Volg ons

Kärcher FC 5 Premium


Reviews van de Kärcher FC 5 Premium

Gemiddelde score gebruikers

5,4
Gebruikers zijn niet enthousiast over de FC 5 Premium van Kärcher. Een gemiddelde van 5,4 uit 11 reviews is een mager resultaat. Overweeg een andere Stofzuiger.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
8,0
Prima apparaat. Maakt mijn pvc vloer goed ...
Door Diego op 17-8-2019

Prima apparaat. Maakt mijn pvc vloer goed schoon, daar waar een dweil of mop dat niet doet. Het apparaat is wel zwaar.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

2,0
In eerste instantie waren wij erg enthousiast ...
Door Kaatje op 10-3-2019

In eerste instantie waren wij erg enthousiast over dit apparaat. Het reinigt de vloer goed en snel en gemakkelijk. Na iedere dweilbeurt laten wij hem enkele minuten doorlopen zodat hij niet verstopt gaat zitten. Maar het blijkt tevergeefs. Om de zoveel dweilbeurten is de sproeikop weer verstopt. Dan komt er geen of maar voor de 1/2 van de rollers water uit. Dan kun je het apparaat weer openmaken (gaat overigens redelijk gemakkelijk) en het slangetje doorblazen met een compressor en de nozzel soms weer reinigen (10-15 minuten werk). Maar op dit werk zit je niet te wachten en al helemaal niet op een apparaat van 200 Euro. Ik vind het daarom qua duurzaamheid een grote knommel, en raad niemand aan om hem te kopen. Al kon je ze voor 10 euro kopen dan hoefde ik ze nog niet.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

10,0
Een dweil die ook het lichte stof ...
Door Sabine op 8-1-2019

Een dweil die ook het lichte stof meeneemt. Handig in de strijd tegen het stof en verkort de tijd die je anders kwijt bent met eerst stofzuigen en dan dweilen. Je kunt eerst dweilen en dan met de kruimelzuiger evt het hoopje van dingen die niet werden opgezogen weghalen.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

2,0
Kärcher na 4 keer gebruiken bleek ...
Door Jack Janssen op 8-11-2018

Kärcher na 4 keer gebruiken bleek de water toevoerslang verstopt ,heb ik met kunst en vliegwerk weten te ontstoppen maar nu vandaag begeeft de aandrijving van de draaitollen het. Apparaat ingeleverd voor reparatie Apparaat niet kopen is gewoon niet goed!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

3,0
Ik heb dit toestel aangekocht in 05/2017. ...
Door Jowan op 6-9-2018

Ik heb dit toestel aangekocht in 05/2017. Het was een plezier om het toestel te gebruiken, maar... Een eerste defect deed zich voor in 01/2018, 6 weken heb ik moeten wachten op herstelling. Een 2de defect (brandgeur) was er in 06/2018, na 4 weken heb ik in garantie een nieuw toestel gekregen. Na 2x gebruikt te hebben ging ook dit nieuwe toestel opnieuw defect (er kwam geen water meer op de rollen). Opnieuw kreeg ik een nieuw toestel. Op mijn vraag om opnieuw 24 maanden garantie te geven op het 3de toestel wenste Kärcher géén gevolg te geven. Blijkbaar hebben ze bij Kärcher geen vertrouwen in hun eigen toestellen. Handig toestel welke echter nog nog niet op punt staat.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

3,0
Waardeloos. Geeft geen water op de rollen. ...
Door Puck op 23-5-2018

Waardeloos. Geeft geen water op de rollen. Laten 'repareren' waar gekocht, maar meteen weer hetzelfde probleem. Ook maakt het apparaat lawaai, alsof het vastloopt. Ook gaat het monteren (de bovenzijde op de rollen monteren) erf moeizaam. Voor mij een miskoop.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

3,0
Eeste die ik kocht spoot geen water ...
Door berke100 op 31-12-2017

Eeste die ik kocht spoot geen water op de rollen dus retour gezonden. De tweede na een paar maanden retour gezonden gaf ook geen water meer. Kennissen die hem hadden aanbevolen ook na een paar maanden problemen met het water geven op de rollen.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

