Volg ons

Dyson Cyclone V10 Absolute

Voordelen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Veel accessoires
  • Geweldige zuigkracht
  • Veel handige hulpstukken
  • Veel langere accuduur
  • Veel meer zuigkracht (is het nodig?)
  • Handiger te legen
  • Veel groter reservoir
Nadelen
  • Flink aan de prijs

Onze test
Expertreview | op
8,5

Dyson V10 Absolute: De traditionele stofzuiger kan de deur uit

9 - Score Badge BesteProduct.nl

Nog vóór de officiële presentatie mocht ik de V10 al een aantal weken testen. En met de komst van deze stofzuiger krijgt onze traditionele stofzuiger met snoer een ander huisadres. Net als zijn voorganger (V8 Absolute) is dit ook een multifunctionele steelstofzuiger. Hij is te gebruiken als ‘normale’ stofzuiger én als kruimelzuiger. Deze V10 heeft een nieuwe digitale motor en de cyclonen zijn anders gepositioneerd. De zuigkracht is daarmee volgens Dyson met 20 procent toegenomen. Of die claim klopt is voor mij niet vast te stellen, maar over het resultaat ben ik wederom dik tevreden. Ik onderschrijf ook dat hij een sterkere zuigkracht heeft dan sommige traditionele stofzuigers met snoer. Het geluidsniveau is, volgens een app op mijn smartphone, circa 76dB en dat is weer een behoorlijk lager dan de V8. Enige minpuntje is misschien dat er geen voorziening is om alle hulpstukken aan op te hangen of ergens op te bergen. De prijs is ten tijde van het schrijven van deze review 629 euro. Dit is een flink bedrag, maar omdat hij kwalitatief zó goed is en uitstekend presteert, vind ik het de prijs zeker waard. De V10 Fluffy en de V10 Motorhead hebben een lagere prijs maar deze stofzuiger heeft de meeste accessoires, vandaar dat de prijs ook hoger is.

Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 107 reviews
Redacteur
vanaf 629,00
7,0
Prijs
(Weging 10%)
De Dyson V10 Absolute is te koop voor een bedrag van € 629,00. Natuurlijk is dit een hoop geld, maar voor een apparaat dat je dagelijks gebruikt en kwalitatief uitstekend is, vind ik het de prijs zeker waard.
8,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Bij deze stofzuiger worden diverse hulpstukken meegeleverd. Zo ontvang je een gemotoriseerd vloermondstukken met roller voor alle ondergronden, voor harde vloeren en een variant om alle soorten vuil te verwijderen uit moeilijk bereikbare plaatsen. Denk hierbij aan plekken als trappen, bekleding, matrassen en auto interieurs. Ook krijg je een combinatie-accessoire waarbij met een druk op de ontgrendelingsknop het mondstuk omgezet kan worden tot een afstofborstel. Tot slot heeft Dyson er een kierenzuiger bijgeleverd. Voor elke stofzuigklus is er wel een hulpstuk, ik kan eigenlijk niets bedenken dat ontbreekt. Er is overigens geen voorziening om al die extra hulpstukken op te hangen.
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
De V10 Absolute vind ik erg mooi vormgegeven. De gekozen kleuren: roestbruin, grijs en paars, vind ik mooi bij elkaar passen. De stofzuiger en alle hulpstukken zijn solide uitgevoerd. Dit geldt ook voor het kliksysteem dat de hulpstukken met de steel en de kruimelzuiger verbindt. De stofzuiger kan op het oplaadstation (beugel) worden gehangen. Er wordt ook een aantal pluggen en schroeven meegeleverd. De rollers van de drie mondstukken zijn voorzien van een motor en gaan automatisch draaien wanneer de stofzuiger wordt aangezet. Ik heb geen idee welke filters er in de stofzuiger zitten. De fabrikant claimt dat de machine 99,97% van allergenen zo klein als 0,3 micron opvangt en alleen schonere lucht vrijlaat. Klinkt goed, maar als consument kan ik dit niet controleren.
9,0
Gebruikersgemak
(Weging 30%)
De zuigkracht van de stofzuiger regel je eenvoudig door middel van een schakelaar met drie standen. Zet je de schakelaar op ‘maximum’ dan kan de V10 circa 9 minuten worden gebruikt. Zet je de schakelaar in het midden dan is de gebruiksduur circa 30 minuten en op de laagste stand zo'n 50 minuten. Het opladen duurt circa 150 minuten. De rollers die in de mondstukken zitten, kunnen gemakkelijk worden verwijderd en dat is erg prettig tijdens een schoonmaakbeurt. Het vloermondstuk met zachte roller is bestemd voor het reinigen van harde vloeren. Er wordt ook een vloermondstuk meegeleverd die voor alle vloertypen is geschikt. Daarnaast is er een mini vloermondstuk die uitstekend op de trap of in de auto kan worden gebruikt. Deze stofzuiger kun je ook als kruimelzuiger gebruiken om even snel iets op te zuigen. Het gewicht van deze stofzuiger is 2.68 kg en dat vind ik zeker niet te zwaar om er boven mijn hoofd mee te werken. Doordat de vloermondstukken gemotoriseerd zijn, hoef je niet veel kracht te zetten om de stofzuiger naar voren te duwen. Daarnaast manoeuvreert hij ook nog eens erg gemakkelijk. Door het rode hendeltje dat op de kruimelzuiger naar voren te duwen, gaat de stofcontainer (0.76L) naar voren en wordt het dekseltje dat aan de onderkant van het stofreservoir zit automatisch geopend. Zo valt het stof en vuil vanzelf naar beneden.
9,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
De V10 Absolute heeft een nieuwe motor gekregen die lichter is en ook veel meer omwentelingen (125.000 per minuut) maakt dan zijn voorganger. Het vermogen is opgeschroefd tot 525 Watt en de cyclonen en het stofreservoir zijn 90 graden gedraaid. Door deze vernieuwingen is de zuigkracht volgens Dyson met twintig procent toegenomen. Ik ben heel erg tevreden over een stofzuigbeurt op alle ondergronden. De drie gemotoriseerde vloermondstukken dragen hier zeker hun steentje aan bij. Ik vind het resultaat van een stofzuigbeurt zo goed dat hij met gemak een groot aantal traditionele stofzuiger met snoer kan vervangen. De zuigkracht wordt niet negatief beïnvloed wanneer de stofcontainer vol zit. Ik vind dit vermeldingswaardig omdat ik heb ervaren dat dit vaak wel het geval is.

8,5
Eindscore test
Dyson Cyclone V10 Absolute

Reviews van de Dyson Cyclone V10 Absolute

Gemiddelde score gebruikers

7,9
Inmiddels hebben 47 gebruikers hun mening gedeeld over de Cyclone V10 Absolute van Dyson en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Cyclone V10 Absolute vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
10,0
De Dyson V10 nu enkele maanden in ...
Door fam Dobber op 13-1-2019

De Dyson V10 nu enkele maanden in gebruik. Gewoon een topper en ontzettend handig. Nog geen enkele keer met een lege accu geconfronteerd. Ook het legen en het onderhoud gaat erg eenvoudig. Ik kan deze stofzuiger aan iedereen aanraden.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

9,0
Vandaag deze Dyson gekocht. Ik ging eigenlijk ...
Door Wil op 3-1-2019

Vandaag deze Dyson gekocht. Ik ging eigenlijk voor de Bosch unlimited vanwege 2x accu en betere score op kieskeurig, maar eigenlijk direct nadat ik deze in mn hand had vond ik deze te zwaar. De Dyson is echt lichter in gewicht en heeft hepafilter, ook prettig. Ook vind ik het materiaal van Dyson beter aanvoelen dan de Bosch. Alles ziet er kwalitatief beter en degelijker uit. Thuisgekomen direct de Dyson uitgeprobeerd en verbaasd hoeveel stof ik opzoog in laagste stand terwijl ik ‘s morgens nog gestofzuigd heb.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
Het productontwerp en de maakwijze vind ik ...
Door R_Peters op 25-10-2018

