Volg ons

Onkyo surround receivers vergelijken

Onkyo logo
Een surround receiver van Onkyo kopen? Bekijk alle verkrijgbare surround receivers van Onkyo in het onderstaande overzicht. Klik op de surround receivers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
160 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Surround receiver kopen, waar moet je op letten? (koopgids)
Klaar met je minisetje, omdat die toch te weinig geluid brengt? En als je dan toch bezig bent, dan willen we toch ook een betere sound bij films en tv dan dat uit die kleine luidsprekertjes van de flatscreen zelf. Dan is het tijd voor een surround receiver
Lees de koopgids

Best geteste surround receivers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste surround receivers van Onkyo door BesteProduct.nl

7,9
Geen prijzen
Een begrijpelijk menu, waarmee je binnen 10 minuten alles hebt ingesteld. Een bedieningsapp die overzichtelijk alle functies biedt. Ondersteuning voor allerlei muziekdiensten en draadloze verbindingsmogelijkheden. Klinkt niet heel bijzonder, maar zeker niet slecht. Lekker uitgebreid in aansluitmogelijkheden. Kortom, een receiver die niet heel spannend is, maar gewoon doet wat ie moet doen en nog behoorlijk ook.
Sander Van der Heide
Sander Van der Heide
Kortenhoef • 16 reviews
Lees de hele review
6,9
Geen prijzen
De nieuwste surrounddecoders, een uitgebreide streaming player, krachtige eindtrappen en bediening via een app. Op alle fronten scoort de TX-NR646 van Onkyo redelijk tot goed. Hij komt echter het beste tot zijn recht bij liefhebbers van surroundweergave. Daar liggen zijn beste prestaties.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
Wanneer je het geluid thuis naar een hoger niveau wil tillen en daar de luidsprekers voor hebt staan. En je veel aan te sluiten hebt. Dan zijn er in deze prijsklasse maar weinig betere a/v-receivers. Wanneer je een paar grappige boxjes hebt staan en alleen een tv hebt aan te sluiten. Dan kun je ook voor minder goede zaken doen.
Paul Gersen
Paul Gersen
Arnhem • 53 reviews
Lees de hele review

Surround receiver: de populairste merken