Canon camcorders: beste merk met veel toppers

Door: redactie-besteproductnl | 11 oktober 2007 10:31

Canon camcorders en videocamera’s

11 oktober 2007 - Canon is op het gebied van camera’s een gerenommeerde naam. Niet voor nietskwam Canon eerder dit jaar in een onderzoek van HetBesteProduct al uit de bus alsbeste fabrikant van digitale camera‘s. Ook bij videocamera’s maakt Canon die goede naam helemaal waar.

Hoogste gemiddelde
Al scheelt het slechts één honderdste met de videocamera’s van Panasonic, Canonhaalt het hoogste gemiddelde op het actuele aanbod: een 6,91. 2007 heeft daarbijerg geholpen, want in 2006 kreeg Canon de handen van de redacteuren van de Europesevak- en consumentenbladen nog niet echt op elkaar. Uit de grafiek met de ontwikkelingvan 2004 tot en met 2007 blijkt dat 2006 een jaar was om snel te vergeten. Canonheeft met de kritiek wat gedaan en van 2007 een topjaar gemaakt.


Canon haalt het hoogste gemiddelde van de camcorderproducenten

Camera’s voor de profs
Canon heeft de meeste modellen in huis die geschikt zijn voor de professional. Daarzullen ongetwijfeld ook de goedkopere camcorders van Canon van profiteren. Vergelijkhet een beetje met de automerken die in de racerij indruk maken. Deze techniekenvinden uiteindelijk ook hun weg naar de productiemodellen. De XH-A1 en XL-H1 zijnvan die topproducten die ook door de testers als bijzonder goed werden ervaren.

Meer informatie over Canon's digitale videocamera's


Onderzoek
DeBesteCamcorder 2007


Kies een artikel uit het onderzoek


Tip: Camcorder koopgids