Volg ons

De beste stoomgeneratoren vergelijken

Model.FullName
Annie Wester
Expert stoomgeneratoren
Let erop dat je generator wel in je kast past
Niks strijkt zo fijn als een goede stoomgenerator. Een flinke stoot stoom en alle plooien en kreuken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik kan op recht blij worden van een strak gestreken overhemd. Een nadeel van een stoomgenerator blijft zijn formaat. Doordat je een flnke tank nodig hebt om lang te kunnen stomen, zijn sommige stoomgeneratoren flink uit de kluiten gewassen. Let er bij de aanschaf daarom goed op dat je een stoomgenerator koopt die wel in je kast past. Anders staat dat onding alleen maar in de weg. Koopgids stoomgeneratoren: handige tips en suggesties
t/m
225 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste stoomgeneratoren door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stoomgeneratoren door BesteProduct.nl

8,2
Nog nooit zagen we zoveel stoom uit een stoomgenerator komen. De GV9560 zorgt voor een continue stoomproductie van 140 gram per minuut en heeft een stoomdruk van 7,3 bar. Die cijfers hadden we echter niet nodig om te zien hoe deze Tefal de concurrentie qua stoomkracht omver blaast. Het is daarmee een geduchte concurrent van de toplijn van Philips, die qua gebruiksgemak weer iets meer punten scoort. De bouwkwaliteit van deze Tefal is erg goed, maar we waren wat minder fan van het design. Toch verlaat de Tefal de test met een dikke voldoende en een kooptip. Voor een topmodel stoomgenerator is ruim 250 euro de prijs die je betaalt. Het is veel geld, maar daarvoor krijg je wel een beest van een stoomgenerator.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 150 reviews
Lees de hele review
8,7
De Philips GC8962 scoort op alle fronten goed. Zowel qua uiterlijk, prestaties als gebruiksgemak steekt de Philips boven vrijwel iedere concurrent uit. Het ijzer glijdt bijzonder soepel over de was door zijn lichte gewicht en goede grip. De automatische temperatuur- en stoominstelling maakt dat je niet zelf hoeft te switchen tussen graden of standen. Geen was sorteren of wachten op de juiste temperatuur dus. We werken bijzonder snel door een mand met strijkgoed heen. De futuristische look en fraaie led-verlichting maken het geheel af. Met 280 euro betaal je wel de absolute hoofdprijs. De kooptip is terecht, maar weet dat je zelfs voor onder de 100 euro ook al een ruim voldoende stoomgenerator koopt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 150 reviews
Lees de hele review
7,2
Voor het bescheiden bedrag van 60 euro vinden we de Domo DO7102S een prima presterende stoomgenerator. Met een inhoud van 1,8 liter is het waterreservoir even groot als dat van geavanceerde modellen. Daar lever je dus niet op in. Qua comfort en snelheid doe je dat wel, duurdere stoomgeneratoren werken duidelijk fijner en sneller. De temperatuur instellen moet handmatig en je moet net wat vaker over een stof strijken dan bij een topmodel van Philips of Braun. Met 2,6 kilo is het strijkijzer bovendien geen lichtgewicht. Toch blijven de resultaten ruim voldoende en geven we een kooptip. Ruim voldoende prestaties en een clean design voor een uitstekend bedrag. Prima keuze voor de lichtere portemonnee.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
6,3
De Tristar ST-8918 heb ik uitvoerig getest en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik dit apparaat zelf niet zou aanschaffen. De reden daarvoor is, dat ik de strijkzool te stroef vind. Hierdoor glijdt de strijkbout, ondanks de vele hoeveelheid stoom, toch stroef over de kleding heen. Waar ik wel positief over ben, is de lengte van de snoeren. Beide snoeren geven voldoende ruimte om te kunnen strijken. Daarnaast warmt het apparaat ook snel op, waardoor je snel kunt beginnen met strijken.
Michelle Winters
Michelle Winters
Aalsmeer • 12 reviews
Lees de hele review

Stoomgenerator: de populairste merken