Volg ons

Eurom ventilatoren vergelijken

Eurom logo
Een ventilator van Eurom kopen? Bekijk alle verkrijgbare ventilatoren van Eurom in het onderstaande overzicht. Klik op de ventilatoren om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
534 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste ventilatoren door BesteProduct.nl


Meest recent geteste ventilatoren van Eurom door BesteProduct.nl

7,8
U wilt wind? De HVF 18S-2 levert! De windkracht is ruim anderhalf keer sterker dan die van de andere geteste statief modellen. Een ventilator die zo in de show van Hans Klok kan. Opstijgen doet ‘ie trouwens niet want met ruim 11 kilo staat deze Eurom stevig op de grond. De ventilator is verticaal liefst 350 graden te kantelen, heeft een stoer industrieel design en je koopt ‘m voor een leuk prijsje. Maakt met 62,5dB op de maximale stand wel het meeste geluid en hij kan niet automatisch heen en weer draaien. Voor 50 euro heb je serieus veel wind. Ondanks de herrie de kooptip zeker waard.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
Wat een handig ding, deze Eurom Safe Blade Fan. De ventilator heeft geen beschermende kooi, maar aan de rubberen bladen is bezeren onmogelijk. Is met 6 kilometer een ventilator die niet hard waait, maar voor één persoon prima geschikt is. Bovendien is ‘ie muisstil. Volledig ongeschikt om een woonkamer met een groep mensen te verkoelen, een geweldige optie voor één persoon achter zijn bureau. En voor die twee tientjes hoef je het niet te laten. Kooptip, met aantekening dat je ‘m lekker voor jezelf koopt.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
7,4
De Eurom Vento 16SR oogt misschien een tikkeltje goedkoop, maar presteert goed in onze test. De ventilator beschikt over diverse programma’s, is te bedienen met een afstandsbediening en maakt niet veel lawaai. De windkracht is ruim voldoende en het is opvallend is dat de lucht duidelijk naar het midden gaat. Er is weinig uitwaaiende lucht naar de zijkanten. Het is een prima ‘gemiddelde scorende’ ventilator. Voor de prijs van 50 euro vinden we het best een goede deal.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
7,1
Voor iets meer dan 20 euro haal je de Eurom VTM12 in huis. En eerlijk is eerlijk, deze ventilator ziet er een stuk duurder uit dan een apparaat van twee tientjes. Qua uitstraling zit het dus wel goed. En met de windkracht trouwens ook. Met een maximum van 16 kilometer per uur op een halve meter afstand meten we het hardst waaiende tafelmodel dat we tot nu toe hebben getest. Maar al dat moois komt helaas wel met veel geluid. Het lijkt wel alsof er een klein vliegtuigje opstijgt als de VTM12 aanstaat. Jammer, verder heeft deze Eurom vrijwel alles wat je zou willen in een tafelventilator. Prima verkoeling voor een prachtig prijsje, maar je krijgt de decibellen er gratis bij.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review

Ventilator: de populairste merken