Volg ons

Russell Hobbs waterkokers vergelijken

Russell Hobbs logo
Een waterkoker van Russell Hobbs kopen? Bekijk alle verkrijgbare waterkokers van Russell Hobbs in het onderstaande overzicht. Klik op de waterkokers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
943 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste waterkokers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste waterkokers van Russell Hobbs door BesteProduct.nl

7,6
De Russell Hobbs Coulors Plus is een mooie eenvoudige waterkoker van de buitenkant, maar heeft ook een aantal handige opties. Zo is er het rode 'trappetje' in de waterkoker, waardoor je met gemak een kleine hoeveelheid water kunt koken. Ook is gebleken dat het water niet snel afkoelt, waardoor ik uiteindelijk het water niet opnieuw hoefde te koken (energiebesparing). Hetgeen wat ikzelf als onprettig heb ervaren, is dat de weergave van de maximale toegestane inhoud van de waterkoker aan kant van het handvat wordt weergegeven. Als je de waterkoker vult, kun je dit niet gemakkelijk aflezen. Desondanks is mijn algehele indruk zeer positief en is dit product dan ook een kooptip waard.
Shannah Winters
Shannah Winters
Zoetermeer • 11 reviews
Lees de hele review
8,2
Er is een aantal functies van Russell Hobbs Retro Ribbon die ik als zeer prettig heb ervaren, zoals het rode 'trappetje' in de waterkoker, waardoor je met gemak een kleine hoeveelheid water kunt koken. Ook is gebleken dat het water niet snel afkoelt, waardoor ik uiteindelijk het water niet opnieuw hoefde te koken (energiebesparing).Hetgeen wat ikzelf als onprettig heb ervaren, is dat de weergave van de maximale toegestane inhoud van de waterkoker aan kant van het handvat wordt weergegeven. Als je de waterkoker vult, kun je dit niet gemakkelijk aflezen. Desondanks is mijn algehele indruk zeer positief en is dit product dan ook een kooptip waard.
Shannah Winters
Shannah Winters
Zoetermeer • 11 reviews
Lees de hele review
8,0
Deze waterkoker heeft aan de binnenzijde afmetingen in de vorm van kleine plaatjes waardoor je precies voor 1, 2 of 3 kopjes water kunt afmeten. Dan kook je dus niet teveel water. Scheelt zeker weer in energiekosten. Hij heeft een mooi design, maar helaas wordt de buitenkant tijdens het kookproces erg heet, dat is niet zo veilig. De Buckingham slaat netjes af als je hem tijdens het kookproces van het plateau haalt. Hij maakt daarnaast weinig geluid tijdens het koken, dus je kan prima een gesprek voeren als hij aan staat. Voor zowel links- als rechtshandigen te gebruiken doordat er aan beide zijden een kijkglas zit. Het is niet de goedkoopste waterkoker, maar de Buckingham is zijn prijskaartje zeker waard.
Nicole Boekhout
Nicole Boekhout
Barneveld • 13 reviews
Lees de hele review
7,6
De Russell Hobbs Textures Plus waterkoker is fijn in gebruik, licht van gewicht en ook de schenkopening is niet al te groot. Mede daardoor en vanwege het extra filter in de opening, schenkt het water heel rustig in de glazen. Doordat er afmetingen in de kan zitten kun je heel gemakkelijk 1, 2, 3 of meerdere kopjes theewater 'afmeten'. Nooit teveel water koken dus en daardoor geen extra energieverbruik. Tijdens gebruik brandt er aan de beide zijkanten een blauw lampje, erg handig omdat je dan weet dat hij aanstaat. En bovendien staat het ook nog leuk in de keuken. Tot slot is de waterkoker vrij snel klaar en omdat het verwarmingselement niet zichtbaar is, heb je minder last van kalkaanslag.
Nicole Boekhout
Nicole Boekhout
Barneveld • 13 reviews
Lees de hele review

Waterkoker: de populairste merken