Volg ons

Nikon systeemcamera's

Nikon
Een systeemcamera van Nikon kopen? Bekijk alle verkrijgbare systeemcamera's van Nikon in het onderstaande overzicht. Klik op de systeemcamera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
113 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Systeemcamera: 5 belangrijke tips voor het kopen van systeemcamera's
De systeemcamera is sterk in opkomst. Het aantal modellen groeit en de (prijs-)verschillen zijn groot. Volg de volgende vijf stappen om te bepalen wat voor jou de beste systeemcamera is.
Lees de koopgids

Best geteste systeemcamera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste systeemcamera's van Nikon door BesteProduct.nl

7,5
Geen prijzen
De beeldkwaliteit in de avonduren laat weliswaar soms wat te wensen over, maar dat betekent niet dat je een vervelende camera in huis haalt. Integendeel. De Nikon 1 J5 is een systeemcamera zoals 'ie er moet zijn: compact, makkelijk in bediening en voorzien van uitgebreide moderne features.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
De Nikon 1 V3 is het topmodel van het Japanse bedrijf op het gebied van de systeemcamera. En dat merk je aan alles. De camera oogt professioneel, maakt kwalitatief hoogwaardige foto's en heeft zo'n beetje iedere moderne functie die je van een apparaat als deze verwacht. Maar met een adviesprijs van meer dan 850 euro (!) ben je wel een flinke duit kwijt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
6,6
Geen prijzen
De Nikon 1 J4 is er voor de fotograaf die niet wil verdrinken in een stortvloed aan instellingen en menustructuren. Het levert een heldere, compacte systeemcamera op, die ook nog eens voorzien is van een moderne look-and-feel. De beeldkwaliteit is mede dankzij de hoogwaardige sensor die ook in de Nikon 1 V3 zit gewoon prima en de scherpstelling is zoals we die van Nikon 1-camera's gewend zijn: lekker rap. Zoek je niets geks, maar wil je wel objectieven kunnen wisselen, dan is dit een aardige keuze. Niets meer, niets minder.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
6,4
Geen prijzen
Wil je een rappe, stijlvolle systeemcamera met verwisselbare lens? Dan is de 1J3 jouw keuze. Bedenk wel dat deze camera niet het meest geschikt is om razendsnel instellingen te wisselen. De Nikon 1J3 mist een aantal onderdelen die de gevorderde fotograaf gaat zou willen hebben. Een viewfinder of accessoire schoen had de 1J3 al gelijk een stuk functioneler gemaakt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review

Systeemcamera: de populairste merken