Volg ons

NAD surround receivers vergelijken

NAD logo
Een surround receiver van NAD kopen? Bekijk alle verkrijgbare surround receivers van NAD in het onderstaande overzicht. Klik op de surround receivers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
162 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Surround receiver kopen, waar moet je op letten? (koopgids)
Klaar met je minisetje, omdat die toch te weinig geluid brengt? En als je dan toch bezig bent, dan willen we toch ook een betere sound bij films en tv dan dat uit die kleine luidsprekertjes van de flatscreen zelf. Dan is het tijd voor een surround receiver
Lees de koopgids

Best geteste surround receivers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste surround receivers van NAD door BesteProduct.nl

7,9
De NAD T758 V3 is de AV-receiver voor de film- en muziekliefhebber die de beste audiokwaliteit zoekt. NAD staat al jaren bekend om zijn uitstekende weergave kwaliteit en met de T758 is dat niet anders. Door de toevoeging van het Dirac roomcorrectie systeem zal deze AV-receiver in iedere huiskamer optimale prestaties kunnen leveren. Door de flexibele modulaire mogelijkheden van MDC kan iedereen de T758 optimaliseren naar zijn persoonlijke wensen. Door al deze flexibele mogelijkheden is de T758 een hoogwaardige investering voor nu en voor in de toekomst.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review

Surround receiver: de populairste merken