Volg ons

Oral-B tandenborstels vergelijken

Oral-B logo
Een tandenborstel van Oral-B kopen? Bekijk alle verkrijgbare tandenborstels van Oral-B in het onderstaande overzicht. Klik op de tandenborstels om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
271 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Elektrische tandenborstel: in 6 stappen kies je de beste
Een uitgebreide koopgids voor elektrische tandenborstels. Met uitleg over de technieken en tips voor het kopen van een tandenborstel.
Lees de koopgids

Best geteste tandenborstels door BesteProduct.nl


Meest recent geteste tandenborstels van Oral-B door BesteProduct.nl

8,1
De Oral-B Pro 2 is een uitstekende keus voor iedereen die een goede tandenborstel zoekt zonder de hoofdprijs te willen betalen. Het aantal verschillende functies en de selectie accessoires vallen tegen, maar in ruil daarvoor krijg je een kwaliteitsproduct dat er ook nog eens leuk uit ziet. Voor ongeveer 46 euro is het absoluut een aanrader.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 112 reviews
Lees de hele review
7,8
Tandenborstels met apps zijn natuurlijk superleuk en handig. Maar daar betaal je ook een behoorlijk bedrag voor. Gelukkig zijn er ook nog goedkopere modellen, waarmee je tanden net zo schoon en fris aanvoelen na een poetsbeurt. Zoals bijvoorbeeld deze Pro 2000N van Oral-B. Hij geeft je een waarschuwing als je te hard drukt, een trilsignaal als je van kant moet wisselen en met een volle batterij kun jij maar liefst 2 weken ongestoord tanden poetsen. Hoe fijn is dat? En als je dan kijkt dat je voor de Pro 2000N nog geen 5 tientjes betaalt, vind ik dat dit model zeker wel een kooptip verdient.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
Zoals de naam al doet vermoeden, moet deze elektrische tandenborstel van Oral-B nogal een Genius zijn. En ik moet zeggen, een elektrische tandenborstel die jou middels je front camera door je gebit navigeert. Adviseert waar je het best nog even kunt poetsen en welke gebieden je niet mag overslaan… is best wel geniaal. Ik ben dan ook meer dan tevreden over de mogelijkheden, de functies en tevens ook het poetsresultaat dat je met deze borstel hebt. Wat een heerlijk schoon en fris gevoel. Alsof je net van de tandarts komt. 130 euro is natuurlijk wel even een ander bedrag. Zeker als je nog niet eens gewend bent om elektrisch te poesten. Maar ik kan je verzekeren, het is de investering zeker waard. Het zijn toch je tanden he. Vandaar, van mij een dikke kooptip!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,7
De Oral-B Pro 4900 heeft maar liefst 3 borstels: voor flossen, whitening en sensitive clean. Ook heeft het apparaat verschillende standen om 'm te gebruiken. Het vergt even tijd om de gehele routine uit te voeren, maar het resultaat is een frisse mond, schone tanden en een algeheel beter verzorgd gebit. Wanneer je de borstel goed gebruikt, dus niet te hard drukt, heeft hij een verzorgende werking en reinigt hij je gebit met een prettige druk.
Kelly Hendriks
Kelly Hendriks
Amstelveen • 17 reviews
Lees de hele review

Tandenborstel: de populairste merken