2,0
Het apparaat zou stofzuigen en dweilen in ...
Door Hester op 20-10-2017

Het apparaat zou stofzuigen en dweilen in een. dit is zeker niet het geval. Apparaat neemt stof nauwelijks op, en haren van huisdieren helemaal niet. Dweilen gaat aardig, maar echte vlekken blijven. Ik heb een huishouden met 2 kinderen, 3 katten en een hond. Gladde stenen vloer en ook deels laminaat. Ik stofzuig en dweil dagelijks. De test was dan ook een "normale" dagelijkse situatie.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Voldoet geheel aan mijn verwachting! We hebben ...
Door Regato76 op 28-6-2017

Voldoet geheel aan mijn verwachting! We hebben een zwarte stenen vloer en dweilen kwam er nooit echt van. Altijd een natte zooi, gesleep met emmers, enz. Dit apparaat is echt een uitkomst. Gebruikt weinig water, dus de vloer is snel weer droog en geen rommel. Het is aan te raden eerst even goed te stofzuigen, zodat het ergste weg is, maar hij is danook om te dweilen...... Eerste resultaat is top, de kleur van het opgezogen water was zwart (niet van de stenen:-). Vloer ziet er gelijk veel beter uit, glimt weer. Als ik een nadeel moet bedenken dan is het dat het apparaat redelijk zwaar is en voortdurend "trekt". en zelf in de gaten houden wanneer reservoir leeg/vol is.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik heb dit apparaat gekocht voor mijn ...
Door R. Jonkman op 21-5-2017

Ik heb dit apparaat gekocht voor mijn grindvloer. Via een advertentie zag ik dit model in de krant staan en dacht zo'n apperaat huur ik elk jaar om mijn vloer opnieuw te boenen. Uiteraard is het gehuurde apperaat een proffesioneel boenmachine. Maar wat schetse mijn verbazing toen wij de volgende dag de kärcher fc5 premium (ik wilde een witte) uitprobeerde. De vloer wordt bijna net zo schoon als met het gehuurde "proffessioneel" apparaat. Er zijn wel een paar min puntjes je moet om "vaak" het vuil reservoir legen en dus ook het "schoonmaak reservoir" opnieuw vullen. Niet echt handig, vind ik. Ook moet je zeker de "grindvloer" eerst goed stofzuigen, dit apparaat is daar niet echt geschikt voor! Het apparaat is relatief zwaar voor een grootte oppervlakte! Ik heb speciaal HG vloerenreiniger erbij gekocht, het flesje (slechts 30 ml) wat er bij zit heb ik niet gebruikt. Meer nadelen heb ik niet ontdekt! De voordelen, ik huur dus geen aparaat meer (2 keer per jaar à 50€) kan dit apparaat nu gebruiken wanneer ik wil. Het apparaat heeft een 7 meter snoer!. De borstel mogen zelf in de vaatwasser, ga ik zeker NIET doen!. Makkelijk op te bergen met houder (station) Relatief goedkoop gekocht ik heb bewust een witte (premium) gekocht! Ik vind het een makkelijk en goed apparaat het had veel eerder op de markt moeten verschijnen!. Zoals ik schrijf gebruik ik hem alleen voor mijn grindvloer! Je kan hem ook voor laminaat gebruiken waar ik geen ervaring mee heb! Dus ja, een dikke vette voldoende voor Kärcher van mij! Ik heb er 199 € voor betaald bij correct Rotterdam!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews


Laagste prijzen Kärcher FC 5 PremiumSpecificaties van Kärcher FC 5 Premium

Algemene Kenmerken

Type/soort
steelzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger
Reinigt ondergronden
harde vloer, kale vloer
Kleur(en)
wit
Fabrikant kleur(en)
wit

Stofopvang En Filtering

Nat en/of droog
nat en droog
Stofopvang
zakloos
Vuilafscheidingsmethode
water filterend
Stof capaciteit
0,2 liter
Waterreservoir
0,40 liter

Zuigbuis En Hulpstukken

Werkbreedte (standaardborstel)
300 mm

Prestaties

Vermogen
460 watt

Energie

Voeding
netstroom
AC input voltage
220-240 volt
Netfrequentie
50 - 60 Hz

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
122,00 cm
Breedte
27,00 cm
Diepte
32,00 cm
Snoerlengte
7 m
Lengte kabel
7 m
Gewicht
5000 gram, 5000

Algemeen

EAN
4054278091624 , 4054278516202
Partnumber
1.055-560.0 , 1.055-460.0
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
September 2016 , February 2019
Introductie model
2016 , 2019
Toelichting type
-
Type/soort
steelzuiger
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
7
Beoordeling experts
-
Beoordeling consumenten
5,4
Prijs / kwaliteit
-