Volg ons

Weber barbecue's vergelijken

Weber logo
Een barbecue van Weber kopen? Bekijk alle verkrijgbare barbecue's van Weber in het onderstaande overzicht. Klik op de barbecue's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
653 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Barbecue kopen? Uitleg kolen, elektrisch of gas [video]
Het begint mooier weer te worden. En je wilt deze zomer ongetwijfeld lekker gaan barbecueën. Want wat is er nou gezelliger dan met familie of vrienden, in de buitenlucht genieten van heerlijk eten?! Maar ja, welke barbecue past nu het best bij jou?
Lees de koopgids

Best geteste barbecue's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste barbecue's van Weber door BesteProduct.nl

8,3
De Smokey Joe Premium is een kleine kogelbarbecue en dat is nog altijd de plezierigste vorm. Een deksel geeft een barbecue veel meer mogelijkheden: de luchtcirculatie die daarin ontstaat maakt ook vlees met een langere bereidingstijd zoals kippenpoten mogelijk. Je kunt op deze Weber de luchtcirculatie goed regelen, maar de luchtregelaars worden wel gloeiheet. Oppassen dus. En eigenlijk is een brikettenstarter onmisbaar, zonder zo’n schoorsteentje is aansteken erg lastig.
Jeroen Boer
Jeroen Boer
Rotterdam • 4 reviews
Lees de hele review
7,8
De Spirit Original E-210 is een basis patio grill van Weber. Geen GBS (Gourmet Barbecue Systeem) of andere luxe. Twee inklapbare werkbladen, en het geëmailleerde deksel heeft een geïntegreerde thermometer. Daarnaast beschikt deze BBQ over twee branders van roestvast staal die traploos regelbaar zijn. En deze Weber heeft natuurlijk de Flavorizer Bars, die voor een echte barbecue-smaak zorgen. Al met al is het een machine die doet wat hij moet doen. Voor het bedrag van ruim 500 euro heb je echter ook al een Spirit II van Weber. Die haal ik voor dit geld veel liever uit het schap.
Arjan Olsder
Arjan Olsder
Nijmegen • 8 reviews
Lees de hele review

Barbecue: de populairste merken