Volg ons

Nikon systeemcamera's vergelijken

Nikon logo
Een systeemcamera van Nikon kopen? Bekijk alle verkrijgbare systeemcamera's van Nikon in het onderstaande overzicht. Klik op de systeemcamera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
148 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Systeemcamera: 5 belangrijke tips voor het kopen van systeemcamera's
De systeemcamera is sterk in opkomst. Het aantal modellen groeit en de (prijs-)verschillen zijn groot. Volg de volgende vijf stappen om te bepalen wat voor jou de beste systeemcamera is.
Lees de koopgids

Best geteste systeemcamera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste systeemcamera's van Nikon door BesteProduct.nl

8,7
Nikon heeft met deze Z7 een zeer indrukwekkende camera neergezet. Dat is knap, want dit marktsegment is natuurlijk compleet nieuw voor de Japanse fabrikant. Deze Z7 opereert bijvoorbeeld op hetzelfde niveau als camera's in de huidige A7-serie van Sony. Je zou kunnen zeggen dat de Z7 een spiegelloze Nikon D850 is, waarbij je de fijne maatvoering, ingebouwde beeldstabilisatie en de nieuwe grote vatting er extra bij krijgt. Daarnaast kan de Nikon-fotograaf zijn bestaande lenzen-arsenaal gewoon gebruiken op deze camera. Kortom: deze Z7 is een zeer indrukwekkende zet.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
De beeldkwaliteit in de avonduren laat weliswaar soms wat te wensen over, maar dat betekent niet dat je een vervelende camera in huis haalt. Integendeel. De Nikon 1 J5 is een systeemcamera zoals 'ie er moet zijn: compact, makkelijk in bediening en voorzien van uitgebreide moderne features.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
De Nikon 1 V3 is het topmodel van het Japanse bedrijf op het gebied van de systeemcamera. En dat merk je aan alles. De camera oogt professioneel, maakt kwalitatief hoogwaardige foto's en heeft zo'n beetje iedere moderne functie die je van een apparaat als deze verwacht. Maar met een adviesprijs van meer dan 850 euro (!) ben je wel een flinke duit kwijt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
6,6
Geen prijzen
De Nikon 1 J4 is er voor de fotograaf die niet wil verdrinken in een stortvloed aan instellingen en menustructuren. Het levert een heldere, compacte systeemcamera op, die ook nog eens voorzien is van een moderne look-and-feel. De beeldkwaliteit is mede dankzij de hoogwaardige sensor die ook in de Nikon 1 V3 zit gewoon prima en de scherpstelling is zoals we die van Nikon 1-camera's gewend zijn: lekker rap. Zoek je niets geks, maar wil je wel objectieven kunnen wisselen, dan is dit een aardige keuze. Niets meer, niets minder.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Systeemcamera: de populairste merken