Volg ons

Oral-B tandenborstels vergelijken

Oral-B logo
Een tandenborstel van Oral-B kopen? Bekijk alle verkrijgbare tandenborstels van Oral-B in het onderstaande overzicht. Klik op de tandenborstels om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
339 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Elektrische tandenborstel: in 6 stappen kies je de beste
Een uitgebreide koopgids voor elektrische tandenborstels. Met uitleg over de technieken en tips voor het kopen van een tandenborstel.
Lees de koopgids

Best geteste tandenborstels door BesteProduct.nl


Meest recent geteste tandenborstels van Oral-B door BesteProduct.nl

9,1
Voor het ultieme poetsresultaat moet je bij de Oral-B Genius-lijn zijn. De 10000N is de goedkoopste in die reeks, maar je moet er nog steeds aardig wat eurootjes voor over hebben. Voor de gevraagde 130 euro krijg je wel een zeer uitgebreide tandenborstel die er ook nog eens leuk uit ziet. De Genius 10000N komt daarnaast met een grote set accessoires en een uitstekende accu.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
9,0
De meest uitgebreide poets-ervaring vindt je overduidelijk bij Oral-B. De Genius X is van alle moderne snufjes voorzien zoals Artificial Intelligence die jouw poetsgewoontes moeten verbeteren. Die Artificial Intelligence kost in ieder geval een hele duit, want de Genius X is maar liefst 50 euro duurder dan de andere Genius-modellen. Wil je enkel het beste van het beste, dan zit je met deze elektrische tandenborstel zeker goed, maar heb je niet zo veel met smartphone-apps, dan zijn er veel goedkopere alternatieven.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,1
De Oral-B Pro 2 is een uitstekende keus voor iedereen die een goede tandenborstel zoekt zonder de hoofdprijs te willen betalen. Het aantal verschillende functies en de selectie accessoires vallen tegen, maar in ruil daarvoor krijg je een kwaliteitsproduct dat er ook nog eens leuk uit ziet. Voor ongeveer 46 euro is het absoluut een aanrader.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,8
Tandenborstels met apps zijn natuurlijk superleuk en handig. Maar daar betaal je ook een behoorlijk bedrag voor. Gelukkig zijn er ook nog goedkopere modellen, waarmee je tanden net zo schoon en fris aanvoelen na een poetsbeurt. Zoals bijvoorbeeld deze Pro 2000N van Oral-B. Hij geeft je een waarschuwing als je te hard drukt, een trilsignaal als je van kant moet wisselen en met een volle batterij kun jij maar liefst 2 weken ongestoord tanden poetsen. Hoe fijn is dat? En als je dan kijkt dat je voor de Pro 2000N nog geen 5 tientjes betaalt, vind ik dat dit model zeker wel een kooptip verdient.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Tandenborstel: de populairste merken