Volg ons

Nieuws - Pagina 2

Test: drie goed presterende blenders
Op 6-3-2019
Stephen Poplawski vond bijna honderd jaar geleden de blender uit. Toen om poedermelkdrankjes mee te maken, anno 2019 is het een multifunctioneel apparaat. Ons testpanel zag al meer dan 70 blenders voorbij komen. Voor ieder doel en budget lichten we er een voor je uit.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: drie goed presterende stoomgeneratoren
Op 20-2-2019
Strijken. Voor de één een haast meditatieve vorm van therapie, voor de ander een noodzakelijk kwaad. Bij veel strijkgoed kun je een stoomgenerator overwegen. Die leveren meer spierballen en snelheid dan een doorsnee strijkijzer. Het testpanel van BesteProduct.nl licht voor iedere portemonee een aanrader uit.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: drie goed presterende Fonduesets
Op 13-2-2019
Eind zeventiende eeuw stond het al in een Zwitsers kookboek: ‘Koken met kaas en wijn’. Ruim driehonderd jaar later is de kaasfondue nog altijd relevant. Fonduesets zijn te koop vanaf drie tientjes tot wel 200 euro. Ons panel heeft drie aanraders voor je, waarbij de verschillen vooral in de details zitten.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: drie goed presterende monitors
Op 6-2-2019
Anno 2019 bekijken we veel video’s in 4K beeldkwaliteit. Op Netflix, Youtube en met een premium smartphone schiet je zelf ook al in 4K. Zonder goede monitor komt die goede kwaliteit op een PC echter niet tot zijn recht. Wij testten ‘curved ultrawide monitors’ die voor een fijne kijkervaring zorgen.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: drie goed presterende luchtreinigers
Op 30-1-2019
'Viezigheid. Mooi zo!', aldus het testpanel van BesteProduct.nl. De filters van de geteste luchtreinigers bevatten na een half jaar 'dienst' al het nodige stof en vuil. Dat mag ook wel want voor een beetje luchtreiniger leg je flink wat euro’s neer. Welke je moet kopen hangt onder andere van de grootte van je woon- of werkruimte af. Voor ieder formaat ruimte lichten we een aanrader uit.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: drie goed presterende elektrische verwarmingen
Op 23-1-2019
Koukleumen zet je schrap, koning winter komt eraan! Althans, de komende periode wordt het volgens Weerplaza in ieder geval een stuk kouder. Dat betekent dikke truien, warme choco en een portie extra warmte in huis. Wij testten 13 verschillende elektrische verwarmingen en lichten onze drie favorieten voor je uit.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: drie goed presterende mediaspelers
Op 16-1-2019
Ben jij een verslaafde? Dikke kans van wel, volgens de cijfers. In één op de drie Nederlandse huishoudens wordt Netflix gekeken en ook streamingdienst Videoland zit in de lift. Je favoriete serie komt op een mooi scherm het beste tot zijn recht, maar niet iedere TV is hiervoor even geschikt. Met een mediaspeler bekijk je de bekende streamingdiensten en je eigen videobestanden gewoon op je televisie.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: drie goed presterende soundbars
Op 9-1-2019
Voor het best mogelijke geluid, wapen je je huiskamer, of man-cave, met een home cinema systeem. Een dikke subwoofer, 5 à 7 speakers en het liefst op een zo groot mogelijk scherm. Wie vers in 2019 niet meteen duizenden euro’s wil spenderen, kan beter kijken naar een soundbar. Iets minder spectaculair, maar nog steeds een flinke upgrade ten opzichte van het geluid uit je televisie. Ons panel selecteerde 3 aanraders die je nog geen 400 euro kosten.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: drie goed presterende energy lights
Op 2-1-2019
Met de kortste dag van het jaar nog maar net achter de kiezen, doemt 21 januari ‘Blue Monday’ op. Volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall de meest deprimerende dag van het jaar. Veel goede voornemens zijn inmiddels mislukt, de vakantie is ver weg en je moet weer werken. De donkere dagen zijn een vruchtbare bodem voor menig winterdip. Wij testten energy lights en zocht uit of deze verlichting voor verlichting zorgt.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: drie goed presterende keukenhulpjes
Op 12-12-2018
5 jaar geleden verscheen het voor het eerst op de buis. Met de uiterst toepasselijke titel 'Heel Holland Bakt'. Want inderdaad, heel Holland sloeg weer aan het bakken. Dankzij ruim 800.000 kijkers voor de eerste aflevering, groeide het als snel uit tot een heus kijkcijferkanon. Afgelopen vrijdag kon Nederland weer volop genieten van 10 nieuwe thuisbakkers die de strijd aangaan voor de titel ‘beste thuisbakker van Nederland’. En natuurlijk van André van Duijn, die wat ons betreft de kers op de taart is.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur