Volg ons

Nieuws - Pagina 2

Test: de drie beste oorthermometers

Op 9-10-2019
Je kunt natuurlijk een hand op je voorhoofd leggen als je ziek bent, maar alleen met een koortsthermometer weet je zeker of je koorts hebt. Een normale koortsthermometer is onprettig in gebruik, zeker voor kinderen. Gelukkig biedt een oorthermometer uitkomst. Simpelweg een paar seconden in je oor houden en je weet of je koorts hebt. Een uitkomst voor jezelf én kleine kinderen. Of het echt zo ideaal is beloofd hebben we voor je achterhaald. BesteProduct.nl heeft vijf oorthermometers met elkaar vergeleken. Dit zijn de drie beste oorthermometers.
Jeroen Boer
Jeroen Boer
Redacteur

Test: de drie beste broodroosters

Op 28-9-2019
Broodroosters gaan soms wel een mensenleven lang mee, maar toch zijn ze af en toe aan vervanging toe. In broodroosters van vóór 1993 kan bijvoorbeeld asbest zijn verwerkt of het design past niet meer bij de nieuwe keuken. BesteProduct.nl heeft daarom zes moderne broodroosters getest waarvan de beste drie hier worden besproken. Ze hebben allemaal ruimte voor maximaal twee boterhammen, maar verschillen in functies, design en rooster-kwaliteit. Ook de prijs loopt uiteen van €23,95 voor het goedkoopste model tot €64,95 voor de duurste.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Redacteur

BesteProduct.nl genomineerd voor Website van het Jaar!

Op 18-9-2019
Jawel, BesteProduct.nl heeft een nominatie te pakken bij de verkiezing voor Website van het Jaar! En daar zijn we best een beetje trots op. Maar hoewel een nominatie leuk is, willen we de verkiezing dit jaar natuurlijk ook gaan winnen. En daarvoor hebben we jouw stem hard nodig!
Elmar Rekers
Elmar Rekers
Redacteur

Test: drie uitstekende kruimelzuigers

Op 17-9-2019
Stofzuigers zijn ideaal tijdens de weeklijkse schoonmaak, maar groot en onhandig voor het snel opruimen van een omgevallen bloempot of kruimels tussen de kussens van de bank. Kruimelzuigers bieden in zo'n geval een uitkomst. De miniatuurstofzuigers werken op een accu en zijn daardoor veel handzamer dan een stofzuiger. Handige accessoires zorgen er daarnaast voor dat ze hardnekkig vuil soms beter weghalen dan een traditionele stofzuiger.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Redacteur

IFA 2019: De nieuwste innovaties op het gebied van laptops

Op 11-9-2019
De afgelopen dagen stond Berlijn in het teken van de industriebeurs IFA. Hier worden door fabrikanten de nieuwste producten getoond van alles van stofzuigers tot televisies. Vandaag kijken we naar de nieuwste innovaties op het gebied van laptops. BesteProduct is hiervoor op IFA langs gegaan bij onder andere Acer, ASUS en Razer.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Redacteur

IFA 2019: De nieuwste innovaties op het gebied van wasmachines

Op 11-9-2019
Deze week staat Berlijn in het teken van de beurs IFA. Hier worden door fabrikanten de nieuwste producten getoond, van stofzuigers tot televisies. BesteProduct.nl was op deze beurs aanwezig, en keek onder meer naar de nieuwste innovaties op het gebied van wasmachines. We gingen onder meer langs bij Bosch, LG en AEG.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Redacteur

Test: drie handige fietscomputers

Op 29-8-2019
Gewoon een rondje fietsen is er tegenwoordig niet meer bij. Nee, we willen direct meten en weten wat voor (sportieve) prestaties we wel niet leveren! Daarvoor kun je natuurlijk een smartphone gebruiken, maar een vaste fietscomputer is dan wel zo handig.
Jeroen Boer
Jeroen Boer
Redacteur

Test: drie nauwkeurige keukenweegschalen

Op 23-8-2019
Keukenweegschalen waren vroeger logge apparaten met een grote analoge wijzer en een onhandig bakje. Tegenwoordig kan dat allemaal makkelijker en vooral kleiner: keukenweegschalen zijn niet groter dan een bescheiden snijplankje. Alle geteste weegschalen kunnen worden belast met maximaal 5 kilogram en hebben een nauwkeurigheidsmarge van 1 gram.
Jeroen Boer
Jeroen Boer
Redacteur

Test: drie handige grastrimmers

Op 19-8-2019
Je kent het wel: je doet je best om het gazon zo netjes mogelijk te houden, maar er blijven altijd lange sprieten over in de hoekjes en aan de rand. Daar zijn grastrimmers voor bedacht. Deze maaiers met een plastic draad of mes snijden moeiteloos door de lange sprieten en komen gemakkelijk in de hoekjes. Daarnaast kunnen ze ook zeer lang gras maaien en in sommige gevallen zelfs dik onkruid of planten.
Jeroen Boer
Jeroen Boer
Redacteur

Test: drie goed presterende fietsdragers

Op 8-5-2019
We nemen graag de fiets mee op vakantie, maar dat gaat niet altijd goed. Menig auto rijdt met klepperende fietsen achterop, of men spant een zeil tussen de auto en fietsen (levensgevaarlijk!). Een betrouwbare en stevige fietsdrager gebruiken, is een goed begin. Wij testten er 11 en lichten drie aanraders voor je uit.
Tom Haze
Tom Haze
Redacteur