Volg ons

Dyson Cyclone V10 Absolute

Voor- en nadelen van de Dyson Cyclone V10 Absolute

Voordelen

  • Eenvoudig in gebruik
  • Veel accessoires
  • Geweldige zuigkracht
  • Veel handige hulpstukken
  • Veel langere accuduur
  • Veel meer zuigkracht (is het nodig?)
  • Handiger te legen
  • Veel groter reservoir

Nadelen

  • Flink aan de prijs

Onze test
Expertreview | op
8,5

Dyson V10 Absolute: De traditionele stofzuiger kan de deur uit

9 - Score Badge BesteProduct.nl

Nog vóór de officiële presentatie mocht ik de V10 al een aantal weken testen. En met de komst van deze stofzuiger krijgt onze traditionele stofzuiger met snoer een ander huisadres. Net als zijn voorganger (V8 Absolute) is dit ook een multifunctionele steelstofzuiger. Hij is te gebruiken als ‘normale’ stofzuiger én als kruimelzuiger. Deze V10 heeft een nieuwe digitale motor en de cyclonen zijn anders gepositioneerd. De zuigkracht is daarmee volgens Dyson met 20 procent toegenomen. Of die claim klopt is voor mij niet vast te stellen, maar over het resultaat ben ik wederom dik tevreden. Ik onderschrijf ook dat hij een sterkere zuigkracht heeft dan sommige traditionele stofzuigers met snoer. Het geluidsniveau is, volgens een app op mijn smartphone, circa 76dB en dat is weer een behoorlijk lager dan de V8. Enige minpuntje is misschien dat er geen voorziening is om alle hulpstukken aan op te hangen of ergens op te bergen. De prijs is ten tijde van het schrijven van deze review 629 euro. Dit is een flink bedrag, maar omdat hij kwalitatief zó goed is en uitstekend presteert, vind ik het de prijs zeker waard. De V10 Fluffy en de V10 Motorhead hebben een lagere prijs maar deze stofzuiger heeft de meeste accessoires, vandaar dat de prijs ook hoger is.

Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Redacteur
vanaf 499,00
Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Redacteur
7,0
Prijs
(Weging 10%)
De Dyson V10 Absolute is te koop voor een bedrag van € 629,00. Natuurlijk is dit een hoop geld, maar voor een apparaat dat je dagelijks gebruikt en kwalitatief uitstekend is, vind ik het de prijs zeker waard.
8,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Bij deze stofzuiger worden diverse hulpstukken meegeleverd. Zo ontvang je een gemotoriseerd vloermondstukken met roller voor alle ondergronden, voor harde vloeren en een variant om alle soorten vuil te verwijderen uit moeilijk bereikbare plaatsen. Denk hierbij aan plekken als trappen, bekleding, matrassen en auto interieurs. Ook krijg je een combinatie-accessoire waarbij met een druk op de ontgrendelingsknop het mondstuk omgezet kan worden tot een afstofborstel. Tot slot heeft Dyson er een kierenzuiger bijgeleverd. Voor elke stofzuigklus is er wel een hulpstuk, ik kan eigenlijk niets bedenken dat ontbreekt. Er is overigens geen voorziening om al die extra hulpstukken op te hangen.
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
De V10 Absolute vind ik erg mooi vormgegeven. De gekozen kleuren: roestbruin, grijs en paars, vind ik mooi bij elkaar passen. De stofzuiger en alle hulpstukken zijn solide uitgevoerd. Dit geldt ook voor het kliksysteem dat de hulpstukken met de steel en de kruimelzuiger verbindt. De stofzuiger kan op het oplaadstation (beugel) worden gehangen. Er wordt ook een aantal pluggen en schroeven meegeleverd. De rollers van de drie mondstukken zijn voorzien van een motor en gaan automatisch draaien wanneer de stofzuiger wordt aangezet. Ik heb geen idee welke filters er in de stofzuiger zitten. De fabrikant claimt dat de machine 99,97% van allergenen zo klein als 0,3 micron opvangt en alleen schonere lucht vrijlaat. Klinkt goed, maar als consument kan ik dit niet controleren.
9,0
Gebruikersgemak
(Weging 30%)
De zuigkracht van de stofzuiger regel je eenvoudig door middel van een schakelaar met drie standen. Zet je de schakelaar op ‘maximum’ dan kan de V10 circa 9 minuten worden gebruikt. Zet je de schakelaar in het midden dan is de gebruiksduur circa 30 minuten en op de laagste stand zo'n 50 minuten. Het opladen duurt circa 150 minuten. De rollers die in de mondstukken zitten, kunnen gemakkelijk worden verwijderd en dat is erg prettig tijdens een schoonmaakbeurt. Het vloermondstuk met zachte roller is bestemd voor het reinigen van harde vloeren. Er wordt ook een vloermondstuk meegeleverd die voor alle vloertypen is geschikt. Daarnaast is er een mini vloermondstuk die uitstekend op de trap of in de auto kan worden gebruikt. Deze stofzuiger kun je ook als kruimelzuiger gebruiken om even snel iets op te zuigen. Het gewicht van deze stofzuiger is 2.68 kg en dat vind ik zeker niet te zwaar om er boven mijn hoofd mee te werken. Doordat de vloermondstukken gemotoriseerd zijn, hoef je niet veel kracht te zetten om de stofzuiger naar voren te duwen. Daarnaast manoeuvreert hij ook nog eens erg gemakkelijk. Door het rode hendeltje dat op de kruimelzuiger naar voren te duwen, gaat de stofcontainer (0.76L) naar voren en wordt het dekseltje dat aan de onderkant van het stofreservoir zit automatisch geopend. Zo valt het stof en vuil vanzelf naar beneden.
9,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
De V10 Absolute heeft een nieuwe motor gekregen die lichter is en ook veel meer omwentelingen (125.000 per minuut) maakt dan zijn voorganger. Het vermogen is opgeschroefd tot 525 Watt en de cyclonen en het stofreservoir zijn 90 graden gedraaid. Door deze vernieuwingen is de zuigkracht volgens Dyson met twintig procent toegenomen. Ik ben heel erg tevreden over een stofzuigbeurt op alle ondergronden. De drie gemotoriseerde vloermondstukken dragen hier zeker hun steentje aan bij. Ik vind het resultaat van een stofzuigbeurt zo goed dat hij met gemak een groot aantal traditionele stofzuiger met snoer kan vervangen. De zuigkracht wordt niet negatief beïnvloed wanneer de stofcontainer vol zit. Ik vind dit vermeldingswaardig omdat ik heb ervaren dat dit vaak wel het geval is.

