Volg ons

Inventum STS725RC

Voor- en nadelen van de Inventum STS725RC

Voordelen

  • Leds op de zuigmond
  • Prima resultaat op een harde vloer

Nadelen

  • Batterijduur aan de lage kant
  • Op een laagpolig tapijt laat hij soms wat vuil liggen
  • Lipje dat moet worden opengedraaid om de borstel in de zuigmond te verwijderen is niet solide uitgevoerd en ook niet gebruiksvriendelijk.

Onze test
Consumententest | op
6,7

Inventum STS725RC: Presteert goed op gladde vloer, minder op tapijt

7 - Score Badge BesteProduct.nl

De Inventum STS725RC presteert zeker niet slecht. De prijs en kwaliteit van de draadloze 2 in 1 steelstofzuiger staan ook prima in verhouding, maar ik heb wel een aantal opmerkingen. Om te beginnen ben ik op een harde vloer tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt. Op een laagpolig tapijt kan het echter beter. Daar laat hij af en toe wat vuil liggen. De zuigkracht had ook wat hoger gemogen en de batterijduur vind ik aan de lage kant. Het geluidsniveau is daarentegen weer hoog. Ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid heb ik enkel opmerkingen. Zeker geen slecht product, maar ik heb teveel kanttekeningen om 'm te belonen met een kooptip.

Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Consumententester
vanaf 109,00
Een apparaat van binnen en van buiten testen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan. Zo kan ik úren in de weer zijn met het grondig testen van een nieuwe robotstofzuiger, een traditionele stofzuiger of een fietscomputer. Ik probeer het zodanig te doen dat iedereen wat aan mijn reviews heeft.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Consumententester
7,0
Prijs
(Weging 10%)
Op het moment dat ik dit testverslag schrijf, koop je deze Inventum voor circa 130 euro. Ik vind dit een prima bedrag voor deze stofzuiger die niet tot de top behoort, maar zeker ook niet slecht is. Een Dyson presteert beter, maar daar leg je het vijfvoudige (!) voor neer.
7,0
Mogelijkheden
(Weging 10%)
Bij deze Inventum wordt een turbomondstuk voor harde vloeren en tapijt én een combinatie-kierenmondstuk meegeleverd. Deze kan gebruikt worden mét of zonder borstel. Je kan er mee uit de voeten, maar ik mis nog wel een gemotoriseerd minimondstuk.
7,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
Deze steelstofzuiger is solide gebouwd. De klikbevestigingen van het zuigmondstuk en die van de steel zijn eveneens solide uitgevoerd. De behuizing van deze stofzuiger is rood met zilveren accenten en de steel is wit. Door deze kleurencombinatie én door zijn vormgeving, vind ik hem er mooi uitzien. In de zuigmond zit een borstel die automatisch gaat draaien wanneer hij wordt aangezet. Om deze schoon te kunnen maken, moet een lipje met een muntje of schroevendraaier worden opengedraaid. Ik vind dit niet gebruiksvriendelijk en het lipje vind ik niet solide uitgevoerd. Dat had wat mij betreft beter gekund.
7,0
Gebruikersgemak
(Weging 30%)
De STS725RC heeft een zakloze container van 0,6 liter. Het vuil valt vanzelf uit de container wanneer je aan de knop trekt die op de deksel zit. Druk je op de knop die aan de voorkant van de container zit, dan kan de container van de behuizing worden losgemaakt. Dit is erg handig om hem schoon te maken. De zuigmond heeft aan de voorkant een aantal leds zitten die de vloer verlicht. Met name bij donkere plekken is deze voorziening erg gemakkelijk. Met de bijgeleverde ophangbeugel kan de stofzuiger worden opgehangen. Ik vind het jammer dat er geen voorziening in de beugel zit waarbij de stofzuiger automatisch wordt opgeladen. Nu moet je elke keer zelf de connector van de adapter in de aansluiting stoppen. Om de beugel op te hangen, heeft de fabrikant er pluggen en schroefjes bijgeleverd. De HEPA filter die deze stofzuiger heeft, is zeer geschikt voor mensen die luchtwegproblemen en/of allergieën hebben. De batterijduur is circa 20 minuten. Dit is prima wanneer je hem als kruimelzuiger gebruikt, maar wanneer je een aantal kamers wilt stofzuigen, vind ik de de duur aan de korte kant. Ik vind het handig dat deze stofzuiger is voorzien van een indicatieverlichting. Als de batterij helemaal leeg is, dan duurt het circa 4,5 uur voordat hij is opgeladen. Het geluidsniveau is volgens de fabrikant 80 dB. Dit is aan de hoge kant en bij langdurig gebruik, vind ik dit zelfs storend.
6,0
Zuigkracht (resultaat)
(Weging 30%)
Deze zak- en draadloze steelstofzuiger heeft een 2200mAh Li-ion batterij als energiebron. Ik ben tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een gladde vloer. Op een laagpolig tapijt was ik iets minder tevreden. Daar liet hij soms wat vuil liggen. De zuigkracht had dan ook iets hoger mogen zijn.

6,7
Eindscore test
Inventum STS725RC

Reviews van de Inventum STS725RC

Gemiddelde score gebruikers

7,8
Inmiddels hebben 15 gebruikers hun mening gedeeld over de STS725RC van Inventum en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de STS725RC vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
9,0
We hebben deze stofzuiger nu een half ...
Door J.g.h pinkster op 5-5-2020

We hebben deze stofzuiger nu een half jaar in bezit. We zijn er nog steeds tevreden over, vooral honden haren neemt deze stofzuiger gemakkelijk op. Ook makkelijk in gebruik en met led verlichting op de zuigmond kun je goed zien dat alle vuile delen weg zijn een TOP zuiger.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Snoerloos, flexibel inzetbaar, roterende borstel, voldoende zuigkracht, ...
Door Loek van der Meer op 29-3-2020

Snoerloos, flexibel inzetbaar, roterende borstel, voldoende zuigkracht, relatief stil en handzaam; wat wil een mens nog meer!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
De prijs was aantrekkelijk. En de stofzuiger ...
Door Lindaz7 op 25-3-2020

De prijs was aantrekkelijk. En de stofzuiger is snoerloos waardoor je hem vaker en makkelijker sneller gebruikt. Hij is makkelijk wendbaar. En de verlichting is een leuke gadgets. Wel is hij wat luidruchtig.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Echt krachtige stofzuiger / kruimeldief, mooie vormgeving, ...
Door Petra op 21-3-2020

Echt krachtige stofzuiger / kruimeldief, mooie vormgeving, licht, zeer wendbare turboborstel (kop), lange steel waardoor langere mensen niet hoeven te bukken bij het stof zuigen, de borstel en bij schijnend licht maken stofzuigen tot een plezier en uitdaging in iedere hoek te komen. Ook meubels zijn onmiddellijk schoon.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

5,0
Waardeloos ,weinig zuigkracht. Heb m weggegeven na ...
Door Atze op 17-3-2020

Waardeloos ,weinig zuigkracht. Heb m weggegeven na 3 maanden en een betere gekocht. Het einige positieve zijn de ledlichtjes

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

6,0
Ik heb deze stofzuiger gekocht, omdat ik ...
Door Grace op 22-2-2020

Ik heb deze stofzuiger gekocht, omdat ik een stofzuiger wil die gebruiksvriendelijk is en weinig opslagruimte nodig heeft. Ook las ik dat hij 99,95% van de stofdeeltjes en allergenen uit de lucht filter (omdat ik veel allergieën heb, stuifmeel, huisstofmijt, ook heb ik Luchtweg- en ademhalingsproblemen), de prijs was erg betaalbaar en hij kan ook als een kruimeldief gebruikt worden! Super: - Krijg geen allergische reacties tijdens het stofzuigen, terwijl vroeger bij een andere stofzuiger dit het geval was. - Ook als kruimeldief te gebruiken. - Draadloos! Goed: - Makkelijk op te bergen. - Geef aan wanneer hij opgeladen is, door vier blauwe volle strepen op het display. - Accuduur is zoals het aangegeven is (25 min.). Prima: - Doet wat hij moet doen. Jammer: - Ontkoppelen van turboborstel en steel gaat moeilijk, ook wanneer ontkoppelingsknop in z'n geheel is ingedrukt moet veel kracht gebruiken. Na twee keer ontkoppelen al krasjes. - Moeilijk te draaien in kleine hoekjes, waardoor ontkoppelen van steel nodig is om bijhorende mondstuk te koppelen, echter ontkoppelen gaat erg moeilijk! - Moeilijk onder lage banken kasten en/of bedden, nog steeds een andere product moet gebruiken. - Geen muntje of kleine gereedschap bij geleverd voor ontgrendelen van lipje aan de onderkant van de turboborstel.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Top product, Heb het speciaal genomen voor ...
Door JGH Pinkster op 16-1-2020

