Volg ons

De beste vlakgrillen vergelijken

t/m
233 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste vlakgrillen door BesteProduct.nl


Meest recent geteste vlakgrillen door BesteProduct.nl

7,8
Vlakgrill of pizzaoven? Waarom niet beide, heeft George Foreman gedacht. Met deze 24640 grill bak je naast vlees, vis, groente en tosti’s ook pizza’s met een doorsnee tot 30 cm. Hij is rond, solide en stevig gebouwd, heeft een groot grilloppervlak en is daardoor voor meer eters tegelijk geschikt. Naast de grillplaten krijg je er een bakplaat bij waar je naast pizza’s ook fajita’s en wraps in kunt bereiden. Resultaat van bijvoorbeeld een tosti of vlees is een krokante buitenkant en een lekker malse binnenkant. De hoge aanschafprijs van ruim 100 euro is wat minder te behappen.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
8,0
“Maak de perfecte grillplaat voor steak” zal de opdracht hebben geluid toen de productontwerpers van Foreman de Evolve Precision ontwikkelden. “Het maakt niet uit wat die gaat kosten” werd er nog achteraan geroepen. Nou, dat is gelukt. Voor een tosti koop je deze contactgrill niet, maar liefhebbers van gegrild vlees of steaks in het bijzonder, zullen erg blij zijn met de high-end grill. De meegeleverde kerntemperatuurmeter die je koppelt aan het apparaat is geweldig. Je kan geen steak bereiden die niet klopt. Alle denkbare opties zitten erop; schuiner kunnen zetten, lekbakje, afneembare grillplaten, op temperatuur instellen, een turbo-grill-functie en de genoemde kerntemperatuurmeter. 150 euro ten tijde van het testen is een hoop geld maar je krijgt er een hele goede grill voor terug waar niets meer bij te wensen valt.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
7,5
Deze vlakgrill wordt de ASG90XXL genoemd. Gek genoeg is dit niet de grootste die we van Bestron getest hebben. Daarbij vinden we het oppervlak van 26 bij 14 cm ook niet heel erg XXL. Ook heeft de grill iets meer tijd dan gemiddeld nodig om echt goed op warmte te komen. Het resultaat is desondanks meer dan prima. Vlees is juicy en tosti’s zijn lekker knapperig. De laatste maken we overigens met de grillplaten, niet met de speciale tostiplaten. Dat heeft onze grote voorkeur. Bak je daarnaast ook graag wafels, komt goed uit. Naast tosti- en grillplaten krijg je er ook een set plaatsen voor het maken van twee wafels bij.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
7,9
De Bestron ASW113S is een vlakgrill zonder poespas. Het apparaat beschikt niet over instelmogelijkheden en begint direct met warm worden zodra de stekker in het stopcontact wordt gestopt, maar warm worden dat kan hij. Ondanks zijn compacte formaat weet de ASW113S veel hitte te creëren. Hierdoor zet het apparaat zowel lekkere tosti’s als goed doorbakken vlees op tafel. Door zijn aan de voorzijde ingebouwde afvoer voor vet en uitneembare vaatwasbestendige opvangbakje. Is het apparaat gemakkelijk schoon te houden. Enige denkbare smetje zijn de niet uitneembare platen, maar voor 30 euro hoor je ons niet klagen.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review

Vlakgrill: de populairste merken