Volg ons
Redactie BesteProduct.nl
Redactie BesteProduct.nl
Redacteur

Uitbrakken 'on tour' met Google, Apple, Windows

door Redactie BesteProduct.nl
Deel dit bericht:

Elke maandag laten wij even rustig het weekend bezinken en beginnen we de week met een vers kopje koffie en bespreken we het belangrijkste tech-nieuws. Deze keer zijn we zowaar uit de kelder van de BesteProduct.nl-redactie gekropen om 'op locatie' het nieuws rond Windows, Apple en Google even door te nemen.

VIDEO: Uitbrakken in de Windows Store

Lijkt die Lenovo nou wel of niet op de iMac? Laat het weten in de comments!

  • De locatie is de gloednieuwe Microsoft Brand-Store in de Amsterdamse Kalverstraat. We zijn er bijna kind aan huis deze week. Donderdag keek Dennis al even binnen toen Windows 8 gepresenteerd werd, deze middag kunnen we opdraven voor Windows Phone 8. Kortom: we moesten toch de kelder van BesteProduct uit. Aangezien het buiten regende konden we geen typisch Amsterdams tafereeltje op de achtergrond zetten, maar zaten we vast aan een overdaad aan Windows-logo's.

  • Niets weerhoudt ons er echter van om even over Apple te praten. Vorige week lanceerden zij namelijk de iPad Mini, met 7,9 inch scherm. Zelfs Ger is 'not impressed' en die heeft zijn normale iPad sinds de lancering nog niet los gelaten. Wel onder de indruk was hij van de nieuwe iMac. Al moet die '5 millimeter dik' met een korreltje zout genomen worden.

  • Deze week zou compleet gemaakt worden door de presentatie van die andere, andere gigant op technologiegebied. Google zou deze middag een reeks toestellen, tablets en een nieuwe versie van Android (4.2) lanceren. Maar Sandy gooit roet in het eten. De orkaan zet momenteel de straten van New York blank, dus de presentatie die Google daar zou houden is even uitgesteld.

  • Vrolijker nieuws komt uit onze eigen burelen. We hebben namelijk een winnaar van de goodiebag die we op PressZone meekregen. Mark Bijl deed alles wat hij moest doen op Facebook, en krijgt 'm opgestuurd. Gefeliciteerd!