Volg ons
Alle uitvoeringen (10)

Nikon Z 7

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Alle prijzen (5) Beschikbaar in 10 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Nikon Z 7

Voordelen

 • Licht en compact ontwerp
 • 5-assige beeldstabilisatie in de camera
 • Scherpe, nauwkeurige EVF
 • 4-video met professionele functies
 • Onbelemmerende prestaties met Nikon F-lezen
 • Overwegend goede autofocus in AF-S
 • Joystick voor AF-punt selectie

Nadelen

 • Beeldscherm niet draaibaar
 • Beperkte 3D-tracking
 • Slechts 1 kaartslot
 • Autofocus minder goed bij bewegende onderwerpen
 • AF-selectie via touchscreen niet mogelijk met camera aan je oog

Onze test
Expertreview | op
8,7

Nikon Z7: Een totaal nieuw verhaal

9 - Score Badge BesteProduct.nl

Nikon heeft met deze Z7 een zeer indrukwekkende camera neergezet. Dat is knap, want dit marktsegment is natuurlijk compleet nieuw voor de Japanse fabrikant. Deze Z7 opereert bijvoorbeeld op hetzelfde niveau als camera's in de huidige A7-serie van Sony. Je zou kunnen zeggen dat de Z7 een spiegelloze Nikon D850 is, waarbij je de fijne maatvoering, ingebouwde beeldstabilisatie en de nieuwe grote vatting er extra bij krijgt. Daarnaast kan de Nikon-fotograaf zijn bestaande lenzen-arsenaal gewoon gebruiken op deze camera. Kortom: deze Z7 is een zeer indrukwekkende zet.

Van Motorola’s met uitvouwantenne, naar 3310’s, Windows Mobile PDA’s, BlackBerry’s tot moderne smartphones. Ik heb overal mee rondgelopen. Sinds 2010 review ik (voornamelijk) smartphones voor verschillende techmerken, zoals Computer!Totaal en BesteProduct.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Redacteur
vanaf 3699,00
Van Motorola’s met uitvouwantenne, naar 3310’s, Windows Mobile PDA’s, BlackBerry’s tot moderne smartphones. Ik heb overal mee rondgelopen. Sinds 2010 review ik (voornamelijk) smartphones voor verschillende techmerken, zoals Computer!Totaal en BesteProduct.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Redacteur
9,0
Gebruikservaring
(Weging 25%)
De Nikon Z7 is samen met de Z6 het begin van een totaal nieuw verhaal binnen de Nikon-geschiedenis. De twee camera's zijn de eerste types van een lijn met spiegelloze fullframe-camera's en lenzen. De Z-serie heeft ook een totaal nieuwe (en erg grote) vatting, waardoor er ruimte was om nieuwe (lichtsterke) lenzen te ontwikkelen. Er is ook een adapter zodat de Nikon-fotograaf de lenzen van het Nikon spiegelreflex-assortiment gewoon op deze Z-camera's kan gebruiken. In de praktijk voelt de Z7 bijna als een verlengstuk van je oog, zoals het een goede camera betaamt. De camera doet gewoon wat hij moet doen en voelt snel, wakker en gemaakt voor het zwaardere werk. De zoeker speelt daarin een belangrijke rol: deze is erg groot en helder met 3.6 miljoen beeldpunten. Fijn is ook het kleine lcd-scherm bovenop de camera, waarop je snel de belangrijke instelling kunt controleren. De Z7 heeft met het nieuwe autofocussysteem met 493 AF-punten geen enkele moeite om snel en accuraat scherp te stellen.
8,0
Prijs
(Weging 10%)
De Nikon Z7 zit qua prijs op ongeveer hetzelfde niveau als concurrerende camera’s van andere merken én hun eigen D850. Dit is een prijsniveau waarin veel professionele en semi-professionele fotografen een camera zoeken. De prijs-kwaliteitsverhouding ligt gezien het potentieel van de Z7 op een zeer acceptabel niveau.
8,0
Features / specificaties / opties
(Weging 15%)
De Nikon Z7 is dus een spiegelloze systeemcamera met een fullframe-sensor, in dit geval met 45.7 megapixel. Het grootste verschil met de Z6 is het aantal megapixel, waarbij de Z6 er 24.5 in de schaal legt. De Z7 is het voorlopige topmodel, bedoeld voor (semi)professionele fotografen die een grote resolutie en veel detail nodig hebben. Daarmee is deze Z7 natuurlijk een rechtstreekse concurrent van de Sony A7R III, die hetzelfde recept volgt.
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 10%)
De camera komt vertrouwd over, hoewel het ontwerp natuurlijk helemaal nieuw is. Het design houdt het midden tussen de spiegelreflexen van Nikon en het ontwerp van de spiegelloze camera's van Sony. De Z7 is ergonomisch gezien een knappe camera, want voor Nikon-fotografen voelt de camera ook direct vertrouwd. Knoppen, functies en elementen zitten waar je ze verwacht en de grip is erg goed. De camera laat zich heel fijn vasthouden en is qua gewicht en grootte precies goed. De beschikbare Z-lenzen zijn mooi in balans qua maatvoering en gewicht.
9,0
Beeldkwaliteit
(Weging 40%)
De beelden die we met de Z7 maakten zijn zonder uitzondering fraai van detail, balans en kleuren. Qua beeldkwaliteit ontlopen de D850 en deze Z7 elkaar niet veel, wat natuurlijk een compliment is voor deze nieuwe Z7. Het dynamisch bereik ligt op een erg hoog niveau en ook ruis kom je niet snel tegen als de lichtomstandigheden uitdagend worden. De ingebouwde beeldstabilisatie (5-assig) werkt dan ook in je voordeel. Ook op videogebied is de Z7 bij de tijd. De camera filmt in 4K-resolutie met 30p en zorgt voor 4:2:2 HDMI-output in 10bit.

