Volg ons

De beste stoomgeneratoren vergelijken

Profiel foto Annie Wester
Annie Wester
Expert stoomgeneratoren
Let erop dat je generator wel in je kast past
Niks strijkt zo fijn als een goede stoomgenerator. Een flinke stoot stoom en alle plooien en kreuken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik kan oprecht blij worden van een strak gestreken overhemd. Een nadeel van een stoomgenerator blijft zijn formaat. Doordat je een flinke tank nodig hebt om lang te kunnen stomen, zijn sommige stoomgeneratoren flink uit de kluiten gewassen. Let er bij de aanschaf daarom goed op dat je een stoomgenerator koopt die wel in je kast past. Anders staat dat ding alleen maar in de weg.
t/m
205 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste stoomgeneratoren door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stoomgeneratoren door BesteProduct.nl

7,3
De Tefal Pro Express Ultimate GV9560 heeft een vrij lomp design. Hij heeft een waterreservoir dat groot genoeg is voor een grote strijksessie. Deze Tefal stoomgenerator is snel opgewarmd, waardoor je snel kunt beginnen met strijken. De bedieningsknoppen zijn anders dan andere stoomgeneratoren. Ze spreken voor zich en zijn duidelijk en groot afgebeeld. Het is wel jammer dat deze bedieningsknoppen niet op het strijkijzer zelf zitten, zodat je de temperatuur makkelijk en snel kunt instellen op het strijkijzer zelf. Deze Tefal Pro Express Ultimate heeft goede strijkresultaten. Het strijkijzer ligt fijn in de hand, heeft een grote strijkzool en geeft krachtige stoom. De kreukels zijn zonder moeite snel uit de stoffen verdwenen en de strijkzool schroeit niet vast aan de stoffen. Tot slot is het apparaat makkelijk op te bergen. Voor beide snoeren is opbergruimte op het apparaat en er zit een handig lock-systeem op om het strijkijzer vast te zetten op het apparaat.
Michelle Winters
Michelle Winters
Aalsmeer • 16 reviews
Lees de hele review
8,0
Deze AEG ST8-1-6DBM stoomgenerator heeft een erg mooi design. Wel vind ik het apparaat aan de zware kant. Wat ik bijzonder vind aan de AEG ST8-1-6DBM is de temperatuurregeling. Deze is vormgegeven in verlichte 'touch'-knoppen. Ook zit er een handig 'lock'-systeem op. Zodra het strijkijzer op het apparaat vast staat, kun je de stoomgenerator in zijn geheel aan het handvat van het strijkijzer optillen. De snoeren hebben een prima lengte en het is fijn dat beide snoeren met stof omwikkeld zijn. Voor beide snoeren is ook opruimmogelijkheid op het apparaat aanwezig. Wat ik jammer vind is dat het waterreservoir vrij klein (1,2l) is. Wel beschikt het waterreservoir over een geïntegreerde antikalkcassette die je kunt vervangen. Opwarmen van de AEG ST8-1-6DBM duurt slechts 90 seconden. Hij strijkt erg fijn, de strijkzool glijdt soepel over de stoffen en schroeit niet vast. De stoom is krachtig en het strijkresultaat is erg goed.
Michelle Winters
Michelle Winters
Aalsmeer • 16 reviews
Lees de hele review
8,4
De Tefal Express compact SV7110 stoomgenerator doet zijn naam eer aan. Het is een compact apparaat voor de categorie 'stoomgeneratoren'. Hij past zelfs op de metalen houder van mijn type 'a' strijkplank. De Tefal Express compact heeft een mooi design. Ook heeft het apparaat een simpele bediening en ligt de strijkbout makkelijk in de hand. De strijkzool glijdt soepel over de stoffen en heeft een erg goed strijkresultaat. De snoeren hebben een prima lengte en voor beide snoeren is ook een opbergmogelijkheid. Daarnaast zit er ook een klem op het hoogste punt van de standaard waarmee je het strijkijzer kan vastklemmen en het apparaat in zijn geheel kan optillen aan het handvat. Erg handig!
Michelle Winters
Michelle Winters
Aalsmeer • 16 reviews
Lees de hele review
9,6
De Braun CareStyle 5 IS5145 is een heel fijne stoomgenerator. Ik had een hoge verwachting aangezien ik eerder een stoomgenerator uit de 'CareStyle'-familie heb getest. Wat ik vooral fijn vind aan deze stoomgenerator, is dat je geen temperatuur hoeft in te stellen. De strijkzool glijdt soepel over de stoffen, het maakt niet uit of je van katoen naar wol gaat, de strijkzool schroeit niet vast aan de stof. De opwarmtijd van het apparaat is 2 minuten. Daarnaast heeft de Braun CareStyle 5 IS5145 een groot waterreservoir, waardoor je niet hoeft bij te vullen tijdens de strijksessie. Ook heeft deze stoomgenerator een eco-functie. Deze functie levert niet in op het strijkresultaat. Tot slot heeft Braun CareStyle 5 IS5145 een mooi design en beschikt het apparaat over een opbergmogelijkheid voor beide snoeren en een 'lock' zodat het strijkijzer vastgezet kan worden op het apparaat.
Michelle Winters
Michelle Winters
Aalsmeer • 16 reviews
Lees de hele review

Stoomgenerator: de populairste merken