Het productontwerp en de maakwijze vind ik heel mooi. Dat geeft meteen een zeker gevoel over de kwaliteit en levensduur. Het apparaat zuigt en manoeuvreert geweldig, beter dan mijn oudere Dyson met snoer, en met minder lawaai. Het apparaat zuigt zeer krachtig in hoogste stand. Het gewicht is nog goed te hanteren. Helaas is de accuduur nogal beperkt, ook bij gebruik in enkel de laagste stand. Onze huishoudelijke hulp kan tijdens haar vaste werkochtend niet alle vloeren van onze woning (die toch vrij compact is) in één doorloop zuigen. Het apparaat raakt dan voortijdig leeg. Herladen duurt maar liefst 3,5 uur. Het helpt ook al niet dat de twee meegeleverde vloerborstels beide gemotoriseerd zijn en dus altijd accustroom verbruiken. Ik mis een motorloze borstel voor gladde vloeren. Al met al vind ik het jammer dat Dyson niet heeft gekozen voor een ontwerp met verwisselbare accu. Dit betekent dat we het stofzuigen structureel anders moeten plannen; dat is op zich werkbaar, maar was eigenlijk niet de bedoeling.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Zo goed en gemakkelijk in gebruik, een ...
Door Rossy op 6-10-2018

Zo goed en gemakkelijk in gebruik, een enorme aanwinst. Even snel gepakt, altijd een schoon huis. Kortom, een aanwinst voor elke woning. En de Dyson zelf, voor ons van topkwaliteit.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

8,0
Toen ik dit toestel voor het eerst ...
Door Danny V10 op 5-10-2018

Toen ik dit toestel voor het eerst gebruikte dacht ik, die batterij mag wel wat langer meegaan. Nu weet ik wel beter. Ik heb er eerst leren met werken. Nu ben ik echt tevreden dat ik deze aankoop toch overwogen heb. Dagelijks eens rondgaan en het is echt proper in huis en de veranda. Een kritiek punt is de vorm van de startknop, na lang stofzuigen begint je vinger echt pijn te doen. Maar misschien is dit alleen mijn probleem. Werken doe hij wel.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

10,0
Na lang twijfelen, gezien de wisselende ervaringen ...
Door familie Dobber op 23-9-2018

Na lang twijfelen, gezien de wisselende ervaringen beschreven in alle reviews, toch de Dyson gekocht. Geweldig! Stofzuigen is zowaar een stuk plezieriger geworden. Geen gedoe meer met een snoer, en wat een gebruikers gemak! Hij doet wat ie moet doen, is zeer wendbaar, het gewicht valt me reuze mee. Belangrijkste is dat je de stofzuigermond op de vloer laat. . De zuigkracht op lage stand voldoet prima voor het grootste deel van het huis (165 m2). Standaard zijn vele handige hulpstukken meegeleverd. De trap zuigen is nog nooit zo makkelijk geweest. Kattenbrokjes worden opgezogen! Het geluid is eigenlijk veel zachter dan het geluid van onze Miele (behalve in de hoogste zuigstand, maar die gebruiken we bijna niet). Het legen van het stofreservoir gaat gemakkelijk en als je gebruiksaanwijzing volgt: kan komt er weinig stof vrij. De Mielestofzuiger met Cats & Dogs borstel hebben we niet meer gebruikt sinds de aanschaf van de Dyson. De duurzaamheid kan ik nu nog niet beoordelen. Behalve de prijs, geen minpunten, maar wel een opmerking naar Dyson toe: als je zo in je product gelooft, dan doe je standaard 5 jaar garantie erbij, niet 2 jaar.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Deze stofzuiger is super sterk en veelzijdig! ...
Door Dian op 22-9-2018

Deze stofzuiger is super sterk en veelzijdig! Vloerbedekking, laminaat, tegels, de mat van onze hond, niets is te veel. Daarnaast is de stofzuiger super handig zonder snoer en zonder achter je aan rollende bak! Je hangt en zo op aan de muur om op te laden als je klaar bent met stofzuigen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
In fysieke winkel gekocht aangezien ik wilde ...
Door Marja op 20-9-2018