8,7
Eindscore test
Nikon Z 7

Reviews van de Nikon Z 7

Gemiddelde score gebruikers

8,9
De Z 7 Systeemcamera van Nikon wordt door 10 gebruikers met een gemiddelde van 8,9 beloond. Dat is een zeer goede score. De Nikon voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
9,0
Ondanks de hoge prijs de aanschaf waard; ...
Door Paul op 19-12-2019

Ondanks de hoge prijs de aanschaf waard; een top-camera! Met name gebruik van -oudere en merkvreemde- lenzen met een adapter is mogelijk. Zo kan ik zelfs oude Leica-M lenzen gebruiken. Ik kan nog geen uitspraken doen over de degelijkheid ( nog maar kort in bezit), maar bij Nikon zit dat eigenlijk altijd wel goed. Zeer tevreden.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik bezit meerdere topspiegelreflexen en dacht tot ...
Door Rob Floor op 8-6-2019

Ik bezit meerdere topspiegelreflexen en dacht tot voor kort dat een systeemcamera daar niet echt tegen kon concurreren. Na wat met de Z7 in de weer te zijn geweest moet ik die mening grondig herzien. De fotokwaliteit is erg goed, mede dank zij het enorme aantal pixels. Maar wat vooral opvalt is de prachtige zoeker, de mogelijkheid te vergroten om heel precies te kunnen scherpstellen, de bediening die genoeg lijkt op de Nikon DSLR's om je snel thuis te voelen en het prachtige kantelbare touchscreen. En laten we de beeldstabilisatie niet vergeten. Die is van uitzonderlijke klasse. De bouwkwaliteit is zonder meer van professioneel niveau. Via de FTZ adapter zijn al mijn andere Nikkor objectieven zonder beperkingen bruikbaar (wat overigens niet helemaal waar is voor oudere typen met schroefscherpstelling, maar die heb ik al lang niet meer). Als extraatje zorgt de in-camera beeldstabilisatie ook voor stabilisatie van niet VR-objectieven! Alleen voor wat betreft actiefotografie kan de Z7 zich niet meten met de betere spiegelreflexen omdat de autofocusmogelijkheden daarvoor te beperkt zijn. Maar voor alle andere toepassingen blijven de spiegelreflexen in het vervolg thuis.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Bediening is erg goed, camera is fijn ...
Door Cemal op 4-4-2019