8,5
Eindscore test
Dyson Cyclone V10 Absolute

Reviews van de Dyson Cyclone V10 Absolute

Gemiddelde score gebruikers

7,4
Inmiddels hebben 58 gebruikers hun mening gedeeld over de Cyclone V10 Absolute van Dyson en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Cyclone V10 Absolute vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
1,0
Dyson is een ongelooflijk slecht bedrijf, met ...
Door Jack op 10-6-2020

Dyson is een ongelooflijk slecht bedrijf, met een briljant marketing offensief. Binnen 1 jaar was de batterij stuk, van dit toch al fragiele apparaat. Het lijkt wal een stuk goedkoop plastic uit een duistere fabriek. Alles is zwak en rammelt, Zuigkracht is onvoldoende i.v.g.m andere merken stofzuiger van €150,-. Garantie? uiteraard, maar Dyson reageert niet. Via social wel, voor het beeld van anderen. Maar daarna nooit meer.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

4,0
Ik had veel verwachtingen van de Dyson ...
Door Yf op 4-3-2020

Ik had veel verwachtingen van de Dyson V10. Inmiddels gebruik ik de stofzuiger nu ongeveer 2 maanden. Naast het grote pluspunt dat de zuiger heel handzaam en makkelijk in gebruik is, heb ik ook zeker een aantal minpunten. * grotere kruimels zuigt de dyson niet op (heel vervelend, waardoor je steeds moet bukken om deze zelf actief in de zuigmond moet stoppen). * wanneer je de stofzuiger achterwaarts over kruimels laat glijden, dan gooit hij ze met behoorlijke kracht verder achteruit waardoor je een stuk opnieuw kunt gaan zuigen. * zuigen in de krachtigste stand geeft een enorme herrie. Dus, op zich handig in gebruik (zonder snoer), maar ook zeker minpunten wat mij betreft. Ik vind daarom de prijs-/kwaliteitverhouding niet in balans.

- - -

In bezit:
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik heb de Dyson V10 Absolute gekocht. ...
Door Ruud op 28-10-2019

Ik heb de Dyson V10 Absolute gekocht. Wel even moeten sparen, want het is een hele uitgave. De verkoper heeft mij kunnen overtuigen, ook door het apparaat in de winkel, uit te proberen. Na het apparaat op mijn vloer te hebben losgelaten, waren al mijn twijfels weggenomen. Dit apparaat vervangt een stofzuiger met snoer, en doet zijn werk zelfs veel beter. Ook in de auto is de Dyson onovertroffen.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

4,0
Maakt herry onhandig lomp mondstuk Moeilijk manoeuvreren ...
Door Daan vrins op 12-8-2019

Maakt herry onhandig lomp mondstuk Moeilijk manoeuvreren . Gewoon onhandig ding. Had me er beter in kunnen verdiepen ..

