BesteProduct.nl maakt kiezen gemakkelijk

BesteProduct.nl is een Nederlandse consumentenwebsite die al sinds 15 januari 2006 bestaat. Maandelijks bezoeken 600.000 mensen of meer deze site. BesteProduct.nl maakt het kiezen het beste product gemakkelijker. We testen producten met experts en consumenten, verzamelen testen uit vakbladen en deskundigensite en tonen gebruikersreviews bij producten.

Altijd op zoek naar de beste producten voor de beste prijs

Als BesteProduct.nl zijn we altijd op zoek naar producten die veel waar voor hun geld bieden. Dat kunnen goedkope producten zijn, die boven verwachting presteren. Maar ook duurdere producten, die een extra investering rechtvaardigen.

Wij houden dagelijks de nieuwste ontwikkelingen rond producten bij. We bezoeken beurzen, gaan naar persintroducties en lezen op internet en in vakbladen de testen van producten die daar verschijnen. De meest interessante producten testen we zelf met experts en consumententesters. Producten die wij het geld waard vinden, krijgen een kooptip.

Alle producten met hun beoordelingen staan overzichtelijk in onze interactieve ranglijsten. Zo maakt BesteProduct.nl kiezen gemakkelijk.

De BesteProductScore

Aangemerkt als 'meest betrouwbaar beoordeeld door een professor', vormt de BesteProductScore de basis van onze interactieve ranglijsten met producten. Wij tonen bij duizenden producten wat de verschillende experts, waaronder die van onszelf, van een product vinden. Ook geven wij de meningen van consumenten weer die een product al in hun bezit hebben.

Groot netwerk van experts en consumententesters

BesteProduct.nl heeft een groot netwerk met experts, die producten voor ons testen. Een deel van de experts is bij ons in dienst, een groot deel is als freelancers aan ons verbonden of heeft een eigen platform zoals Hardware.info, Draadbreuk, HVT en MobileCowboys, Deze professionals krijgen bijna dagelijks de nieuwste producten in handen en kunnen daardoor goed de producten in perspectief plaatsen. We testen onder meer smartphones, televisies, camera’s, tablets, printers en audio-apparaten met experts. Van de meeste interessante producten maken we ook een videoreview. Een overzicht van onze video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Naast experts hebben we ook tientallen consumententesters die voor ons producten testen. Consumententesters zijn ‘gewone’ consumenten die in een bepaalde productgroep of productgroepen apparaten testen. Zij testen de producten zoals jij en ik ze gebruiken. Maar doordat ze een groot aantal producten testen, kunnen ze ook zeggen welk product beter presteert dan een ander.

Alle experts en consumententesters staan met foto en korte biografie op de site, zodat je altijd precies weet wie het product heeft getest. Wil je ook producten testen? Lees dan ‘Word ook tester bij BesteProduct.nl’ en meld je aan.

Unieke prijschecker

BesteProduct.nl toont op haar website ook de beste actuele aanbiedingen bij de producten. met onze prijschecker controleren we actuele aanbiedingen real time bij de grootste vergelijkingssites, Kieskeurig.nl en Beslist.nl. Zo weet je zeker dat je een product voor een lage prijs bij een webshop koopt.

Social media

Wij zijn gek op social media. Als redactie zitten wij op Twitter, Facebook en YouTube. Bijna alle medewerkers zijn op deze platforms actief, bekijk de wie is wie pagina om ze te kunnen volgen. Of volg BesteProduct.nl direct op:

Youtube:
Abonneren op BesteProduct op YouTube
Facebook:
Twitter:

Via Twitter en Facebook word je op de hoogte gehouden wat we doen, wat ons bezig houdt en wat onze mening is. Ook geven wij geregeld via Twitter en Facebook leuke en hippe gadgets weg. Je moet ons volgen om die te kunnen winnen.

Website versie: 2.0.0