De beste camcorders en digitale videocamera's van 2007

Door: redactie-besteproductnl | 11 oktober 2007 10:54
BesteProduct deed onderzoek naar de beste camcorders van 2007. Canon en Panasonic bleken als beste uit de bus te komen bij videocamera’s.

Onderzoek naar fabrikanten videocamera's

11 oktober 2007 - Het aantal videocamera'sdat op de markt wordt gebracht is groot. Maar welk merk is nu het beste en welkefabrikant maak slechtere camcorders? Om op die vragen antwoord te kunnen geven,heeft HetBesteProduct.nl onderzoek gedaan op basis van bijna 800 testen van videocamera'suit 37 Europese vak- en consumentenbladen. De testen zijn verschenen in de periodevan 2004 tot en met september 2007.


Canon en Panasonic zijn de beste
Een conclusie is duidelijk: Canon en Panasonic maken volgens de deskundigen de bestevideocamera's. Hoe we tot deze conclusie komen en welke producten als beste zijngetest, lees je in de onderstaande artikelen.

Analyse van de producten en merken
We lopen de belangrijkste conclusies even na voor Canon, Panasonic, JVC en Sony

De beste camcorders en videocamera's
Wat zijn de beste digitale videocamera's met een budget van 500, 750 en 1000 euro.En wat zijn de toppers als je meer dan 1000 euro wil uitgeven.

Ook handig: stap voor stap een camera kopen, het complete overzicht
Deze artikelen maken geen deel uit van het onderzoek, maar zijn wel handig als jeeen digitale videocamera of camcorder wil kopen. De belangrijkste aspecten waaropje moet letten, staan in de koopgids voor camcorders en digitale videocamera's op een rij.

Onderzoek
Het hele onderzoek “De beste camcorders en videocamera’s van 2007” is ook beschikbaarals pdf download.

Onderzoek
DeBesteCamcorder 2007


Kies een artikel uit het onderzoek


Tip: Camcorder koopgids