Volg ons

AEG Lavamat 76850

Geen prijzen
  • Maximaal vulgewicht: 7,0 kg
  • Energieklasse: a+
Bekijk de specificaties

Reviews van de AEG Lavamat 76850

Gemiddelde score gebruikers

8,2
Inmiddels hebben 131 gebruikers hun mening gedeeld over de Lavamat 76850 van AEG en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Lavamat 76850 vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
7,2
Na amper zes jaar gemiddeld 2 keer ...
Door 120350 op 12-12-2015

Na amper zes jaar gemiddeld 2 keer in de week wassen heeft de elektronica het begeven. Nog geen 700 keer wassen van de beloofde 3500 wasbeurten die de machine zou moeten kunnen meegaan. Volgens de reparateur een veelvoorkomend probleem bij AEG. Kosten voor een reparatie komen dicht in de buurt van een nieuwe. Dat wordt heel verassend geen AEG meer.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,0
Machine sinds 2009 in gebruik. <br/>sinds korte tijd ...
Door Joske 40 op 11-7-2015

Machine sinds 2009 in gebruik.
sinds korte tijd strepen in de was en stinken.
machete totaal vervuild en krijg je niet proper gemaakt door de vele plooien.
kwalitatief toch een stuk minder dan miele dewelke we 30 jaar gehad hebben.
je hoort me al komen de volgende terug en miele.

service van aeg is gewoon niks.
hebben nog een condens droger gehad, deze na 1 jaar al buiten gegooid. was geraakte niet droog.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

5,4
Sinds januari 2009 in het bezit van ...
Door luchies op 5-10-2014

Sinds januari 2009 in het bezit van deze machine en vandaag vervangen. Nog geen 6 jaar heeft ie ons gezin van de vuile was geholpen en niet tot onze tevredenheid. Een rand om de trommer met plastic en metaal is een aantal jaren geleden volledig verpulverd in de rest van de machine terechtgekomen. Laat grijze strepen na op de schone was, regelmatig foutcodes, stinken, terwijl er geen verstopping is. We hebben besloten om er geen voorrijkosten en reparatiekosten in te stoppen omdat we geen vertrouwen in deze machine hebben. Echt jammer, een wasmachine moet langer meegaan, het is ook geen goedkope.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

2,6
machine gekocht september 2008. hij heeft het ...
Door User024 op 30-3-2014

machine gekocht september 2008. hij heeft het altijd goed gedaan tot nu (maart 2014). De machine maakte een raar geluid en er kwamen roeststrepen in de was en een vieze ijzerachtige stank.

Diagnose: lagers versleten. De lagers blijken geplakt te zijn in de kunststofkuip waarin dan weer de rvs trommel zit. Dus de lagers kunnen alleen met kuip en trommel samen worden vervangen.

Diagnose is dus: TOTAL LOSS.

Machine dus vervangen. Toch weer voor een AEG (L72670FL) gekozen, onze derde AEG, want ik denk dat dit toch een individueel geval van pech is en onze vorige ging wel 10 jaar mee. De nieuwe is een A+++ dus wast goedkoper en is ook 1600 toeren en 7 kg.

AEG is niet zo duur, kost de helft van een Miele en de energiebesparing doet ook wat.

Mensen die blij zijn dat ze 20 jaar met een Miele doen, realiseren zich niet hoeveel stroom het gebruik van een oude wasmachine inmiddels kost en dat het ook enkele tientjes per jaar kan schelen, als je een nieuwer, zuiniger model aanschaft.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

1,2
Wij hebben erg veel pech met deze ...
Door winnifred op 11-3-2013

Wij hebben erg veel pech met deze machine! en zijn erg telleur gesteld in AEG!!! Na 45 maanden de machine netjes gebruikt te hebben, is er een laager stuk, de reperatie kost ongeveer 600euro,Wij zijn erg boos!Het schijnt een productie fout te zijn van dit type!!! maar wij draaien hierdoor voor de kosten op??? Sterk af te raden dus!!
Ook las ik net op eerdere reviews over de strepen in de was, ook dit probleem herken ik!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

1,8
5 jaar in bezit en absoluut ontevreden ...
Door RiJans op 2-3-2013

5 jaar in bezit en absoluut ontevreden over de machine én de wasresultaten. De machine wordt vrijwel dagelijks gebruikt door ons gezin van 3 personen. We belasten de machine nooit zwaar en centrifugeren meestal op 1200 toeren. Machine begon al na 2 jaar allerlei kuren te vertonen. Geeft veel foutmeldingen, E10, E12, E40. Programma's die er halverwege mee stoppen, waarna het apparaat de resterende tijd blijft zoemen en vervolgens het programma afsluit.. En dan de wasresultaten: de was komt er vaak met strepen uit. Dit is een onbetrouwbaar apparaat en wij zijn er helemaal klaar mee en zijn op zoek naar een goede vervanging.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

5,8
Wij zijn een gezin van 5 personen, ...
Door Nyn op 12-10-2012

Wij zijn een gezin van 5 personen, met een AEG lavamat. Na een jaar begon deze machine al kuren te vertonen. Drie piepjes en niets werkte meer, E 40, pompding gecheckt, zat niets klem. Reparatieservice gebeld, konden pas na drie weken een afspraak krijgen en zouden zelf kosten moeten betalen. Na een week nog eens geprobeerd de boel aan de gang te krijgen en nog eens en nog eens en ineens liep hij weer als een zonnetje. Reparatie afgebeld. Afijn, dit gebeurde in het tweede jaar nog een keer of vier. Na twee jaar begaf de deursluiting het, doorgebrand waarbij we, volgens de (niet AEG) monteur heel erg blij mochten zijn dat er geen brand was uitgebroken! Hij heeft de sluiting vervangen voor 50 euro. Nu, na 2,5 jaar, geven we de machine maar op en kopen een goedkope in de AA klasse... We zijn helemaal klaar met AEG en dit apparaat, we kochten hem omdat we er van uit gingen dat we er zeker 5 jaar mee zouden doen en nu heeft hij met moeite de 2,5 jaar gehaald! Hij heeft overigens wel goed gewassen, op af en toe strepen uit de manchet na.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

5,0
Fam Kimman
3-4-2012
"Redelijk...."

Na al eerder een paar storingen gehad te hebben valt de trommel compleet naar beneden door een doorgesleten plastic oog op de trommel. De ophangveer is er simpelweg doorheen gesleten. We hebben de veer aan het gat er langs bevestigd en op de behuizing een gat naar voren verzet. Tot op heden werkt het....

- - -

Sterke punten: Stil.
Zwakke punten: Storing gevoelig.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

6,6
Hallo, <br/>deze nacht tijdens een wasprogramma met ...
Door Stefan janssens op 14-11-2010

Hallo,
deze nacht tijdens een wasprogramma met een AEG 76800 (5.5 jaar), een ouder broertje van dit type is onze hoofdzekering gesprongen.
De rubber is volledig verwrongen en de trommel sleept ergens tegen. Ik heb dan even de bovenplaat eraf gevezen en de conclusie is dat er één veer van de trommelophanging gewoon door de plastieke ophanging is gesleten.
Wat een waardeloos machine voor deze prijs. Waarschijnlijk is dit het gevolg van het al eerder vernoemd rodeoeffect van deze machine.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

3,6
---------- update review, 08-06-2010 ---------- <br/>Ronduit slecht apparaat ...
Door T.Hoffmann op 8-6-2010

---------- update review, 08-06-2010 ----------
Ronduit slecht apparaat waarover ik enige tijd geleden een erg negatieve review plaatste.
De aanpassingen door een monteur van AEG hebben weinig of niets geholpen.
In overleg met de leverancier werd er een andere machine geplaatst. Ik moest 50 euro bij betalen voor een Miele en alle ellende is voorbij. Deze machine staat als een huis en doet stil en goed zijn werk.
Met veel dank aan de fa. Leeuw Euronics uit Borger die dit keurig hebben opgelost!

---------- 1e review, 15-01-2010 ----------
Nooit problemen gehad met vorige AEG van 10 jaar oud en daarom weer voor dit merk gekozen Heb de machine sinds juli 2009. DRAMA ! ELLENDE!
Kleine wasjes of grote was, langzaam of snel centrifugeren het ding gaat tekeer als een mechanische rodeo stier!!!
Al 3 x monteur geweest die niets kan vinden maar vandaag of morgen slaat de trommel de hele machine aan gort. AEG beweert dat het ding niet (zoals hier) op een laminaatvloer mag staan maar alleen op een harde ondergrond zoals een betonvloer. Dit zou ook in de gebruiksaanwijzing vermeld staan. Hierover is echter niets te vinden. Integendeel, men adviseert zelfs een rubbermat (=zacht) onder de machine te leggen als deze geplaatst is op een tegel-of betonvloer. Bij plaatsing op vloerbedekking (=zacht) is het advies de pootjes verder uit te draaien om de lucht circulatie te verbeteren..... Binnenkort komt er een monteur van AEG. Tijdens het maken van de afspraak kreeg ik de waarschuwing dat de monteur kosten in rekening gaat brengen indien hij ziet dat de machine op een laminaat vloer staat. Moet eigenlijk de gelegenheid krijgen om de directie van AEG met een stuk van die vloer op de vingers te tikken en nadien vragen of dat ook zacht was.
CONCLUSIE!! NIET KOPEN! ECHT WAARDELOOS APPARAAT.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviewsSpecificaties

Algemeen
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+
Energieverbruik per cyclus
1,19 kWh
Afmetingen (H x B x D)
85 x 60 x 60 cm
EAN
5907580672304
Website
-
Kleuren
wit
Uitvoering
voorlader
Type motor
koolborstelloze motor
Aansluitwaarde
2,2 kW
Vulopening
30 cm
Kleur deur
Zilver
Inbouw
Nee
Was-droogzuil mogelijk
Ja
Non-stop was-droog programma
Nee
Wasdroogcombinatie
Nee
Deurscharnieren
links
Geschikt voor onderbouw
Nee
Energie- en waterverbruik
Energieklasse
A+
Energieverbruik per cyclus
1,19 kWh
Energiekosten per jaar
0 euro
Waterverbruik per cyclus
45 liter
Energiebesparing
Nee
Warmwateraansluiting
Nee
Gebruiksgemak
Beladingsherkenning
Ja
Bedieningspaneel
Nederlands
Uitgestelde start
Ja
Spoelstop
Ja
Waterbeveiliging
Ja
Wassen
Vulgewicht
7 kg
Wasresultaat
A
Wasprogramma's
handwas/wol, kort/snel
Halve belading
Ja
Drogen
Droogresultaat
A
Toerental
1600 RPM
Balanssysteem
Ja
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
-
Beoordeling consumenten
8,2
Prijs / kwaliteit
-