In fysieke winkel gekocht aangezien ik wilde voelen hoe zwaar de Dyson V10 is aangezien ik reuma heb. Ik was bang voor het ingedrukt houden van de knop en het gewicht omdat ik weinig kan tillen. Ze hadden niet de Absolute staan maar de Motorhead met kleiner reservoir. Die leek me wel te doen en gewicht viel me in de winkel mee. Ik vond wel dat daar erg weinig asseccoires bij kwamen en de verkoper vertelde dat bij de Absolute meer asseccoires kwamen met als voordeel dat ook het reservoir groter was en met een hond in huis leek me dat wel noodzakelijk. Ik zei dat ik bang was voor extra gewicht, maar de verkoper zei dat dat niet veel scheelde. Dat je de knop ingedrukt moet houden om te zuigen is eigenlijk helemaal geen probleem want die gaat superlicht en 'valt' natuurlijk in je hand bij het vasthouden van het handvat. Thuisgekomen viel me meteen op dat de Absolute toch wel wat zwaarder was dan degene in de winkel en daar ligt wat mij betreft toch het probleem. Ik krijg er brandende polsen van en de eerste dag na gebruik heb ik daar de hele nacht last van gehad. Er sloeg toch wel lichte paniek toe aangezien met mijn reuma huishoudelijk werk sowieso zwaar valt. Dit zou wat mij betreft verder ontwikkeld mogen worden om de stofzuiger in de toekomst lichter te maken. De kleinere versie had achteraf toch beter geweest want als je de boel bijhoudt zit de opvangbak ook niet zo snel vol (en dat met een verharende hond in huis) Maar verder zal ik hier nog mijn positieve ervaringen schrijven en wat er volgens mij verbeterd kan worden: Het snoerloze zuigen is natuurlijk een verademing, geweldig dat je niet meer met snoeren en zware stofzuigers loopt te zeulen en het snoer naar een ander stopcontact moet verplaatsen. Wij hebben nl. nogal een grote benedenverdieping. Met een hond in huis is het fijn om regelmatig de boel bij te werken ipv het uit te stellen en dan uren bezig te zijn. Ik moet zeggen hondenharen worden prima opgezogen. We hebben een tegelvloer met een kleed. De fluffy head werkt prima op de tegels en de combiborstel werkt uitstekend op het kleed, maar eigenlijk ook op de tegels. Het kleed gaat goed in stand 1 en 2. Op de hoogste stand kleeft hij enigszins aan het kleed vast, maar stand 2 zuigt haren echt goed op! Deze borstel is ook veel wendbaarder, je kan de machine 90 graden draaien en dan kom je duidelijk beter onder meubels dan met de fluffy head die een ander systeem heeft en geen 90 graden kan draaien. Daar zie ik een gemiste kans want onder meubels zuigen is niet goed te doen doordat de accu ervoor zorgt dat het geheel niet volledig plat over de vloer kan gaan. Dus kom je niet achterin. In de bijkeuken hebben we wasmachine, droger en vriezer staan en met een gewone stofzuiger kom je met de buis tussen de apparaten. Dat lukt met de V10 niet. A) omdat de buis een stuk dikker is aan de voorkant en B) omdat het apparaat zelf te 'dik' is en je dus niet tussen de muur en de vriezer kan komen. De trap is natuurlijk ook een verademing alhoewel de gemotoriseerde miniborstel daar voor mij geen optie is want we hebben geen vloerbedekking op de trap. Maar voor mij werkt de afstofborstel daar het best. Stand 1 is dan niet voldoende, moet op stand 2. Legen van de opvangbak is een fluitje van een cent. Dat gaat echt supermakkelijk en zou je dus ook tussendoor even snel kunnen doen. Accuduur valt alles mee als je tenminste niet het hele huis van boven naar beneden in 1 keer wil doen. Onze grote benedenverdieping is prima op 1 lading en stand 2 te doen. Wil je dan veel extra dingen doen (plafond, kieren etc) dan wordt het een beetje krap, maar zelfs stand 1 zuigt toch prima op de tegelvloer. Wat ik persoonlijk verbeterd zou zien zijn de volgende zaken: Gewicht mag wat mij betreft echt omlaag (mensen met reuma of gewrichtsklachten zullen hem echt te zwaar vinden, zeker op 'slechte' dagen). Misschien een tip voor mensen met reuma, ik zuig grotere stukken ipv met 1 hand van voor naar achter met de 2e hand als ondersteuning onder de opvangbak en van links naar rechts voor me terwijl ik naar voren loop. De aansluiting is daar wel flexibel genoeg voor en het mondstuk blijft goed op de vloer rusten. Fluffy borstel zou ik graag uitgerust zien met hetzelfde draaimechanisme bij de aansluiting als de combiborstel voor meer flexibiliteit, met name onder meubels. Ben ook benieuwd hoe de aansluiting van de fluffyborstel zich op de lange termijn houdt, de paarse plastic beweegbare ribbelslang ziet eruit alsof hij potentieel kan gaan scheuren. Handleiding kan echt veel beter. Alle talen door elkaar en een soort slechte afspiegeling van de Ikea handleidingen met plaatjes zonder tekst. Wat ik jammer vind is dat voor deze exorbitante prijs je niet bijvoorbeeld het dok erbij krijgt zoals in bijv. Amerika of Australie wel het geval is. Dat zou toch een leuk kadootje zijn en een fijn gevoel geven! Of de vrije keuze uit extra asseccoires. De consument een grotere keuzemogelijkheid bieden zou ook welkom zijn. Bijv. de Motorhead in Absolute uitvoering, dus kleiner opvangreservoir maar wel de uitgebreide accessoires. Door het eenvoudige legen is het geen probleem tussendoor even te legen, maar als je het huis bijhoudt zit het reservoir uiteraard ook niet zo snel vol. Al met al een fijne stofzuiger voor erbij en om het huis bij te houden, maar wat mij betreft nog geen volledige vervanger van de stofzuiger met snoer ivm de beperkingen. De prijs kan je dus wel degelijk tegenhouden om hem te kopen. Neemt niet weg dat als je je het kan veroorloven ik hem toch aanbeveel omdat je hem veel sneller pakt dan een gewone stofzuiger!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik was de oude zat met snoer. ...
Door Rosa op 17-9-2018

