Volg ons

De beste stoomgeneratoren vergelijken

Model.FullName
Annie Wester
Expert stoomgeneratoren
Let erop dat je generator wel in je kast past
Niks strijkt zo fijn als een goede stoomgenerator. Een flinke stoot stoom en alle plooien en kreuken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik kan op recht blij worden van een strak gestreken overhemd. Een nadeel van een stoomgenerator blijft zijn formaat. Doordat je een flnke tank nodig hebt om lang te kunnen stomen, zijn sommige stoomgeneratoren flink uit de kluiten gewassen. Let er bij de aanschaf daarom goed op dat je een stoomgenerator koopt die wel in je kast past. Anders staat dat onding alleen maar in de weg. Koopgids stoomgeneratoren: handige tips en suggesties
t/m
225 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste stoomgeneratoren door BesteProduct.nl


Meest recent geteste stoomgeneratoren door BesteProduct.nl

6,3
De Tristar ST-8918 heb ik uitvoerig getest en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik dit apparaat zelf niet zou aanschaffen. De reden daarvoor is, dat ik de strijkzool te stroef vind. Hierdoor glijdt de strijkbout, ondanks de vele hoeveelheid stoom, toch stroef over de kleding heen. Waar ik wel positief over ben, is de lengte van de snoeren. Beide snoeren geven voldoende ruimte om te kunnen strijken. Daarnaast warmt het apparaat ook snel op, waardoor je snel kunt beginnen met strijken.
Michelle Winters
Michelle Winters
Aalsmeer • 12 reviews
Lees de hele review
5,9
De Tristar ST-8916 is een mooi vormgegeven apparaat, uitgevoerd in wit en paars. Hij is goed hanteerbaar, maar laat op het gebied van gebruiksgemak wat steekjes vallen. De werking viel erg tegen: de zichtbare/ merkbare resultaten waren beperkt en de subjectieve resultaten (doden van bacteriën en opfrissen van kleding enz.) waren niet te meten. Voor deze 3 tientjes kun je een echt stoomstrijkijzer kopen, dat ook verticaal kan stomen en meetbare resultaten oplevert. Mogelijk kun je iemand met moederdag er blij mee maken, die een gegeven paard niet in de bek kijkt.
Annie Wester
Annie Wester
Arnhem • 51 reviews
Lees de hele review
9,6
De Braun IS3042 WH heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hij belooft heel wat, zoals de iCare technologie: één temperatuurinstelling voor álle stoffen. Ik had niet verwacht dat dit echt zou werken. Van katoen naar wol, het is geen probleem. Het apparaat schroeit niet vast aan de stof. Daarnaast warmt het apparaat snel op en heeft een mooi design. Tot slot beschikt het apparaat over een opbergmogelijkheid voor beide snoeren, dus ook opbergen is geen probleem.
Michelle Winters
Michelle Winters
Aalsmeer • 12 reviews
Lees de hele review
9,1
Geen prijzen
Deze Tefal Freemove FV9970 heeft alle voordelen en gemakken van een regulier stoomstrijkijzer, maar maakt zichzelf uniek doordat hij draadloos is. Hiermee heb je alle bewegingsvrijheid tijdens het strijken! Het apparaat warmt snel op en heeft een mooi design. In het begin is het even wennen dat je het apparaat na elke handeling weer in de basis terug moet zetten, maar het is ideaal, strijken zonder snoer. Tot slot is het apparaat gemakkelijk op te bergen, aangezien je het snoer om de basis en het apparaat kan wikkelen en kan vastklemmen.
Michelle Winters
Michelle Winters
Aalsmeer • 12 reviews
Lees de hele review

Stoomgenerator: de populairste merken