Volg ons
Alle uitvoeringen (4)

Oral-B Genius 10000N

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Alle prijzen (4) Beschikbaar in 4 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Oral-B Genius 10000N

Voordelen

  • Handige accessoires
  • Poetst zeer krachtig
  • Veel poets-modi
  • Reminders en challenges in de smartphone-app

Nadelen

  • Poetsdetectie werkt slecht
  • Luidruchtig in krachtigste stand

Onze test
Consumententest | op
9,1

Oral-B Genius 10000N: Extreem krachtig poetsen

9 - Score Badge BesteProduct.nl

Voor het ultieme poetsresultaat moet je bij de Oral-B Genius-lijn zijn. De 10000N is de goedkoopste in die reeks, maar je moet er nog steeds aardig wat eurootjes voor over hebben. Voor de gevraagde 130 euro krijg je wel een zeer uitgebreide tandenborstel die er ook nog eens leuk uit ziet. De Genius 10000N komt daarnaast met een grote set accessoires en een uitstekende accu.

Roel is freelance reviewer bij Reshift en daarnaast een professional in microelektronica en biotechnologie. Roel houdt zich bezig met computer hardware zoals videokaarten en monitoren, maar ook andere consumentenproducten komen aan de beurt.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Consumententester
vanaf 126,68
Roel is freelance reviewer bij Reshift en daarnaast een professional in microelektronica en biotechnologie. Roel houdt zich bezig met computer hardware zoals videokaarten en monitoren, maar ook andere consumentenproducten komen aan de beurt.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Consumententester
7,0
Prijs
(Weging 10%)
Op het moment van schrijven kost de Oral-B Genius 10000N een stevige 130 euro. Je krijgt daarvoor een uitstekende tandenborstel, maar wel eentje met veel functies die je niet of nauwelijks zult gebruiken. Zelfs met het uitgebreide pakket aan accessoires (drie borstels, een telefoonhouder, een uitgebreide standaard en een reis-etui) is het moeilijk om de hoge prijs te rechtvaardigen. Wil je echter het beste poetsresultaat dat Oral-B te bieden heeft, dan is dit de beste keus.
9,0
Mogelijkheden
(Weging 15%)
In de basis hoeft een tandenborstel natuurlijk niet meer te doen dan het poetsen van je tanden, maar Oral-B laat zien dat er veel meer nuttige functies zijn. Denk dan niet alleen aan zes verschillende poets-modi variërend van zeer krachtig tot heel zachtjes, maar ook Bluetooth voor verbinding met een smartphone-app. In deze app kun je je poetsritueel bijhouden, reminders inschakelen en zelfs challenges voltooien. Door de smartphone met behulp van de telefoonhouder aan de spiegel te bevestigen, laat de app zelfs zien welke tanden je al genoeg hebt gepoetst en welke nog wat aandacht nodig hebben. Helaas werkt de tracking van de tandenborstel niet zo goed waardoor de app regelmatig de verkeerde tanden registreert en de functie je dus eerder slechter dan beter laat poetsen.
10,0
Poetsresultaat
(Weging 35%)
Voor het beste poetsresultaat moet je ongetwijfeld bij de Genius-lijn van Oral-B zijn. De kracht en snelheid van de motor is ongeëvenaard met maar liefst 48000 pulsaties per minuut. Uiteraard is het uiteindelijke resultaat sterk afhankelijk van de gekozen borstels en de modus die je activeert, maar ook de minder krachtige modi kunnen je helpen het gewenste poetsresultaat te behalen. De smartphone-app kan je daarnaast helpen met consequent poetsen als je regelmatig vergeet je ivoor te borstelen door middel van reminders en challenges. Zoals gezegd is de visuele begeleiding met behulp van de smartphone-camera wel zeer matig, dus die kun je het beste over slaan.
9,0
Gebruiksgemak
(Weging 20%)
Met zo veel functies zou je denken dat de tandenborstel in een ingewikkeld apparaat is veranderd, maar dat is gelukkig niet het geval. De Genius 10000N is prima zonder smartphone-app te gebruiken waardoor hij niet veel anders is dan een reguliere tandenborstel. Er zijn twee knoppen: eentje waarmee de tandenborstel wordt in- en uitgeschakeld en een knop waarmee je door de verschillende modi kunt bladeren. Gebruik je wel de smartphone-app, dan is het snel duidelijk dat die ook eenvoudig is om te gebruiken. Aan het begin kan hij een beetje onoverzichtelijk ogen, maar na twee keer poetsen heb je de belangrijkste functies zo gevonden. Het opzetten van de smartphone in de spiegelhouder is wel een beetje onhandig, maar gezien de beperkte functionaliteit kun je die bijvoorbeeld beter in de auto gebruiken.
9,0
Accu
(Weging 10%)
De accu van de 10000N gaat na volledig opladen ongeveer een week mee (twee keer per dag, twee minuten poetsen). De accuduur is sterk afhankelijk van het gekozen poetsprogramma, dus het kan zomaar zijn dat jij langer of juist minder lang kunt doorpoetsen. De accuduur is dus voldoende voor een weekje vakantie (hij kan mee in het handige reis-etui), maar als je langer weg gaat moet toch het kabeltje mee.
7,0
Vormgeving / geluid
(Weging 5%)
De Oral-B Genius 10000N is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, wit, goud en paars. Het zwarte model komt met opzetborstels die van dezelfde kleur zijn voorzien, maar helaas kan ik die niet in de supermarkt vinden. Het ziet er in ieder geval indrukwekkend uit en het geheel voelt oerdegelijk aan. De kleur van de lichtgevende ring kan aangepast worden. Dat is leuk, maar niet heel nuttig. Met maximaal 10500 rotaties per minuut ligt het redelijk voor de hand, maar deze tandenborstel is duidelijk niet stil. Uiteraard is ook de geluidsproductie weer afhankelijk van de gekozen poetssnelheid, dus met name in de hoogste stand maakt de tandenborstel relatief veel geluid.
10,0
Accessoires
(Weging 5%)
De Oral-B Genius 10000N komt met een draadloze oplader en een opzetstukje voor die oplader waar verschillende borstels in kunnen worden opgeborgen. Daarnaast krijg je een reis-etui die ook als oplader functioneert, meerde opzetborstels en een telefoonhouder.

