Volg ons

Denon surround receivers vergelijken

Denon logo
Een surround receiver van Denon kopen? Bekijk alle verkrijgbare surround receivers van Denon in het onderstaande overzicht. Klik op de surround receivers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
160 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Surround receiver kopen, waar moet je op letten? (koopgids)
Klaar met je minisetje, omdat die toch te weinig geluid brengt? En als je dan toch bezig bent, dan willen we toch ook een betere sound bij films en tv dan dat uit die kleine luidsprekertjes van de flatscreen zelf. Dan is het tijd voor een surround receiver
Lees de koopgids

Best geteste surround receivers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste surround receivers van Denon door BesteProduct.nl

7,6
Geen prijzen
De AVR-X2300W is echt ontworpen voor degene die zonder al te veel geld uit te geven toch van volwaardige filmsurround en goede muziekweergave wil kunnen genieten. In combinatie met een goede (surround) set luidsprekers biedt deze AV-receiver een prima weergave.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
Deze AV-netwerkreceiver is in de basis natuurlijk bedoeld voor de veeleisende filmliefhebber die een optimale home-cinema ervaring zoekt. Hij biedt tegelijkertijd echter ook een uitstekende streaming speler die echte muziekliefhebbers enthousiast zal maken. Een alleskunner die op de toekomst is voorbereid.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review

Surround receiver: de populairste merken