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Prima stofzuiger. Veel hulpstukken en makkelijk te ...
Door Harrie op 3-8-2019

Prima stofzuiger. Veel hulpstukken en makkelijk te bedienen. Ziet er mooi uit en mooie kleur Mijn vrouw is er erg blij mee

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Dit is mijn 3e stofzuiger. Mn eerste ...
Door miek op 11-6-2019

Dit is mijn 3e stofzuiger. Mn eerste was een miele en staat nu werkloos op zolder, na 25jaar doet deze het nog steeds. Mn 2e miele is 14 jaar oud en mag zich gaan beperken tot de 2e etage. Omdat we 4 huisdieren hebben, wilde we het gemak van draadloos. En ook al heb ik de stofzuiger nog maar 5 dagen. Ik heb inmiddels elke dag even gestofzuigd. Het gemak om deze te pakken is geweldig. Met de accu doe je enorm lang. Vrijdag opgeladen en vandaag dinsdag is deze nog niet leeg. Ik heb een huis van 180m2 en dus 4 huisdieren, kortom je doet best lang met die accu. Het nadeel zijn al die tools. Ik overweeg een timmermansriem om die tools mee te nemen. Hoe doen anderen dat toch? Al heb ik wel 2 favoriete tools, standaard zit de stang op de stofzuiger met de gewone borstel want deze kan bijna alles. Voor de trap en de banken heb ik de huisdieren borstel, voor de kleine hoekjes pak ik de "punt". Andere tools heb ik nog niet gebruikt. De zuigkracht is heel goed. En we gebruiken stand 1 (van de 3) en die is ook qua geluid redelijk. Mn huisdieren vluchten nu niet meer weg, zoals ze bij de miele's deden. Dus ik vind dit een enorm aangenaam geluid. Ik was bang voor hoge tonen, maar die hoor je eigenlijk alleen bij de max-stand. Het reservoir legen is een peuleschil. Al moet ik die wel 3x legen tijdens een zuigactie. Maar ja, hondenharen.. en het legen is ook nog eens leuk. Zit er een nadeel aan.. nou met mijn miele kwam ik verder onder de banken, dat is bij deze dyson iets onhandig. Dus verplaats ik de bank iets. opgelost! verder is het grootste nadeel dat deze belachelijk duur is. Maar ja, ik heb wel een schoner huis dan met mijn miele's. En nu alles is afgeschreven "voel" ik het niet meer. Toch blijft het veel geld. Maar het gebruiksgemak is enorm en ik ben echt superblij met deze aanschaf. Wat mij opviel dat er in de verpakking geen plastic zit. Dat maakt dyson gelijk duurzaam. Echt een pluspunt van dyson. Er zat wel veel karton in, maar dat breng je naar de papiercontainer.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

2,0
Wij hebben het apparaat nu ene aantal ...
Door Zonde van het geld op 13-4-2019

Wij hebben het apparaat nu ene aantal weken en kort door de bocht: Geen goede vervanging voor je huidige stofzuiger en veel te duur voor een kruimeldief. Eerst de positieve punten: het apparaat is stil en krachtig op hogere standen. Voor de prijs van dit apparaat verwacht ik een zeer goed resultaat na stofzuigen en dat is zeker niet het geval. Op "normale" stand (stand 1) zijn de prestaties van het apparaat zeker niet beter dan die van een normale stofzuiger. Er ligt nog steeds veel vuil op de grond en dit merk je vooral als je met blote voeten rondloopt. Op de hogere standen ben je zo door de acculading heen. Het apparaat is relatief zwaar, aangezien je een motor, accu en het opgezogen vuil meesleept. Vooral als je "lange halen" maakt begin je dit te merken. Bij een klassieke stofzuiger leg/gooi je makkelijk de slang even neer om bijvoorbeeld even een stoel aan de kant te kunnen schuiven. Dat kan met dit apparaat niet, hier moet je bukken om neer te leggen en op te pakken. Dat is niet het meest verschrikkelijke om te moeten doen, maar is simpelweg niet makkelijk. De duurzaamheid van de accu zal zeker nog moeten blijken. De reden om het apparaat draadloos te maken ontgaat mij volledig. Er is namelijk altijd wel een stopcontact te vinden in huis. Het ding ziet er wel grappig uit, maar je ziet heel snel krassen op het gekleurde en doorzichtige plastic. Het gebruikte materiaal komt mij over als hard plastic en ik ben ook erg bang dat het breekt/scheurt zodra het valt. Gelukkig nog niet gebeurd. Verder moet je bij het legen altijd een afvalzak om het apparaat houden, anders vliegt het stof alle kanten op.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Update van mijn review van 25-10-2018. De ...
Door R_Peters op 14-2-2019