Bediening is erg goed, camera is fijn in de hand. Maakt zeker scherpe foto's. Kortom, ik ben erg blij met mijn toestel.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Top camera die erg compact is, goed ...
Door Laurens S. op 2-3-2019

Top camera die erg compact is, goed in de hand ligt en een full frame sensor heeft. De autofocus is even wennen (de 3D functie is weg) maar hij presteert prima.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Sinds een dag binnen, gekocht bij kamera ...
Door Jasper op 1-3-2019

Sinds een dag binnen, gekocht bij kamera express online. Zeer goede service! Foutje gemaakt met de bestelling. Na telefonisch contact gelijk opgelost. Het toestel maakt prachtige foto's....... Is makkelijk in gebruik als je nikon bent gewend. De z7 kwam bij mij in beeld na gebruik van de d850 door meer beeldpunten en interne stabilisatie en het makkelijk meenemen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Op zoek naar een solide systeemcamera voor ...
Door Henk Rosendal op 13-2-2019

Op zoek naar een solide systeemcamera voor langer en intensief gebruik. Die goed in de hand ligt, en scepter foto's maakt (voor afdruk op groot formaat). De Z7 kwam toen direct in beeld.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Wereld camera met veel mogelijkheden blij dat ...
Door adjevriend op 30-12-2018

Wereld camera met veel mogelijkheden blij dat ik voor deze optie ben gegaan met de keus uit een D850 of de Z7 kwam met meer beeldpunten deze beter uit de test en blij dat ik dit heb gedaan, kan hem iedereen aanbevelen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
De Nikon Z7 is een uitstekend presterende ...
Door Bas Bijl op 20-12-2018

De Nikon Z7 is een uitstekend presterende camera zeker op het gebied van de beeldkwaliteit. Maar ook de zoeker is meer dan uitstekend, helder en groot. De Iso reeks die begint bij Iso 64 is indrukwekkend en levert tot hoge Iso prima kwaliteit. De autofocus werkt goed en doet wat mij betreft niet onder voor een spiegelreflex. De camera is met een fullframe sensor en interne stabilisatie verrassend compact en relatief licht. De bijbehorende lens de 24-70 F4 S presteert uitstekend met zeer scherpe resultaten. De camera is niet goedkoop, maar is het geld meer dan waard.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik heb mijn Nikon D600 in geruild ...
Door Michel op 5-12-2018

Ik heb mijn Nikon D600 in geruild voor de Nikon Z7. Aangezien ik veel op reis ben was ik het zat om met een zware en grote camera te lopen. Na veel geprobeerd te hebben heb ik voor de prestatie en kwaliteit de Nikon Z7 gekozen.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Eind augustus aangekondigd en zowaar eind september ...
Door Wil op 10-10-2018

Eind augustus aangekondigd en zowaar eind september al in Nederland. Ik ben een van de eerste gelukkigen die de Z7 in bezit kreeg. En de eerste 1000 foto's zijn al gemaakt. Veel geprobeerd met daglicht en in de avond. Croppen tot op het kleinste niveau. En de resultaten zijn zeer fraai. Een flitser heb ik niet gebruikt, maar de avond en nachtopnamen waren perfect. Het is wennen aan de digitale zoeker. Als de zoeker niet actief is duurt het even voor je beeld hebt. Dat is bij sport even lastig. Maar voor minder moment kritische opnames maakt dat natuurlijk niet uit. Kortom een topcamera waar ik nog veel plezier van ga hebben.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Nikon Z 7
Gemiddelde score redacteuren
8,1
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Nikon Z 7
Aantal testen:
8
Genormeerde score:
8,1
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
8,1
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Nikon Z 7.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Nikon Z 7? Onze eigen test van de Z 7 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Nikon Z7
8,4
18-10-2018
Zoom.nl
Nikon Z7
10,0
14-9-2018
TechRadar.com

Nikon has made it clear how important a launch the Z7 is, and it certainly feels like a camera that will be one day looked back as the start of something significant.