Top product, Heb het speciaal genomen voor de honden haren. Ook de prijs van deze stofzuiger valt in de smaak.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Hij voldoet aan alle eisen. Zuigt krachtig ...
Door Anoniem op 23-11-2019

Hij voldoet aan alle eisen. Zuigt krachtig en accu gaat lang genoeg mee. Handig is het om 1 keer snoerloos je hele huis te kunnen zuigen. Hij gaat gemakkelijk over van de ene naar de andere vloer. Ik vind het wel even puzzelen met de hulpstukken. Ook het licht bij de zuigmond is handig

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Super handige stofzuiger,makkelijk in gebruik zonder snoer ...
Door Wil van Benthum op 14-6-2019

Super handige stofzuiger,makkelijk in gebruik zonder snoer en gelijk een kruimeldief.ik ben er erg blij mee.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

3,0
Slechte zuigkracht, borstel verstopt na 1x gebruik, ...
Door Jasper op 19-5-2019

Slechte zuigkracht, borstel verstopt na 1x gebruik, en moet daarom met een zeer fragiele sluiting gedemonteerd worden. Kan geen normale/universele borstel op Enorme tegenvaller. Helaas ..... had ik maar een gewone stofzuiger gekocht. Weggegooid geld.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Inventum STS725RC
Gemiddelde score redacteuren
6,3
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Inventum STS725RC
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
6,3
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
6,3
Website testen
De Inventum STS725RC is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Inventum STS725RC: Presteert goed op gladde vloer, minder op tapijt
6,7
30-1-2019
BesteProduct.nl

De Inventum STS725RC presteert zeker niet slecht. De prijs en kwaliteit van de draadloze 2 in 1 steelstofzuiger staan ook prima in verhouding, maar ik heb wel een aantal opmerkingen. Om te beginnen ben ik op een harde vloer tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt. Op een laagpolig tapijt kan het echter beter. Daar laat hij af en toe wat vuil liggen. De zuigkracht had ook wat hoger gemogen en de batterijduur vind ik aan de lage kant. Het geluidsniveau is daarentegen weer hoog. Ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid heb ik enkel opmerkingen. Zeker geen slecht product, maar ik heb teveel kanttekeningen om 'm te belonen met een kooptip.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
5,0
Prijs / kwaliteit
De Inventum STS725RC kun je kopen, maar we raden je aan om hem te vergelijken met andere Stofzuigers in de ranglijst. Er zijn voor € 109,00 betere Stofzuigers verkrijgbaar.
expertscore
6,3
laagste prijs
€ 109,00
prijs/kwaliteit
5,0

Laagste prijzen Inventum STS725RC

Bekijk
€ 109,00
5,0
Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 109,00
3,8
Voor 23:00 besteld morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 129,00
9,4
Binnen 2 dagen. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 129,00
8,7
Binnen 2 dagen. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)


Specificaties van Inventum STS725RC

Algemene Kenmerken

Type/soort
handstofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger
Inclusief kruimelzuiger
Ja
Reinigt ondergronden
tapijt, harde vloer
Kleur(en)
zwart, rood
Fabrikant kleur(en)
rood, zwart

Stofopvang En Filtering

Nat en/of droog
droog
Stofopvang
zakloos
Vuilafscheidingsmethode
cyclonisch/filterend
Stof capaciteit
0,6 liter
Verwijderbare filter
Ja
Luchtfilters
HEPA, cyclonisch

Zuigbuis En Hulpstukken

Hulpstukken
meubel mondstuk, kieren mondstuk, turbo borstel
Spleetzuigmond
Ja
Turboborstel
Ja
Zuigmond voor kussens
Ja
Speciale mondstuk(ken)
kussen zuigmond

Prestaties

Geluidsniveau
80 dB

Opties

Opties
inclusief kruimelzuiger
Aan/uitschakelaar
Ja

Energie

Voeding
accu
Tijdsduur
25 min
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Oplaadtijd
5 uur
Batterijvoltage
25,20 volt

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
115,00 cm
Breedte
25,00 cm
Diepte
20,00 cm

Algemeen

EAN
8712876104790
Partnumber
STS725RC
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
June 2018
Introductie model
2018

Extra

Diepte
200 mm
Breedte
250 mm
Hoogte
1150 mm
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
4
Beoordeling experts
6,3
Beoordeling consumenten
7,8
Prijs / kwaliteit
5,0