Alie Sierkstra
Alie Sierkstra
Redacteur

Black Friday: Soundbar kopen en aanbiedingen

Door: Alie Sierkstra | 5 november 2019 11:26

Ben je op zoek naar een nieuwe soundbar? Zet dan Black Friday 2020 in je agenda. Op die dag kun je namelijk allerlei producten met hoge kortingen kopen, waaronder natuurlijk ook soundbars. Black Friday staat garant voor mooie aanbiedingen in verschillende webshops en prijsdalingen op populaire merken. We geven je graag wat tips om de acties tijdens Black Friday goed in de gaten te kunnen houden.

Waar let je op bij het kopen van een soundbar?

Soundbars bestaan in verschillende uitvoeringen. Wat voor jou de beste soundbar is, is geheel afhankelijk van je situatie. Zodoende helpen we je graag op weg met het maken van een keuze. Het is om te beginnen belangrijk om op het formaat te letten; past de soundbar wel op je tv-meubel? Ondanks dat de apparaten steeds compacter worden, hebben ze alsnog een flinke lengte. Meet van tevoren dus goed je tv-meubel op, zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan.

Naast afmetingen zijn ook de aansluitopties van belang bij het kopen van een nieuwe soundbar. Het is namelijk belangrijk dat deze aansluiting overeenkomt met die van je televisie. De meeste soundbars kun je via een HDMI-kabel of optisch snoer verbinden. Daarnaast worden draadloze opties steeds gebruikelijker. Deze soundbars verbind je via wifi of bluetooth. Meer lezen over het uitkiezen van je nieuwe aanwinst? We vertellen je graag meer in onze koopgids.

Overige soundbar-kooptips voor Black Friday

Binnen de productcategorie soundbars kun je op BesteProduct.nl filteren op verschillende kenmerken, zoals merk en connectiviteit. Ook kun je aangeven of je de subwoofer meegeleverd wilt hebben. Het is aan te raden om nu alvast enkele modellen uit te zoeken. Dan hoef je op Black Friday zelf niet in paniek nog een keuze te maken. Op dat moment wil je immers snel kunnen toeslaan voordat het product uitverkocht is.

Heb je een soundbar op het oog? Houd dan de bijbehorende productpagina op BesteProduct.nl in de gaten. Je kunt daar namelijk het prijsverloop volgen. Dat betekent dat je snel kunt zien of een product tijdens Black Friday echt flink in prijs is gedaald. Ook kun je via één druk op de knop snel naar de webshop gaan die op dat moment de laagste prijs aanbiedt.

Black Friday-aanbiedingen van vorig jaar

Er doen steeds meer webshops mee met Black Friday. Dat geldt ook voor grote winkels als Bol.com, MediaMarkt en Coolblue. Via de websites van de winkels was het mogelijk om televisies, smartphones maar ook zeker soundbars met korting te kopen. Daarnaast is het de vorige jaren zo geweest dat je rechtstreeks via de fabrikant korting kon krijgen. Dit ging vaak in de vorm van een cashback-actie.

Kijkend naar de aanbiedingen van vorig jaar nemen we aan dat je ook tijdens Black Friday 2020 weer flink wat modellen van topmerken met korting kunt kopen. Dus of je nu een soundbar van Samsung, Sonos of Teufel zoekt, de kans is groot dat je verschillende modellen goedkoper zal kunnen shoppen. Weet je nog niet welk merk je voorkeur heeft? In dat geval is het goed om te weten dat veel fabrikanten van audioproducten ook soundbars in hun assortiment hebben opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan Bose, Harman Kardon, Philips, Sony en JBL.

Soundbars waren vorig jaar ook vaak onderdeel van combiacties, waarbij het apparaat gecombineerd werd met een televisie. Dat betekende bijvoorbeeld dat wanneer je een tv én een soundbar van hetzelfde merk kocht, je extra korting kon pakken.

Deel dit bericht: