Volg ons

Inventum waterkokers vergelijken

Inventum logo
Een waterkoker van Inventum kopen? Bekijk alle verkrijgbare waterkokers van Inventum in het onderstaande overzicht. Klik op de waterkokers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
886 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste waterkokers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste waterkokers van Inventum door BesteProduct.nl

7,9
De Inventum HWD722 is een uitstekend alternatief op een traditionele waterkoker als je af en toe één of twee kopjes heet water nodig hebt. Vul je met enige regelmaat een theepot, dan is dit apparaat misschien minder geschikt. Doordat je nooit te veel water verwarmt zoals dat vaak het geval is bij een waterkoker, bespaart dit apparaat mogelijk veel energie. Ook is het mogelijk om de temperatuur van het water in te stellen, maar helaas is de temperatuurindicatie op de knop niet erg accuraat. Het waterreservoir kan met 2.2 liter water gevuld worden, waarvan er netto ongeveer 1.7 liter gebruikt kan worden tot het minimumniveau bereikt is. Dat is ruim voldoende en kan eenvoudig bijgevuld worden.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,5
De Inventum HW717G is een vrij grote waterkoker met een inhoud van 1,7 liter. Mede hierdoor ligt hij wel zwaar in de hand. Hij heeft een grote vulopening en een duidelijk waterpeil, dat goed op het glas is af te lezen. Het waterpeil staat aan beide zijden van de kan en is dus voor zowel links- als rechtshandigen te gebruiken. Door het glas is de waterkoker wel breekbaar en wordt hij na het koken ook gloeiend heet. Hieraan kun je je gemakkelijk branden. Tijdens het koken brandt er een mooie blauwe ring aan de binnenzijde zodat goed duidelijk is dat hij aanstaat. Voor een liter water heeft hij ruim 3,5 minuten nodig, hij is dus best snel klaar. Wel een nadeel na het koken is dat het glas aan de binnenzijde nat blijft, daarom zet ik hem na gebruik open om te drogen.
Nicole Boekhout
Nicole Boekhout
Barneveld • 13 reviews
Lees de hele review
6,5
De Inventum HW508 is een aardige waterkoker. De inhoud van 800 milliliter vind ik, ondanks ik alleen woon, wat aan de kleine kant. In verhouding is de waterkoker niet sneller dan een andere waterkoker, dus dat zou mij niet overhalen om voor deze kleine waterkoker te kiezen. In gebruik is hij redelijk prettig. Het handvat pakt echter niet fijn vast, omdat dit aan de bovenkant nogal breed is. Aldus krijgt deze waterkoker van mij een voldoende, maar geen kooptip.
Shannah Winters
Shannah Winters
Zoetermeer • 11 reviews
Lees de hele review
7,3
De Inventum HW217W is een simpele waterkoker die eenvoudig in gebruik is. Hij heeft een normale kooksnelheid en tijdens de test heb ik nauwelijks kalkaanslag waargenomen. Al met al is het een ruim voldoende waterkoker voor een prima prijs van 28 euro. De HW217W is daarom een kooptip waard.
Shannah Winters
Shannah Winters
Zoetermeer • 11 reviews
Lees de hele review

Waterkoker: de populairste merken