Volg ons

Nieuws - Pagina 2

Goed geteste blenders voor een klein budget
Op 18-5-2018

De blender is voor veel mensen onmisbaar in de keuken. Het apparaat is dan ook zeer veelzijdig.

Jasper Philip
Jasper Philip
Redacteur
Test: de vijf beste activity trackers
Op 17-5-2018

Heb je geen idee hoeveel je per dag beweegt? Met een activity tracker om de pols kun je het voortdurend nagaan. Ons panel test er vijf.

Jasper Philip
Jasper Philip
Redacteur
Test: Acht supermarkt groentesoepen
Op 25-4-2018

Het komt zelden voor, maar tijdens het proeven van acht blikken groentesoep was ons panel unaniem: dit is nauwelijks te eten. Alleen Albert Heijn scoort een krappe voldoende.

Jasper Philip
Jasper Philip
Redacteur
Netgear bedient gamers met lancering Pro Gaming Serie
Op 11-4-2018

Netgear is een van de grote merken als het om netwerkapparatuur gaat. Met de Nighthawk lijn richt Netgear zich op de veeleisende gebruikers. Maar daarnaast brengen ze een router en switch uit die puur gericht is op gamers, de Nighthawk Pro Gaming XR500 router en Nighthawk Pro Gaming SX10 switch. Deze router en switch hebben software die ervoor moeten zorgen dat je alle tools bij de hand hebt om het potje te spelen dat je wilt spelen, zonder vertraging.

Dave Zeegers
Dave Zeegers
Redacteur
Test: Vijf headsets voor gamers
Op 4-4-2018

Knal! Vroem! Grom! Een potje gamen gaat niet zonder de nodige herrie. Een goede headset biedt uitkomst. We testten er vijf.

Jasper Philip
Jasper Philip
Redacteur
Test: 7 verschillende kuipjes roomboter
Op 29-3-2018

Roomboter. Geen paasstol zonder een dikke lik roomboter. Als die tenminste een beetje smeert. Ons panel duikt met de neus in de boter en proeft zeven merken.

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Test: Zes wijnen van onbekende druivensoorten
Op 12-3-2018

Chardonnay? Gaap. Merlot? Kennen we nu wel. Gelukkig prijken er in het wijnschap ook steeds vaker relatief onbekende druiven. En die smaken er zeker niet minder op.

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Consumenten het meest tevreden over hun Miele wasmachine
Op 9-3-2018

De Consumentenbond vroeg haar internetpanel hoe tevreden consumenten zijn over hun wasmachine. Miele stak er met kop en schouder bovenuit en kreeg een 9,1 als rapportcijfer. Bosch, Siemens en AEG volgen met elk een 8,3 als rapportcijfer. Onderaan, maar nog altijd met een voldoende, eindigden Indesit (7,6), Bauknecht (7,5) en Whirlpool (7,3).

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur
Beko verlengt sponsorcontract met FC Barcelona
Op 9-3-2018

FC Barcelona maakte op 15 februari bekend dat zij haar sponsorcontract met Beko met 3 jaar verlengt. Het nieuwe sponsorcontract heeft een waarde van 57 miljoen euro voor de komende drie jaren. Dit werd bekend gemaakt op Camp Nou door de voorzitter van FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, Ali Koc van Beko en voetballer Gerard Piqué.

Niels Willems
Niels Willems
Redacteur
Test: 7 verschillende supermarkt pastasauzen
Op 6-3-2018

Smakelijke spaghetti of penne verdient een dito pastasaus. Ons panel Neder-Italianen proeft zeven potten uit de supermarkt

Tom Haze
Tom Haze
Redacteur