Update van mijn review van 25-10-2018. De accuduur vond ik aanvankelijk te kort. Inmiddels gebruik ik bewust regelmatig de pauzestand van de motor. En dat scheelt veel. Pauzestand: simpelweg even de rode aan-knop loslaten wanneer ik even niet zuig, bijvoorbeeld als ik met de stofzuiger naar een andere hoek van de kamer ga, of als ik spullen aan de kant schuif of door iets wordt afgeleid. Zodoende heb ik geen "lege" draaimomenten meer en kom ik bijna altijd uit met één acculading. Ik vind het slim van Dyson dat ze het pauzeren van de motor zo makkelijk hebben gemaakt. Verder, als ik een verdieping extra intensief wil zuigen, dan kan dat gewoon; ik kies er dan voor om de rest van het huis op een ander dagdeel te doen, zodat de accu eerst weer kan opladen; geen probleem voor mij. Maar meestal hoeft het niet zo intensief en heb ik de hoogste motorstand niet of maar kort nodig; met de twee laagste motorstanden kan ik al het gebruikelijke zuigwerk in één keer doen. Al met al is mijn accu nu nooit meer ongewenst leeg. Ik heb daardoor ook geen behoefte meer aan een verwisselbare accu en een motorloze vloerborstel, waarvan ik eerst nog vond dat die ontbraken. Punten ik handhaaf uit mijn eerdere review: - productontwerp en maakwijze heel mooi - een vertrouwd gevoel over de kwaliteit en levensduur - zuigt en manoeuvreert geweldig - minder lawaai dan mijn oudere Dyson met snoer - gewicht is nog goed te hanteren - accu herladen duurt lang, maar is geen groot probleem als je de rode knop en de standenschakelaar slim gebruikt, en als je het zuigen van een groot huis verdeelt over twee dagdelen.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

3,0
Sinds mei hebben wij de Dyson V10. ...
Door Jan op 13-2-2019

Sinds mei hebben wij de Dyson V10. Na 3 maanden de accu defect. Na moeizaam contact met de klantenservice kregen we een nieuwe accu (eerst vergeten op te sturen). 4 maanden later stopt de motor er mee. We houden hem goed schoon , filters etc. Er branden alleen 3 lampjes bij de schakelaar.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

10,0
De Dyson V10 nu enkele maanden in ...
Door fam Dobber op 13-1-2019

De Dyson V10 nu enkele maanden in gebruik. Gewoon een topper en ontzettend handig. Nog geen enkele keer met een lege accu geconfronteerd. Ook het legen en het onderhoud gaat erg eenvoudig. Ik kan deze stofzuiger aan iedereen aanraden.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Dyson Cyclone V10 Absolute
Gemiddelde score redacteuren
8,3
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Dyson Cyclone V10 Absolute
Aantal testen:
4
Genormeerde score:
8,3
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
8,3
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Dyson Cyclone V10 Absolute.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Dyson Cyclone V10 Absolute? Onze eigen test van de Cyclone V10 Absolute staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Dyson Cyclone V10 Absolute
10,0
22-3-2018
Gadgetgear.nl

De Dyson Cyclone V10 Absolute is de krachtigste snoerloze stofzuiger van het merk tot nu toe… en stiekem is die kracht helemaal niet nodig. Het is vooral de veel langere accuduur en het extra comfort van het stofreservoir dat mij als fan van het systeem enorm pleziert. Ja, de Dyson V10 generatie is wederom een sterke stap voorwaarts.

Gadgetgear.nl
Dyson Cyclone V10 Absolute
10,0
7-3-2018
TrustedReviews.com

Powerful, long-lasting and incredibly good at, well, everything, the Dyson Cyclone V10 is not only the best cordless cleaner we have tested, it is the best cleaner full stop.

