Volg ons

De beste barbecue's vergelijken

t/m
660 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Barbecue kopen? Uitleg kolen, elektrisch of gas [video]
Het begint mooier weer te worden. En je wilt deze zomer ongetwijfeld lekker gaan barbecueën. Want wat is er nou gezelliger dan met familie of vrienden, in de buitenlucht genieten van heerlijk eten?! Maar ja, welke barbecue past nu het best bij jou?
Lees de koopgids

Best geteste barbecue's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste barbecue's door BesteProduct.nl

7,8
De Cobb Pro Compact is de klassieker onder de compacte barbecues en dat zie je in de bouwkwaliteit. De Cobb grillt lekker, maar biedt helaas vrijwel geen mogelijkheden de warmte te regelen. Juist met de fijne deksel (die wel heet wordt) zou je iets meer controle willen hebben. De Cobb kun je gebruiken met houtskool, briketten of de speciale Cobble Stones die perfect in de houder passen. Helaas zijn die Cobble Stones relatief duur. Ook wordt de kom binnenin vies zonder de speciale aluminium schaaltjes van Cobb te gebruiken.
Jeroen Boer
Jeroen Boer
Rotterdam • 5 reviews
Lees de hele review
8,3
De Smokey Joe Premium is een kleine kogelbarbecue en dat is nog altijd de plezierigste vorm. Een deksel geeft een barbecue veel meer mogelijkheden: de luchtcirculatie die daarin ontstaat maakt ook vlees met een langere bereidingstijd zoals kippenpoten mogelijk. Je kunt op deze Weber de luchtcirculatie goed regelen, maar de luchtregelaars worden wel gloeiheet. Oppassen dus. En eigenlijk is een brikettenstarter onmisbaar, zonder zo’n schoorsteentje is aansteken erg lastig.
Jeroen Boer
Jeroen Boer
Rotterdam • 5 reviews
Lees de hele review
8,0
Wil je een barbecue voor een feestje, dan zit je met de Hendi Greenfire 3-Burner wel goed. Gemakkelijk te vervoeren, schoon te maken en in elkaar te zetten. Zelfs de buizen van de branders til je er zonder gereedschap uit en dankzij een betere brandertechniek beschik je over liefst 90% nuttig barbecueoppervlak. Wat mij betreft een echte horeca-barbecue. En het resultaat is fantastisch. Mist de kooptip vanwege de hoge prijs, maar biedt wel zeer goede prestaties.
Arjan Olsder
Arjan Olsder
Nijmegen • 8 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
De Outdoor Chef Ascona 570G is een robuuste, klassieke gas kogelbarbecue. Beschikt over twee ringbranders, elektronische ontsteking en blinkt net als de Cadac Meridian Woody uit in schoonmaakgemak. Daarnaast is het mogelijk om met gemak direct en indirect te grillen. Dit maakt hem de beste onder de ketelbarbecues op gas. Het prijskaartje van 700 euro is niet gering, maar vind ik schappelijk. Je krijgt er veel resultaat en gemak voor terug.
Arjan Olsder
Arjan Olsder
Nijmegen • 8 reviews
Lees de hele review

Barbecue: de populairste merken