9,1
Eindscore test
Oral-B Genius 10000N

Reviews van de Oral-B Genius 10000N

Gemiddelde score gebruikers

8,8
De Genius 10000N Tandenborstel van Oral-B wordt door 118 gebruikers met een gemiddelde van 8,8 beloond. Dat is een zeer goede score. De Oral-B voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
9,0
Ik gebruik deze elektrische tandenborstel nu al ...
Door SonjaL op 30-11-2019

Ik gebruik deze elektrische tandenborstel nu al enkele weken en ben hier echt zeer tevreden over. Hij heeft verschillende standen en ook verschillende snelheden. Zo heb je ook een stand om je tong te reinigen. De batterij gaat lang mee en hij is lichter dan mijn vorige elektrische tandenborstel. Het lampje geeft aan wanneer je te veel druk uitoefent en je kan hem koppelen met de applicatie op je smartphone. Ik heb dit toestel gratis mogen ontvangen om te testen en is zeker een aanrader!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
De Oral-B elektrische tandenborstel Genius X 20100S ...
Door VDelphine op 18-11-2019

De Oral-B elektrische tandenborstel Genius X 20100S roosgoud, die ik ontving om te testen, heeft een prachtig design en ziet er kwalitatief goed uit. De poetscoaching die de app voorziet is erg fijn. Voordien had ik veel last van bloedend tandvlees wat nu erg geminderd is doordat de tandenborstel aangeeft wanneer ik te veel druk uitoefen. Er zitten 4 programma’s op de Oral-B zodat je steeds een goed poetsprogramma hebt voor je tanden. Na werkelijk elke poetsbeurt voelt mijn gebit schoon en gereinigd aan. Schakelen tussen deze verschillende standen kan enkel wanneer je aan het poetsen bent wat best onhandig is. Soms heeft de app ook wat moeite met het correct herkennen van het gebied dat je aan het poetsen bent. Zelf merk ik dat ik de app niet consequent gebruik maar het blijft leuk dat de tandenborstel zoveel verschillende functies biedt. Verder is de tandenborstel is heel gemakkelijk mee te nemen op vakantie. De batterijduur gaat lang mee en het is voorzien van een opbergdoos die zowel je tandenborstel als je telefoon oplaadt. Omdat ik frequent reis vind ik dit niet geheel onbelangrijk. Zelfs al ga je een week weg kan je de oplader achterwegen laten. De tandenborstel is wat aan de prijzige kant maar is uiteindelijk wel in overeenstemming met wat het te bieden heeft.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
De Oral-B genius is echt een luxe ...
Door Momoftwo op 15-11-2019