TechRadar.com
TEST / Nikon Z7 : un hybride photo de choix
10,0
27-9-2018
Lesnumeriques.com

Premier essai transformé pour Nikon dans le monde des hybrides 24x36 ! Le Z7 concrétise de nombreux souhaits, et si rien n'est parfait, ce modèle s'avère performant, efficace et agréable à utiliser. Sa compatibilité avec les optiques en monture F (Nikon et tierces compagnies) permet une transition tout en douceur et une large palette d'usages, notamment en vidéo. Le Z7 sera toutefois plus à l'aise en studio qu'en bord de stade avec une rafale à 5 i/s avec suivi AF et suivi de la mesure d'exposition.

Lesnumeriques.com
Nikon Z7
9,0
3-10-2018
TrustedReviews.com

One of the finest cameras Nikon has ever made and a genuine alternative to Sony’s A7R III, the Z7 has more than exceeded our expectations of its first full-frame mirrorless camera.

TrustedReviews.com
Nikon Z7 review
8,0
8-10-2018
Digitaltrends.com

The Z7 should last as long as any high-end camera, and weather sealing will also help extend the camera’s life expectancy. As the first in the series, it’s too early to tell how dedicated Nikon will be to developing lenses and accessories, but the early lens roadmap and advanced features in the Z7 are a good sign. Nikon plans nine additional Z mount lenses by 2021. Should you buy it? Buy the Z7 if you’re looking for a professional camera without the full weight of a DSLR and you’ve already invested in Nikon glass. It’s a capable camera with excellent image quality. The autofocus tracking mode may give some action shooters pause, and photographers that haven’t yet invested in glass should carefully compare it with the Sony A7R III before making a dec

Digitaltrends.com
Nikon Z7 Review
9,0
10-10-2018
ephotozine.com

Image quality is excellent, easily matching the D850, with good noise performance, and Nikon's tried, tested (and loved) colour reproduction. Nikon should have great success with the Z series, and as new lenses (and camera bodies) are introduced the appeal of the system will grow. Its a shame the battery life doesn't match the Sony A7 Mark III cameras, and there will be people who will find one memory card slot an issue. There will also be those that prefer SD cards due to the wide support for them (for example, built-in card readers in laptops), but with the inclusion of a free XQD card and reader with pre-orders, this is quite easily resolved.

ephotozine.com
Nikon Z7 (Profi-DSLM)
9,2
11-10-2018
Chip.de

Fazit: Die Nikon Z7 begeistert im Test durch die Bank und markiert eine hervorragende Vollformat-DSLM mit sehr guter Bildqualität und durchdachter Ausstattung. 5-Achsen-Bildstabilisator, Ultra-HD-Video und ein griffiges Gehäuse gefallen gleichermaßen wie der rasante Autofokus und die gut funktionierende Adaption von F-Optiken ans neue Z-Bajonett. Kritik gibt’s lediglich für die recht kurze Akkulaufzeit, die teils kryptischen Menübezeichnungen sowie fehlenden Extras wie einen zweiten Kartenschacht und 60p bei UHD. Abseits davon: klasse Debüt, Nikon Z7!

Chip.de
TEST: NIKON Z7
9,7
24-12-2018
Camerastuffreview.com

De Nikon Z7 is een hele fijne camera om mee te werken. Hij ligt lekker in de hand en alle knoppen zitten waar ze horen te zitten. Het menusysteem is voor iedere Nikon gebruiker ook direct vertrouwd. Vergelijken we de Z7 met de Nikon D850 en de Sony A7R III, dan komt hij hier en daar een tikje tekort, maar wint hij ook weer op andere punten. En dat op zich is al een enorme prestatie, omdat we de Z7 dan vergelijken met twee van de allerbeste camera's ooit. Dat hij zo dicht in de buurt komt, is indrukwekkend. Wat je met de Z7 krijgt is 95% van de kwaliteit en bruikbaarheid van de D850 in een veel kleinere, lichtere en draagbaardere verpakking. De camera heeft een uitstekende elektronsiche zoeker die bijna iedere DSLR-gebruiker zou moeten kunnen overtuigen en de beeldkwaliteit die je met deze camera kan halen is fantastisch. Hij is niet perfect, maar bijna geen enkele camera is dat. Doe je veel sportfotografie, dan blijft de D850 nog steeds de betere keus. Maar ben je veel met je camera onderweg, of wil je gewoon iets kleiners, dan is de Z7 wellicht jouw ideale camera.