Ik was de oude zat met snoer. Ben zo blij dat ik deze heb, stofzuigen gaat nu veel makkelijker. Hij is handzaam, heeft veel hulpstukken en deze zitten in de tas, heel makkelijk, alles paraat. Duur van de accu is goed, precies zoals omschreven. Makkelijk op te bergen aan de muur, neemt niet veel plaats in. Superblij met deze stofzuiger.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

6,0
Dyson v10 motorhead gekocht in eind april ...
Door Rudolf op 14-9-2018

Dyson v10 motorhead gekocht in eind april 2018 , 4 maanden later al stuk, doet niks meer, naar winkel geweest, deze mensen kregen maar geen oplossing voor het probleem, werd niet geantwoord op hun mails (3) , zij geraakte telefonisch niet binnen bij de klantendienst, zij namen nooit op, nu na 2 weken zou er eindelijk een oplossing klaar liggen. ik hoop dat het in orde komt, en dat ik terug mijn Dyson v10 kan gebruiken die de eerste 4 maanden fantastisch werk leverde.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Dyson Cyclone V10 Absolute
Gemiddelde score redacteuren
8,4
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Dyson Cyclone V10 Absolute
Aantal testen:
4
Genormeerde score:
8,4
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
8,4
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Dyson Cyclone V10 Absolute.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Dyson Cyclone V10 Absolute? Onze eigen test van de Cyclone V10 Absolute staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Dyson Cyclone V10 Absolute
10,0
22-3-2018
Gadgetgear.nl

De Dyson Cyclone V10 Absolute is de krachtigste snoerloze stofzuiger van het merk tot nu toe… en stiekem is die kracht helemaal niet nodig. Het is vooral de veel langere accuduur en het extra comfort van het stofreservoir dat mij als fan van het systeem enorm pleziert. Ja, de Dyson V10 generatie is wederom een sterke stap voorwaarts.

Gadgetgear.nl
Dyson Cyclone V10 Absolute
10,0
7-3-2018
TrustedReviews.com

Powerful, long-lasting and incredibly good at, well, everything, the Dyson Cyclone V10 is not only the best cordless cleaner we have tested, it is the best cleaner full stop.

