Volg ons

Koenic stofzuigers vergelijken

Koenic logo
Een stofzuiger van Koenic kopen? Bekijk alle verkrijgbare stofzuigers van Koenic in het onderstaande overzicht. Klik op de stofzuigers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1019 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Ik wil een stofzuiger kopen, wat nu? [video koopgids]
Huismijt, stof of de haren van je hond of kat. Elk soort huishouden en iedere vloer vraagt om een bepaald type stofzuiger. Het ene model is geschikt voor een kleine woning en kost een paar tientjes, terwijl de dure krachtpatsers weer beter presteren in gro
Lees de koopgids

Best geteste stofzuigers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stofzuigers van Koenic door BesteProduct.nl

8,6
Geen prijzen
Een stevige, solide stofzuiger! De Koenic KVC 700 maakt een sterke indruk en valt op door zijn zuigkracht. Zo is stofzuigen ook echt 'stofzuigen' en geen 'stof aaien'. Een goede materiaalkeuze, een mooie uitvoering en een prima prijs voor wat je krijgt. De kooptip is dus dik verdiend!
Marjolein Haze
Marjolein Haze
Apeldoorn • 15 reviews
Lees de hele review
6,3
Geen prijzen
Ik ben tevreden over het resultaat van een stofzuigbeurt op een gladde voer maar niet op een tapijt. Daar bleef nog wel eens wat vuil achter. De stofuitstoot wordt met de letter C aangegeven. Dat is geen slechte score, maar ik had de letter A verwacht omdat deze stofzuiger een HEPA 14 uitstroomfilter heeft. Volgens de gegevens op het energielabel zou deze KVC 710 een hoop herrie (80 dB) maken. Ik heb zelf het geluidsniveau getest met een niet geijkte ‘sound meter’ (app smartphone). Deze gaf een waarde aan van 70 dB. Hij is misschien niet de meest stille, maar een herrieschopper is hij zeker niet. Tijdens het stofzuigen heb ik deze stofzuiger een aantal keren omver getrokken. Waarschijnlijk komt dit omdat de slang niet kan draaien in zijn behuizing. Verder vind ik dat het snoer bij het indrukken van de voetschakelaar te snel oprolt. Je moet dan oppassen dat de stekker niet ergens tegen aan knalt.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Stofzuiger: de populairste merken