TrustedReviews.com
Dyson V10 Absolute: De traditionele stofzuiger kan de deur uit
8,5
8-3-2018
BesteProduct.nl

Nog vóór de officiële presentatie mocht ik de V10 al een aantal weken testen. En met de komst van deze stofzuiger krijgt onze traditionele stofzuiger met snoer een ander huisadres. Net als zijn voorganger (V8 Absolute) is dit ook een multifunctionele steelstofzuiger. Hij is te gebruiken als ‘normale’ stofzuiger én als kruimelzuiger. Deze V10 heeft een nieuwe digitale motor en de cyclonen zijn anders gepositioneerd. De zuigkracht is daarmee volgens Dyson met 20 procent toegenomen. Of die claim klopt is voor mij niet vast te stellen, maar over het resultaat ben ik wederom dik tevreden. Ik onderschrijf ook dat hij een sterkere zuigkracht heeft dan sommige traditionele stofzuigers met snoer. Het geluidsniveau is, volgens een app op mijn smartphone, circa 76dB en dat is weer een behoorlijk lager dan de V8. Enige minpuntje is misschien dat er geen voorziening is om alle hulpstukken aan op te hangen of ergens op te bergen. De prijs is ten tijde van het schrijven van deze review 629 euro. Dit is een flink bedrag, maar omdat hij kwalitatief zó goed is en uitstekend presteert, vind ik het de prijs zeker waard. De V10 Fluffy en de V10 Motorhead hebben een lagere prijs maar deze stofzuiger heeft de meeste accessoires, vandaar dat de prijs ook hoger is.

BesteProduct.nl
Dyson Cyclone V10 review
10,0
24-4-2018
Stuff.tv

The Cyclone V10 isn't just a great cordless vacuum - it's a great vacuum, end of story. It’s as powerful as any corded Dyson vacuum and the only drawback is really the price tag. If you're prepared to shell out the equivalent of a new iPad on a dirt-sucker, you'll find it to be a big upgrade on your traditional vac. For starters, its suction lets you clean with great precision and, more importantly, wave it around bookshelves like a magic wand. It's also really easy to swap heads and, if you've bought one of the pricier V10s, transform it with all manner of dust-busting armour. The trigger switch means you only use power when you’re cleaning and, with over 40 minutes of run time, it has more than enough juice to make it around most homes. We’ll be telling our grandchildren of the days when vacuum cleaners had long unwieldy cables before the days of cordless vacs and, with the V10, Dyson has made one of the best so far.

Stuff.tv
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
9,0
Prijs / kwaliteit
De Dyson Cyclone V10 Absolute is een aanrader om te kopen. Volgens de experts die de Cyclone V10 Absolute hebben getest, krijg je voor € 499,00 een van de beste Stofzuigers in deze prijsklasse op de markt.
expertscore
8,3
laagste prijs
€ 499,00
prijs/kwaliteit
9,0

Laagste prijzen Dyson Cyclone V10 Absolute

Bekijk
€ 499,00
8,9
Vandaag voor 21:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 499,00
4,0
Voor 22.00 uur besteld, morgen gratis in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 549,00
7,5
Binnen 2 dagen. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)


Specificaties van Dyson Cyclone V10 Absolute

Algemene Kenmerken

Type/soort
handstofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger
Inclusief kruimelzuiger
Nee
Reinigt ondergronden
tapijt, harde vloer
Kleur(en)
zilver, koper
Fabrikant kleur(en)
koper, nikkel

Stofopvang En Filtering

Nat en/of droog
droog
Stofopvang
zakloos
Vuilafscheidingsmethode
cyclonisch
Aantal snelheidsstanden
3
Stof capaciteit
0,8 liter
Capaciteit (droog vuil)
0,76 liter
Wasbaar filter
Ja

Zuigbuis En Hulpstukken

Hulpstukken
meubel mondstuk, kieren mondstuk, parket vloerborstel
Zuigstang
Ja
Inclusief opzetstuk voor vloer
Ja
Parketborstel
Ja
Spleetzuigmond
Ja
Zuigmond voor kussens
Ja

Prestaties

Motor vermogen
525 watt
Zuigkracht (maximaal)
151 watt
Geluidsniveau
87 dB

Opties

Zuigkrachtregeling
automatisch
Indicator voor volle stofreservoir
Ja
Aan/uitschakelaar
Ja

Energie

Energieverbruik (standby)
35,00 watt
Voeding
accu
Oplaadstation
Ja
Tijdsduur
60 min
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Oplaadtijd
3,5 uur
Aantal batterijen
7

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
126,60 cm
Breedte
25,00 cm
Diepte
25,60 cm
Gewicht
2580 gram, 2580
Hoogte verpakking
800 mm
Breedte verpakking
154 mm
Diepte verpakking
271 mm
Gewicht verpakking
5980 g

Algemeen

EAN
5025155034095
Partnumber
226397-01
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
March 2018
Introductie model
2018

Extra

Diepte
256 mm
Breedte
250 mm
Hoogte
1266 mm
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
3
Beoordeling experts
8,3
Beoordeling consumenten
7,4
Prijs / kwaliteit
9,0