TrustedReviews.com
Dyson V10 Absolute: De traditionele stofzuiger kan de deur uit
8,5
8-3-2018
BesteProduct.nl

Nog vóór de officiële presentatie mocht ik de V10 al een aantal weken testen. En met de komst van deze stofzuiger krijgt onze traditionele stofzuiger met snoer een ander huisadres. Net als zijn voorganger (V8 Absolute) is dit ook een multifunctionele steelstofzuiger. Hij is te gebruiken als ‘normale’ stofzuiger én als kruimelzuiger. Deze V10 heeft een nieuwe digitale motor en de cyclonen zijn anders gepositioneerd. De zuigkracht is daarmee volgens Dyson met 20 procent toegenomen. Of die claim klopt is voor mij niet vast te stellen, maar over het resultaat ben ik wederom dik tevreden. Ik onderschrijf ook dat hij een sterkere zuigkracht heeft dan sommige traditionele stofzuigers met snoer. Het geluidsniveau is, volgens een app op mijn smartphone, circa 76dB en dat is weer een behoorlijk lager dan de V8. Enige minpuntje is misschien dat er geen voorziening is om alle hulpstukken aan op te hangen of ergens op te bergen. De prijs is ten tijde van het schrijven van deze review 629 euro. Dit is een flink bedrag, maar omdat hij kwalitatief zó goed is en uitstekend presteert, vind ik het de prijs zeker waard. De V10 Fluffy en de V10 Motorhead hebben een lagere prijs maar deze stofzuiger heeft de meeste accessoires, vandaar dat de prijs ook hoger is.

BesteProduct.nl
Dyson Cyclone V10 review
10,0
24-4-2018
Stuff.tv

The Cyclone V10 isn't just a great cordless vacuum - it's a great vacuum, end of story. It’s as powerful as any corded Dyson vacuum and the only drawback is really the price tag. If you're prepared to shell out the equivalent of a new iPad on a dirt-sucker, you'll find it to be a big upgrade on your traditional vac. For starters, its suction lets you clean with great precision and, more importantly, wave it around bookshelves like a magic wand. It's also really easy to swap heads and, if you've bought one of the pricier V10s, transform it with all manner of dust-busting armour. The trigger switch means you only use power when you’re cleaning and, with over 40 minutes of run time, it has more than enough juice to make it around most homes. We’ll be telling our grandchildren of the days when vacuum cleaners had long unwieldy cables before the days of cordless vacs and, with the V10, Dyson has made one of the best so far.

Stuff.tv
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
10,0
Prijs / kwaliteit
De Dyson Cyclone V10 Absolute is een aanrader om te kopen. Volgens de experts die de Cyclone V10 Absolute hebben getest, krijg je voor € 629,00 een van de beste Stofzuigers in deze prijsklasse op de markt.
expertscore
8,4
laagste prijs
€ 629,00
prijs/kwaliteit
10,0

Laagste prijzen Dyson Cyclone V10 Absolute

Bekijk
€ 629,00
9,0
Voor 23.59u besteld? Morgen gratis bezorgd. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 629,00
8,9
Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 629,00
8,8
Binnen 2 dagen. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 629,00
8,6
Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)


Specificaties

Algemene Kenmerken
Type/soort
handstofzuiger
Kleur(en)
zilver, koper
Fabrikant kleur(en)
koper, nikkel
Stofopvang En Filtering
Nat en/of droog
droog
Stofopvang
zakloos
Capaciteit (droog vuil)
0,76 liter
Wasbaar filter
Ja
Energie
Oplaadstation
Ja
Tijdsduur
30 min
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Oplaadtijd
3,5 uur
Inhoud En Afmetingen
Hoogte
126,60 cm
Breedte
25,00 cm
Diepte
25,60 cm
Gewicht
2670 gram, 2670
Algemeen
EAN
5025155034095
Partnumber
226397-01
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
March 2018
Introductie model
2018
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
7
Beoordeling experts
8,4
Beoordeling consumenten
7,9
Prijs / kwaliteit
10,0