Volg ons
Informatie en tips over de aankoop van een e-reader

Koopgids: een e-reader kopen (tips)

door Kevin Wiggelman

E-reader Een serieuze bedreiging voor het klassieke boek? Dat moet nog blijken, maar de e-reader is duidelijk in opkomst. Op dit kleine apparaatje kunnen boeken (eBooks), kranten en tijdschriften (ePapers) worden gelezen. Dat de e-reader nog niet als warme broodjes over de toonbank gaan is niet verwonderlijk: nog niet alle geschreven bronnen kunnen worden aangeboden. Maar dat is volgens fabrikanten een kwestie van tijd: de e-reader komt eraan!


Een e-reader kopen (korte versie)

Het is handig om je te verdiepen in een apparaat voor aankoop, vooral een nieuw product zoals de e-reader. Je weet precies wat je wilt kopen en daarmee beperk je de kans op een miskoop. Denk je genoeg expertise te hebben om op zoek te gaan naar een e-reader, gebruik dan onze ranglijst en top 5-lijstjes.

  • Top 5 e-readers
    Wil je bepaalde modellen e-readers met elkaar vergelijken? BesteProduct heeft voor jou een aantal lijstjes opgesteld, zodat je in een oogopslag de plus- en minpunten van de modellen kunt zien. Je vindt een overzicht van populaire modellen, de hoogstgewaardeerde apparaten volgens consumenten en gebruikers en de bese e-readers op basis van prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Ranglijst met de beste e-readers
    Hoe denken gerenommeerde vaktijdschriften over bepaalde modellen e-readers? BesteProduct heeft voor jou alle e-readers op een rij gezet in een ranglijst, van de beste naar de slechtste apparaten. Je kunt hier tevens selecteren welke functies er op jouw product niet mag ontbreken en lezen hoe andere consumenten over bepaalde e-readers denken.

Een e-reader kopen (uitgebreide versie)

Acht je jezelf niet deskundig genoeg voor het kopen van een e-reader, dan kun je de uitgebreidere versie raadplegen. Hierin vind je de belangrijkste tips voor de aanschaf van het e-reader. Ook geven we een duidelijke omschrijving van de belangrijkste termen en specificaties van het apparaat en zetten we deze op een rij.