Volg ons
Bekijk de video
Dossier: Alles over de iPad
Koopgids: Wat heb je aan de iPad

Dossier: alles over de iPad

21 april 2010 door Ron Smeets, MobileCowboys.nl
Nog nooit werd een product gehyped zoals dit. De iPad is het nieuwste pareltje van Apple. Volgens Steve Jobs en kornuiten kun je met deze tablet-pc praktisch alles. Maar wat is het nu eigenlijk precies? En heb je er wat aan? BesteProduct.nl stelde dit uitgebreide dossier voor je samen.

Review Apple iPad
Ron Smeets van MobileCowboys testte de Apple iPad zeer uitgebreid. Zijn conclusie: het apparaat is stijlvol, gebruiksvriendelijk en zeker de moeite waard om eens mee te spelen. Maar de hamvraag blijft: wie gaat 'm kopen? Check de extra lange video review van de iPad.

- Video: Review iPadWat is een iPad?
De iPad is een tablet-pc. Dat klinkt nogal vaag, maar het komt erop neer dat het een apparaat moet zijn wat tussen je smartphone en je laptop in zit. Niet uren zitten pielen op een veel te klein schermpje om je mail te checken en ook niet het gedoe van logge laptoptassen, laders en ingewikkelde menu's. Dat is het idee. Een gebruiksvriendelijk internetdevice, zo omschrijft Ron Smeets de iPad in het filmpje 'Wat is een iPad?'.
- Video: Wat is een iPad?Voordelen van de iPad
Een lange accuduur, een gebruiksvriendelijke menustructuur en het ziet er weer 'Apple-geil' uit. Kortom genoeg voordelen van de iPad. Wil je ze allemaal weten? Check de video!

- Video: Vijf voordelen van de iPadNadelen van de iPad
De kunst van het weglaten: Apple heeft er een abonnement op. De iPhone had geen flash-ondersteuning om filmpjes te bekijken, de iPad ook niet. En een camera? Ook die ontbreekt. Zo maar twee nadelen van de iPad. Wil je er meer weten? Check de video!

- Video: Vijf nadelen van de iPadZijkant van de Apple iPad
De iPad is een veelzijdig apparaat, maar voor wie is het handig?