Camerastuffreview.com
Nikon Z7: Een totaal nieuw verhaal
8,7
14-6-2019
BesteProduct.nl

Nikon heeft met deze Z7 een zeer indrukwekkende camera neergezet. Dat is knap, want dit marktsegment is natuurlijk compleet nieuw voor de Japanse fabrikant. Deze Z7 opereert bijvoorbeeld op hetzelfde niveau als camera's in de huidige A7-serie van Sony. Je zou kunnen zeggen dat de Z7 een spiegelloze Nikon D850 is, waarbij je de fijne maatvoering, ingebouwde beeldstabilisatie en de nieuwe grote vatting er extra bij krijgt. Daarnaast kan de Nikon-fotograaf zijn bestaande lenzen-arsenaal gewoon gebruiken op deze camera. Kortom: deze Z7 is een zeer indrukwekkende zet.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
8,0
Prijs / kwaliteit
De Nikon Z 7 is een prima Systeemcamera om te kopen. De Z 7 is vaak genoeg goed getest door deskundigen en biedt met € 3.699,00 een goede prijs / kwaliteitverhouding.
expertscore
8,1
laagste prijs
€ 3.699,00
prijs/kwaliteit
8,0

Laagste prijzen Nikon Z 7

Bekijk
€ 3.699,00
9,2
Voor 23:59 uur met iDeal besteld? Morgen gratis in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 3.699,00
9,0
Voor 23:59 uur besteld morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 3.699,00
9,0
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 3.699,00
8,6
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)

Nikon Z 7 uitvoeringenSpecificaties van Nikon Z 7

Foto's Maken

RAW beeldformaat
Nee , Ja
Beeldscherm
LCD
Schermgrootte
1,3 inch, 1,3
Schermdiameter (cm)
8 cm
Zoeker schermafmetingen
0,50 inch
Beeldschermresolutie (numeriek)
2100000 pixels
Ondersteunde beeldformaten
RAW, JPEG
Zelfontspanner (vertraging)
2.5.10 sec, 2.3.5.10.20 sec
Zoeker
elektronisch
Weergavefunctie
Enkel beeld, Film
Sluitertype
mechanisch, elektronisch
Zelfontspanner
Ja
3D
Nee

Algemeen

EAN
7434013124157 , 7434013164122 , 7434013124140 , 4960759151285 , 4960759150110 , 4960759151445 , 8799146116660 , 4960759150103 , 4960759901248 , 7434013124126 , 7434013124133 , 4960759151278 , 4960759151452 , 8799146116677 , 4960759901309
Partnumber
, 4960759151285 , VOA010K003 , VOA010K002 , 4960759151278 , VOA010K001
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2019 , 2018
Releasedatum
August 2019 , September 2018

Algemene Kenmerken

Kleur(en)
zwart
Type/soort
digitale camera
Camera type
systeemcamera (kit) , systeemcamera (body)
HD type
4K Ultra HD

Opties

Opties
video , zelfontspanner , anti-stof , spatwaterdicht
Schermopties
touchscreen , scherm kantelbaar , scherm uitklapbaar
Touchscreen
Ja
Uitklapbaar scherm
Ja
Kantelbaar LCD-scherm
Ja
GPS
Nee
Waterdicht
Nee
Spatwaterbestendig
Ja
Anti-stof functie
Ja

Aansluitingen En Interfaces

Connectiviteit
wifi, bluetooth, HDMI
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 4 (802.11n)
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.2
HDMI
Ja
USB-connector
USB C
USB versie
3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
HDMI-connector type
mini
USB-aansluiting
Ja
Interface
wifi, bluetooth, USB, HDMI

Sensor

Totaal aantal megapixels
46,89 MP
Maximale resolutie
8256 x 5504 pixels
Type beeldsensor
CMOS
Frames per seconde (FPS)
30
Fotoresolutie(s)
8256 x 5504, 8256 x 4640 pixels, FX (36x24) image area pixels, (L) 8256 x 5504 (454 million) pixels, (M) 6192 x 4128 ( 256 million) pixels, (S) 4128 x 2752 (114 million)\nDX (24x16) image area pixels, (L) 5408 x 3600 (195 million) pixels, (M) 4048 x 2696 (109 million) pixels, (S) 2704 x 1800 (49 million)\n5 : 4 (30x24) image area pixels, (L) 6880 x 5504 (379 million) pixels, (M) 5152 x 4120 (212 million) pixels, (S) 3440 x 2752 (95 million)\n1 :1 (24x24) image area pixels, (L) 5504 x 5504 (303 million) pixels, (M) 4128 x 4128 (170 million) pixels, (S) 2752 x 2752 (76 million)\n16 : 9 (36x20) image area pixels, (L) 8256 x 4640 (383 million) pixels, (M) 6192 x 3480 (215 million) pixels, (S) 4128 x 2320 (96 million) pixels
Resolutie bij opnamesnelheid
1920x1080@30fps, 1920x1080@60fps, 1920x1080@25fps, 1920x1080@50fps, 3840x2160@24fps, 3840x2160@25fps, 1920x1080@120fps , 1920x1080@24fps , 3840x2160@30fps
Megapixel
45,7 megapixel
Formaat beeldsensor
35.9 x 23.9 mm
Full frame sensor
Ja
Beeldverhouding
3:2, 16:9, 1:1, 5:4

Lens

Zoom
0,8 x
Beeldstabilisator
Ja

Focus

Focus
automatisch/handmatig , TTL
Autofocusmethode
enkel, AI Focus, Multi-Point-autofocus
Auto Focus (AF) punten
493

Belichting

Lichtmeting
meerveldsmeting, centrumgericht, spotmeting, gedeeltelijke meting , matrix-meting
Blootstelling type
automatisch, handmatig, aperture voorgang AE, sluiter-prioriteit AE
AE programma's
nachtopname portret, portret, sport, zonsondergang, schemering, Zonsopkomst, liggend
Belichtingsinstelling
Programma AE
Witbalans-instellingen
automatisch, schaduw, bewolkt, fluorescerend, witgloeiend , flitsen , zonnig
ISO-gevoeligheid
64,25600 , 64,200,400,800,1600,3200,6400,12800,25600
Belichtingscorrectie (+/-)
± 5EV (1/2EV; 1/3EV step) , -3EV - +1EV (1/2; 1/3 EV step)
Kortste sluitertijd
1/8000 sec
Langste sluitertijd
30 sec
Laagste ISO-waarde
64
Hoogste ISO-waarde
25600
Auto Exposure (AE) slot
Ja

Video Mogelijkheden

Video recording
Ja
Videoresoluties
1920 x 1080, 3840 x 2160 pixels, 4096 x 2160 pixels
Videoresolutie
3840 x 2160
Video-opnametijd
29,59 min
Videofunctie
Ja
Ondersteunde videoformaten
MP4, MOV
Filmen in Full-HD
Ja
Analoog signaal
H.264

Flitsen

Flitsprogramma
auto, uit, handmatig, aan
Ingebouwde flitser
Nee

Opslag

Compatibele geheugenkaarten
SD, SDHC, SDXC , XQD
Geheugenslots
1x
Camera-bestandssysteem
JPG, RAW

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
10,05 cm
Breedte
13,40 cm
Diepte
6,75 cm
Gewicht
585 gram
Gewicht (inclusief batterij)
675 gram

Meegeleverd

Snelstartgids
Ja
Adapter meegeleverd
Ja
Gebruiksaanwijzing
Ja
Draagriem
Ja
Batterijen meegeleverd
Ja
Meegeleverde kabels
USB
Batterijoplader meegeleverd
Ja

Geluid

Audio
Stereo
Inclusief microfoon
Ja
Aansluiting microfoon
Ja

Aanpasbare Instellingen

Zelf in te stellen
sluitertijd
Sluitertijd instelbaar
Ja
Contrastaanpassing
Ja
Diopter aanpassingen (D-D)
-4 - 2

Energie

Voeding soort
batterij/accu
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Batterij-indicator
Ja
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
5
Beoordeling experts
8,1
Beoordeling consumenten
8,9
Prijs / kwaliteit
8,0