De Oral-B genius is echt een luxe tandenborstel. Mijn vorige tandenborstel was ook van Oral-B maar toch merkte ik onmiddellijk een groot verschil. Mijn tanden zijn veel properder en deze tandenborstel poetst veel krachtiger. Ik gebruik hem nu een week en ben er zeker van dat ik nog niet al zijn opties ken. Allereerst ziet de tandenborstel er erg leuk uit. De orchid Purple kleur is origineel en zou ik waarschijnlijk zelf niet kiezen (ik heb het product gratis ontvangen om te testen) maar ik ben er erg blij mee. Ook het etui ziet er leuk uit. Je krijgt erg veel accessoires bij de tandenborstel. Een mooi etui waarin je tandenborstel en gsm kan opladen. Ook een houder om je gsm mee aan de spiegel te bevestigen en een houder om verschillende borsteltjes in te plaatsen. Je hebt verschillende standen, ook één voor gevoelige tanden en zelfs een stand om je tong te reinigen. Elke 30 seconden krijg je een trilling om naar het volgende kwadrant te gaan of je kan instellen dat de tandenborstel na 2 minuten trilt wanneer je klaar bent met poetsen. Daarnaast kan je via bluetooth connecteren met de Oral-B app. Hier kan je de kleur van de ring kiezen (leuk maar geen noodzakelijkheid) en kan je zien hoe lang je aan het poetsen bent en via gezichtsdetectie welke kwadranten je al goed gepoetst hebt en welke nog niet voldoende. Nadeel vind ik hier wel dat mijn gezicht vaak niet herkend wordt ook al bevindt dit zich duidelijk voor de camera. Voordeel aan app is dat ik langer en beter ga poetsen om goede resultaten te behalen. Je kan via de app ook herinneringen instellen om je eraan te doen denken om je tong te reinigen, te flossen.. Samengevat een erg goede tandenborstel met veel opties maar voor mij persoonlijk iets te duur om zelf aan te kopen.

- - -

In bezit:
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ik heb de tandenborstel nu ongeveer 1 ...
Door Heidi S op 13-11-2019

Ik heb de tandenborstel nu ongeveer 1 week gebruikt en ik was er al van de eerste dag super tevreden over. De tandenborstel heeft 6 verschillende standen voor verschillen poetstechnieken en voor verschillende zones (tanden, tong). Mijn tanden voelden na de eerste keer al veel gladder en schoner aan, zelf met de sensitieve/gevoelige stand. De extra polish stand leverde al na enkele dagen duidelijke wittere tanden op, wat ik echt niet had verwacht. Ik had helemaal geen last van bloedend tandvlees. De tandenborstel wordt geleverd met heel veel extra accessoires, nl. een handig opbergbakje voor de borstels die niet gebruikt worden, een heel mooie reis-etui met ‘ingebouwde’ oplader, een losse oplader en een houder voor je telefoon die je op de spiegel kunt plakken om met de app te werken. Eigenlijk heb je al die extra accessoires niet echt nodig want je kunt ook gewoon je tanden poetsen met de borstel alleen. De reis etui heeft een heel mooi design en is heel gemakkelijk om mee te nemen en heel stevig. Er zit een app op de telefoon, die je kunt gebruiken als je de telefoon met de bijgeleverde standaard aan de spiegel plakt. Op deze manier kun je goed zien welke zones (6 stuks in de app) je voldoende hebt gepoetst. Als je die gebruikt merk je pas hoe slecht je soms poetst of hoe gemakkelijk je sommige zones vergeet. Ik was verrast dat ik de tandenborstel eens gratis mocht proberen en ik blijf die zeker gebruiken. Gedaan met een gewone tandenborstel.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
De genius 10.000 white is een tandenborstel ...
Door Kees01 op 1-11-2019

