Volg ons

Nieuws - Pagina 2

Test: 7 verschillende kuipjes roomboter
Op 29-3-2018

Roomboter. Geen paasstol zonder een dikke lik roomboter. Als die tenminste een beetje smeert. Ons panel duikt met de neus in de boter en proeft zeven merken.

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: Zes wijnen van onbekende druivensoorten
Op 12-3-2018

Chardonnay? Gaap. Merlot? Kennen we nu wel. Gelukkig prijken er in het wijnschap ook steeds vaker relatief onbekende druiven. En die smaken er zeker niet minder op.

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Consumenten het meest tevreden over hun Miele wasmachine
Op 9-3-2018

De Consumentenbond vroeg haar internetpanel hoe tevreden consumenten zijn over hun wasmachine. Miele stak er met kop en schouder bovenuit en kreeg een 9,1 als rapportcijfer. Bosch, Siemens en AEG volgen met elk een 8,3 als rapportcijfer. Onderaan, maar nog altijd met een voldoende, eindigden Indesit (7,6), Bauknecht (7,5) en Whirlpool (7,3).

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Beko verlengt sponsorcontract met FC Barcelona
Op 9-3-2018

FC Barcelona maakte op 15 februari bekend dat zij haar sponsorcontract met Beko met 3 jaar verlengt. Het nieuwe sponsorcontract heeft een waarde van 57 miljoen euro voor de komende drie jaren. Dit werd bekend gemaakt op Camp Nou door de voorzitter van FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, Ali Koc van Beko en voetballer Gerard Piqué.

Niels Willems
Niels Willems
Redacteur
Test: 7 verschillende supermarkt pastasauzen
Op 6-3-2018

Smakelijke spaghetti of penne verdient een dito pastasaus. Ons panel Neder-Italianen proeft zeven potten uit de supermarkt

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: Waterkokers onder de 50 euro
Op 28-2-2018

Waterkokers. Misschien niet de meest sexy producten, maar wie kookt er nu geen water? Voor veel mensen is het dagelijkse kost. Bij iedere kop thee, kom soep of mok met noodles komt de waterkoker weer handig van pas.

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: 7 verschillende supermarkt leverworsten
Op 23-2-2018

Van vrijmibo tot verjaarsfeest: plakjes leverworst scoren op elke borrelplank. Maar welke worst smaakt het best? Ons panel proeft zeven stuks uit de supermarkt.

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: Welke bonbons smaken het lekkerst?
Op 7-2-2018

Geen geschenk past zo bij Valentijnsdag als een doosje bonbons. Ons panel proeft zes (huis)merken. Gaat het hart daarvan sneller kloppen?

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: De zeven geteste supermarkt mozzerella's
Op 31-1-2018

De beste mozzerella is veerkrachtig, fluweelzacht en romig. En niet gemaakt van koe-, maar van buffelmelk. Ons panel proeft zeven stuks uit de supermarkt.

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
DJI kondigt nieuw lid aan in zijn drone familie: de Mavic Air.
Op 23-1-2018

DJI is het grootste merk als het gaat om camera drones. Ger schreef recentelijk een koopgids waar je op moet letten bij het kopen van dit type drones. Met de Mavic Pro verkleinde DJI het formaat zodat hij gemakkelijk mee te nemen is. Prima videokwaliteit, zonder een grote koffer hoeven mee te sleuren. Toen DJI eenmaal de smaak te pakken had, kwam er dan ook nog een kleinere, de DJI Spark. Een drone zo groot als de hand van een volwassene. Echter moest hier wel flink worden ingeleverd op de beeldkwaliteit van zijn grotere broertjes en hiermee film je slechts in 1080p. Nu ziet de Mavic Air het levenslicht, klein met weinig compromissen.

Dave Zeegers
Dave Zeegers
Redacteur