzuiger erg mooi is vormgegeven. De roestbruine kleur van de steel in combinatie met de kleuren zilver, antraciet, blauw en rood van de kruimelzuiger geeft deze stofzuiger een smaakvol eindresultaat. De stofzuiger, maar ook de hulpstukken zijn solide uitgevoerd evenals het kliksysteem dat de hulpstukken met de steel en met de kruimelzuiger verbindt. De V8 Absolute kan met de bijgeleverde beugel opgehangen worden. Schroeven en pluggen zitten in de doos. Je kunt deze stofzuiger ook op de vloermond zetten maar dan moet hij wel een steuntje in de rug krijgen.
8,0
Gebruikersgemak
(Weging 30%)
De rollers van de drie vloerzuigmonden zijn voorzien van een motor en gaan automatisch draaien wanneer de stofzuiger wordt aangezet. De rollers zijn heel gemakkelijk uit de mondstukken te verwijderen. Dit is erg prettig wanneer je deze wilt schoonmaken. De vloerzuigmond met zachte roller is bestemd voor het reinigen van harde vloeren. Fijn en grover vuil worden eveneens verwijderd. Er wordt ook een vloerzuigmond meegeleverd die voor alle vloertypen is geschikt. Verder is er ook nog een mini zuigmond die uitstekend geschikt is om op de trap of in de auto te gebruiken. De voeding van deze stofzuiger wordt geleverd door een nieuw ontwikkelde nikkel-kobalt-aluminium-accu waarvan de kracht niet afneemt. De fabrikant staat garant voor meer vermogen en tot tweemaal de gebruiksduur van zijn voorganger. Op de kruimelzuiger zit een schakelaar waarmee het vermogen in twee standen kan worden geregeld. Gedurende circa 7 minuten kan een vol vermogen worden gevraagd. Wanneer dit vermogen niet wordt gevraagd dan kan er ongeveer 35 minuten worden gestofzuigd. Het opladen van de batterijen duurt circa twee en een half uur. Deze stofzuiger kun je ook als kruimelzuiger gebruiken. Dit is er handig wanneer je snel iets wilt opzuigen of wanneer je de trap of de auto wilt stofzuigen. Omdat deze V8 niet zwaar is. is het ook gemakkelijk om boven het hoofd te werken. Ik vind het ook heel gebruiksvriendelijk dat deze stofzuiger erg wendbaar is. Door aan het rode hendeltje dat op de kruimelzuiger te trekken wordt het dekseltje dat aan de onderkant van het stofreservoir zit, geopend en valt het stof en vuil naar beneden.
8,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Het vermogen van deze steelstofzuiger is 425 watt. De stroomvoorziening wordt geleverd door een 22. V Nikkel-kobalt-aluminium batterij. De bouw van de V8 en de mondstukken zorgen een uitstekende zuigkracht. Ik ben dan ook heel erg tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een gladde vloer maar ook op een tapijt.

7,7
Eindscore test
Dyson V8 Absolute

Reviews van de Dyson V8 Absolute

Gemiddelde score gebruikers

8,8
De V8 Absolute Stofzuiger van Dyson wordt door 519 gebruikers met een gemiddelde van 8,8 beloond. Dat is een zeer goede score. De Dyson voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
9,0
Ik ben al 25 jaar Dyson fan, ...
Door els op 4-1-2019

Ik ben al 25 jaar Dyson fan, maar nu met deze snoerloze V8 stofzuig ik met zoveel meer plezier. Geen apparaat wat achter je aankomt en de plinten en kasten beschadigd, je pakt hem even snel en klikt hem weer gemakkelijk terug. handig op te hangen in een kast of achter een deur, dus ruimtebesparend.. ik wil even dit delen dat ik er heel blij mee ben :)

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

4,0
Sinds kort deze stofzuiger gekocht met de ...
Door ontevreden klant op 1-1-2019

Sinds kort deze stofzuiger gekocht met de gedachte dat deze een gemak zou zijn vanwege snoerloos. wat blijkt in de praktijk dat hij al na tien min leeg is en er abrubt mee stopt. dit vind ik echt waardeloos aangezien ik nooit mijn huis in tie minuten kan stofzuigen. zeker gezien de prijs die je betaald en de naam die het met zich meedraagt. Ik ben niet tevreden en wil mijn zuurverdiende geld terug.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Onze V8 werkte uitstekend "sterke zuigkracht +- ...
Door Pascal op 30-12-2018

Onze V8 werkte uitstekend "sterke zuigkracht +- 13 min. werktijd" tot een paar weken geleden hij na een ganse nacht opladen na 10 sec. uitviel waarop we hem weer lieten opladen mss. slecht in de houder gestoken?. in de namiddag na 4 uur opladen weer geprobeerd en nu 30 sec. werking; naar de winkel getrokken en daar de uitleg gekregen zonder checken dat de garantieperiode vervallen was en dat een nieuwe batterij meer zou kosten dan een nieuw toestel nu vind ik dit voor een toestel van bijna 400€ toch wel erover dat het na zo'n periode onherstelbaar versleten is.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Je moet wennen aan een stofzuiger zonder ...
Door Gerard op 30-12-2018

Je moet wennen aan een stofzuiger zonder snoer en zonder stofzak. Maar het werkt perfect. Ook de oplader is eenvoudig te bevestigen en werkt goed.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

2,0
Is een geweldige stofzuiger voor 7 minuten, ...
Door T. VOGEL op 24-12-2018

Is een geweldige stofzuiger voor 7 minuten, daarna weer een paar uur opladen. Een hele dure kruimeldief

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Doet wat hij belooft. Heb de V8 Animale ...
Door Marcel op 22-12-2018

Doet wat hij belooft. Heb de V8 Animale speciaal voor honden/kattenharen en deze doet dat beter dan mijn vorige sledestofzuiger ook van Dyson met een extra turboborstel.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

6,0
Onze Dyson V8 is een geweldige stofzuiger. ...
Door Ferry op 14-12-2018

Onze Dyson V8 is een geweldige stofzuiger. Het gemak waarmee je het huis zuigt ten opzichte van een snoerstofzuigerbis groot. Hoge zuigkracht, kan makkelijk in hoekjes komen en maakt relatief weinig geluid. Na anderhalf jaar kan hij echter niet meer gebruikt worden op de max-stand. Of de batterij is dan binnen een minuut leeg of hij houdt er gewoon mee op. Dan moet je naar het laadstation om hem weer “op te starten”. Zonder dit probleem zou ik de stofzuiger een 10 geven!

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
De Dyson Cyclone V10 Motorhead is een ...
Door Sanny op 28-11-2018

De Dyson Cyclone V10 Motorhead is een prima product. Absoluut geen miskoop. Ik heb inmiddels ook een mondstuk speciaal voor de harde vloer aangezien de Motorhead geschikt is voor vloerbedekking.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

8,0
Zuigt goed. Je neemt hem sneller om ...
Door Herman en Marian Breuer op 16-11-2018

Zuigt goed. Je neemt hem sneller om even wat weg te zuigen. Alleen op volle sterkte zuigen is geen succes. Na 20 min. Is de accu leeg. Is niet zwaar maar niet echt vederlicht.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Deze stofzuiger. Voldoet prima, goede zuigkracht en ...
Door Aad op 16-11-2018

Deze stofzuiger. Voldoet prima, goede zuigkracht en gemakkelijk in het gebruik. Ideaal zonder snoer, de “gewone” stofzuiger hebben we niet meer gebruikt sinds we de v8 hebben . Alleen jammer dat de prijs redelijk hoog ligt, maar hebben er zeker geen spojt van deze v8 aangeschaft te hebben

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Dyson V8 Absolute
Gemiddelde score redacteuren
7,6
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Dyson V8 Absolute
Aantal testen:
7
Genormeerde score:
7,6
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,6
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Dyson V8 Absolute.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Dyson V8 Absolute? Onze eigen test van de V8 Absolute staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
DYSON V8 ABSOLUTE
10,0
6-8-2017
Gadgetgear.nl

Ik krijg vaak te horen dat Dyson goed is in het verkopen van plastic. Dat het niet heel duidelijk is waarom je nou zo veel moet betalen voor een stofzuiger van het merk. Dyson claimt dat er 188.000 uur aan ontwikkeltijd in heeft gezeten door 150 technici. Er liggen inmiddels 264 patenten op de machine en dat alles kost enorm veel tijd. Zeker gezien dit werk niet in lagelonenlanden wordt uitgevoerd. Het werk betaald zich ook uit in de kwaliteit van de snoerloze stofzuigers. Ik gebruik al 6 jaar niets anders meer dan de Dysons in mijn huishouden en iedere keer zie ik weer de vooruitgang. Ook bij deze V8. Vooral qua schoonmaak van de machine heeft Dyson een enorme sprong gemaakt. Qua accessoires is het pakket gewoon zeer compleet en ben je eigenlijk op iedere schoonmaakklus voorbereidt.

Gadgetgear.nl
Dyson V8 Absolute review - the best cordless vacuum at a price
10,0
14-4-2016
Expertreviews.co.uk

The V8 Absolute proved adept at going from hard floors to carpeted areas without any issues, making it a very versatile cleaner and certainly capable of a full-house clean with its improved battery life. You would hope so, too, considering its eye-watering price. At £499 it’s undeniably expensive. Yes, it’s the best cordless vacuum you can buy today, and yes it has some wonderful refinements over the previous V6 Absolute. The V6 Absolute is still on sale, however, and at £389 is still an excellent cordless vacuum. Then there's the V6 Fluffy, too, depending on your needs either will save you a considerable amount over the newest model. Unless you absolutely need the best of the best, and have deep pockets, it’s a little difficult to justify the added expense of the V8 Absolute, but it certainly won’t disappoint.

Expertreviews.co.uk
Dyson V8 Absolute
10,0
24-5-2016
TrustedReviews.com

The Dyson V8 is in a different class to rival cordless vacuum cleaners.

TrustedReviews.com
TEST / Dyson V8 Absolute : plus de confort et plus d'autonomie
10,0
28-8-2016
Lesnumeriques.com

Le V8 Absolute a hérité des atouts de ses prédécesseurs : polyvalence, maniabilité et excellente efficacité d'aspiration sur tous les sols. Le nouveau système de vidange fonctionne à merveille, limitant les contacts avec la poussière. Quant à l'autonomie, comme promis par Dyson, elle est aussi améliorée. Enfin, quelques points d'ergonomie ont été revus, comme le système de raccord des accessoires ou l'affichage du niveau de batterie, optimisant le confort à l'usage. Avec ce V8, Dyson signe encore un balai hautement recommandable.

Lesnumeriques.com
DYSON V8 ABSOLUTE REVIEW
6,0
17-10-2016
Digitaltrends.com

While it may not have as many attachments or the sleek look of a Dyson, the Hoover Air Cordless has a longer runtime at 50 minutes and it takes three hours to recharge its interchangeable battery. It’s also $250. For $180, you could also get the Bissell Bolt Ion XRT 2-in-1, which is both a cordless vac and dustbuster. Both options provide long runtimes and good cleaning power at more affordable prices, though they do lack some of the versatility of the Dyson V8. Will it last? Entirely plastic, the Dyson feels pretty durable, though the aluminum wand did get a ding when we propped it against the counter and it properly fell over. The V8 roughly doubled the battery life of the V6, so it would be nice if the vacuums had swappable packs like the Hoover Air Cordless machines. In fact, it would be great if you could have a spare battery that you could exchange in when the first one ran out of juice. Should you buy it? If your place is spacious and you’re looking for something to be your one-and-only vacuum, you probably don’t want a cordless. But if your apartment has pets, hardwood floors, and carpet and you want something that can handle it all, the V8 is versatile enough to do so. It’s pretty enough that you might not mind hanging it on your wall, but there are cheaper, less elegant cordless vacs out there if the V8 doesn’t fit your budget.

Digitaltrends.com
Dyson V8 Absolute: Zeer hoge prijs, maar daar heb je dan ook een uitstekende stofzuiger voor
7,7
12-6-2017
BesteProduct.nl

Ik ben enthousiast over deze zak- en snoerloze stofzuiger. Hij heeft een lange accuduur, maakt niet veel geluid, heeft drie gemotoriseerde vloerzuigmonden, een uitstekende zuigkracht én prima te tillen. Dat de ontwikkeling van onder andere de vernieuwde digitale motor en een accu met een nieuwe chemische samenstelling veel geld heeft gekost, is te zien aan de prijs van 575,00(!) euro. Ondanks de hoge prijs geef ik deze stofzuiger een kooptip. Een Rolls Royce koop je immers ook niet voor een appel en een ei.

BesteProduct.nl
Dyson V8 Absolute: Zeer hoge prijs, maar daar heb je dan ook een uitstekende stofzuiger voor
7,7
1-10-2017
BesteProduct.nl

Ik ben enthousiast over deze zak- en snoerloze stofzuiger. Hij heeft een lange accuduur, drie gemotoriseerde vloerzuigmonden, een uitstekende zuigkracht én hij is prima te tillen. Dat de ontwikkeling van onder andere de vernieuwde digitale motor en een accu met een nieuwe chemische samenstelling veel geld heeft gekost, is te zien aan de prijs van 575,00(!) euro. Ondanks de hoge prijs geef ik deze stofzuiger een kooptip. Een Rolls Royce koop je immers ook niet voor een appel en een ei.

BesteProduct.nl
Dyson V8 Absolute: Zeer hoge prijs, maar daar heb je dan ook een uitstekende stofzuiger voor
7,7
8-1-2018
BesteProduct.nl

Ik ben enthousiast over deze zak- en snoerloze stofzuiger. Hij heeft een lange accuduur, drie gemotoriseerde vloerzuigmonden, een uitstekende zuigkracht én hij is prima te tillen. Dat de ontwikkeling van onder andere de vernieuwde digitale motor en een accu met een nieuwe chemische samenstelling veel geld heeft gekost, is te zien aan de prijs van 575,00(!) euro. Ondanks de hoge prijs geef ik deze stofzuiger een kooptip. Een Rolls Royce koop je immers ook niet voor een appel en een ei.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
8,5
Prijs / kwaliteit
De Dyson V8 Absolute is een aanrader om te kopen. Volgens de experts die de V8 Absolute hebben getest, krijg je voor € 359,00 een van de beste Stofzuigers in deze prijsklasse op de markt.
expertscore
7,6
laagste prijs
€ 359,00
prijs/kwaliteit
8,5

Laagste prijzen Dyson V8 Absolute

Bekijk
€ 359,00
8,2
Voor 23:00 besteld, morgen in huis. Ook op zondag en in de avond. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 389,00
9,0
Voor 23.59u besteld? Morgen gratis bezorgd. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 389,00
8,8
Binnen 2 dagen. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 389,00
8,6
Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)


Specificaties

Algemeen
EAN
5025155038420 , 5025155024133 , 5025155031513
Partnumber
- , 164533-01 , V8 ABSOLUTE
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2018 , 2016
Releasedatum
July 2016
Algemene Kenmerken
Type/soort
handstofzuiger
Kleur(en)
geel, grijs, zilver
Fabrikant kleur(en)
geel, grijs, nikkel
Stofopvang En Filtering
Nat en/of droog
droog
Stofopvang
zakloos
Capaciteit (droog vuil)
0,54 liter
Verwijderbare filter
Ja
Zuigbuis En Hulpstukken
Hulpstukken
standaard vloerborstel, kieren mondstuk
Zuigstang
Ja
Spleetzuigmond
Ja
Borstel
Ja
Energie
Oplaadstation
Ja
Tijdsduur
40 min
Accu type
Lithium Nickel Cobalt Aluminum Oxide (LiNCA)
Oplaadtijd
5 uur
Batterijvoltage
21,60 volt
Inhoud En Afmetingen
Hoogte
124,30 cm
Breedte
25,00 cm
Diepte
21,00 cm
Gewicht
2630 gram, 2630
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
9
Beoordeling experts
7,6
Beoordeling consumenten
8,8
Prijs / kwaliteit
8,5