De genius 10.000 white is een tandenborstel met vele functies en poetsstanden. Persoonlijk gebruik ik altijd de normale poetsstand, maar er is een stand voor witte tanden, tandvleesmassage en tongreiniging. De tandenborstel wordt geleverd met een mooie reisetui, welke tevens kan dienen als oplader. Via een bluetooth verbindingen kan je de borstel koppelen aan een app op je mobiel. Je ziet dan welke gebieden je gepoetst hebt en hoelang je poetsbeurt duurt. Leuk voor een keer, echter gaat niemand dit dagelijks gebruiken. Oral-B claimt dat deze tandenborstel 2 weken meegaat, echter is de tanden borstel na een 1 in de normale poetsstand wel toe aan een oplaadbeurt. Ik heb het geluk dat ik deze tandenborstel gratis heb mogen testen. Conclusie: Prima tanden borstel, met veel functies. Echter denk ik dat hij toch wat te prijzig is voor zijn werking.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Deze mooie tandenborstel is fijn in het ...
Door Sabrina H op 21-10-2019

Deze mooie tandenborstel is fijn in het gebruik. De batterij gaat lang mee. hij heeft een mooi zwart design. Door de meerdere standen waarmee de borstel draait is het fijn om al deze standen te gebruiken voor een optimaal schoon gebit. Je kan zien wanneer de accu bijna leeg is dus dat is erg handig. Ik vind het wel onhandig dat als ik hem op een andere stand wil zetten de borstel blijft draaien. Ik heb dit product gratis gekregen om het te proberen en ben er erg blij mee.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ik heb de tandenborstel nu 2 maanden ...
Door lysanne op 14-10-2019

Ik heb de tandenborstel nu 2 maanden in gebruik en ben erg tevreden. Hij werd geleverd met veel verschillende accessoires zoals een houder waar je meerdere borstels in kan opbergen, een reis case met usb oplader voor bijv. je smartphone. Hij heeft veel praktische opties, al vind ik de verschillende standen niet heel erg handig om uit elkaar te houden wat nou waarvoor is. Wel heeft hij een handige app en geeft de tandenborstel een signaal na iedere 30 seconden en rood licht bij te hard drukken. Ik heb deze tandenborstel gekregen om uit te testen en zou dit product zeker aanbevelen. Ik twijfel een beetje of ik de prijs niet te hoog vind, maar dat komt omdat het per winkel heel erg verschilt.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

8,0
Wat een onwijs prettige tandenborstel is dit! ...
Door Clint op 10-10-2019

Wat een onwijs prettige tandenborstel is dit! De tandenborstel beschikt over diverse functies waardoor het tandenpoetsen nog leuk wordt ook. Zo kan je tijdens het poetsen de app op je telefoon gebruiken en de telefoon in de houder plaatsen die bijgeleverd is. Ik heb deze tandenborstel ontvangen om uit te testen. Zeer tevreden over dit product. Voor mijn werk reis ik veel en is de etuicase ideaal. Ik kan mijn telefoon en tandenborstel tegelijk opladen. Top!

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

8,0
Een hele fijne tandenborstel, poetst zeker schoner ...
Door JannySa op 29-9-2019

Een hele fijne tandenborstel, poetst zeker schoner dan de elektrische tandenborstel die ik laatst zelf heb gekocht. De batterij gaat veel langer mee, dus je hoeft hem niet zo snel op te laden. Dit geeft hij ook aan op de tandenborstel, daar zitten lampjes op dus dan weet je wanneer hij aan de lader moet. Deze tandenborstel heb ik gekregen, weet niet of ik zelf zoveel geld wil uitgeven voor een tandenborstel. Maar hij poetst echt wel veel schoner, je tanden voelen echt veel gladder aan. Had dit eigenlijk niet verwacht. Ook zit er een bluetooth verbinding op zodat je met de app die ervoor beschikbaar is op je telefoon het poetsgedrag kunt bijhouden. Kortom een hele goede en fijne tandenborstel.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik heb altijd een simpeler model van ...
Door patriciak op 28-9-2019

Ik heb altijd een simpeler model van Oral-B gehad en was er altijd wel tevreden over maar deze is echt geweldig! Hij heeft verschillende programma's van zacht naar whitening hard en er gaat altijd eentje tussen zitten die goed bij je gebit past! En heb het idee dat hij mijn tanden nog beter en grondiger schoonmaakt. Verder ben ik ook heel aangenaam verrast dat de bijgeleverde opbergdoosje zo luxe aanvoelt en zelfs een USB oplaad mogelijkheid heeft, zo heb je tijdens het reizen altijd een oplaad mogelijkheid, en dat zelfs de opzetborstels zwart zijn! Staat super in de badkamer! Wat ik ook leuk vind is dat je met de app de kleur van het lampje in de borstel kan aanpassen en zelfs kan zien waar je precies moet poetsen door de bluetooth verbinding met je telefoon. Echt een hele fijne borstel en ik ben blij dat ik hem heb mogen ontvangen om te testen want hij overtreft mijn verwachtingen. De prijs is wat aan de hoge kant maar voor al die opties en leuke snufjes heb ik het er wel voor over, en gok dat je dan ook wat minder tandartskosten zult hebben door de poetskracht dus op lagertermijn juist voordelig!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Oral-B Genius 10000N
Gemiddelde score redacteuren
8,8
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Oral-B Genius 10000N
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
8,8
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
8,8
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Oral-B Genius 10000N.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Oral-B Genius 10000N? Onze eigen test van de Genius 10000N staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
TEST / Oral-B Genius 10000N : la connectivité pour des brossages affinés
8,0
19-1-2019
Lesnumeriques.com

La brosse à dents électrique Genius 1000N d'Oral-B est une BDE connectée qui en propose beaucoup. Trop peut-être si l’on désire simplement bénéficier d’un outil efficace pour mieux se brosser les dents. Si l’on souhaite utiliser toutes les fonctions et possibilités offertes par son application, la 10000N impose une démarche véritablement engagée et très attentive. Certains apprécieront, voire en auront besoin, d’autres reporteront leur choix sur une BDE moins évoluée.

Lesnumeriques.com
Oral-B Genius 10000N: Extreem krachtig poetsen
9,1
20-3-2020
BesteProduct.nl

Voor het ultieme poetsresultaat moet je bij de Oral-B Genius-lijn zijn. De 10000N is de goedkoopste in die reeks, maar je moet er nog steeds aardig wat eurootjes voor over hebben. Voor de gevraagde 130 euro krijg je wel een zeer uitgebreide tandenborstel die er ook nog eens leuk uit ziet. De Genius 10000N komt daarnaast met een grote set accessoires en een uitstekende accu.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
9,5
Prijs / kwaliteit
We kunnen op het eerste oog de Oral-B Genius 10000N aanbevelen om te kopen. We hebben nog niet veel experttesten verzameld maar voorlopig blijkt dat je voor € 126,68 zeer veel waar voor je geld krijgt.
expertscore
8,8
laagste prijs
€ 126,68
prijs/kwaliteit
9,5

Laagste prijzen Oral-B Genius 10000N


Oral-B Genius 10000N uitvoeringenSpecificaties van Oral-B Genius 10000N

Functies

Poetsstand
standaard/clean , sensitive , grondige reiniging , gum care , whitening
Snelheid instelbaar
Ja
Pulserende bewegingen
48000 per minuut
Poetsbewegingen
10500 per minuut

Extra's

Kinderborstel
Nee
Extra Body
Ja
Kleuren
zwart , wit , Roségoud , paars
Elektrische flosser
Nee
Monddouche
Nee
3D-effect
Ja
Timer
Ja

Opladen

Laadstation
Ja
Bedrijfstijd
48 min.
Oplaadtijd
12 uur

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
80314055 , 80325206 , 4210201204268 , 80314126 , 80326263 , 80313041 , 4210201202851 , 36012228012
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2018 , 2019
Releasedatum
August 2018 , July 2019 , December 2018 , March 2019 , November 2018
EAN
4210201202981, 4210201202998 , 4210201251569 , 4210201251552 , 4210201204268 , 4210201203063 , 4210201203070 , 4210201203759 , 4210201261605 , 4210201261599 , 4210201202103 , 4210201202110 , 4210201202851 , 4210201261902
Terugslagfunctie
Ja
Type/soort
elektrische tandenborstel
Afmetingen (H x B x D)
25,3 x 10,2 x 23,5 cm

Extra

Kleur(en)
zwart , wit , Roségoud , paars
Fabrikant kleur(en)
zwart , wit , rosé goud , paars

Overig

Overige bijzonderheden
USB-reisetui, Smartphone houder
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
4
Beoordeling experts
8,8
Beoordeling consumenten
8,8
Prijs / kwaliteit
9,5